הודעה של ביגל: מצאתי את זה.... לא בטוחה שזה מה שחיפשת.... מתכון: סלט שזיפים אדומים ותאנים בברנדי וקינמון רכיבים: 1 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר קורט מלח 1 מקל קינמון 1 כף קליפת לימון מגוררת 1 כף קליפת תפוז מגוררת 1/4 כפית תמצית וניל לסלט: 4 שזיפים אדומים מגולענים ופרוסים 12 תאנים חתוכים לרבעים אופן הכנה: הכנת הרוטב: בסיר בעל תחתית עבה לבשל את הברנדי הסוכר והמלח כ-15 דקות בערך עד שהנוזלים מצטמצמים ל-1/4 כוס. להוריד מהאש ולהוסיף קינמון, קליפות הדרים ווניל ולערבב. לחכות דקה על מנת שכל הטעמים יתערבבו ולסנן. לסדר את הפירות בקערת הגשה יפה ולמזוג מעל את הסירופ. לערבב קלות ולהגיש מייד או לאחר צינון של כמה שעות. ב ה צ ל ח ה שנה טובה
הודעה של ביגל: מצאתי את זה.... לא בטוחה שזה מה שחיפשת.... מתכון: סלט שזיפים אדומים ותאנים בברנדי וקינמון רכיבים: 1 כוס ברנדי 1/4 כוס סוכר קורט מלח 1 מקל קינמון 1 כף קליפת לימון מגוררת 1 כף קליפת תפוז מגוררת 1/4 כפית תמצית וניל לסלט: 4 שזיפים אדומים מגולענים ופרוסים 12 תאנים חתוכים לרבעים אופן הכנה: הכנת הרוטב: בסיר בעל תחתית עבה לבשל את הברנדי הסוכר והמלח כ-15 דקות בערך עד שהנוזלים מצטמצמים ל-1/4 כוס. להוריד מהאש ולהוסיף קינמון, קליפות הדרים ווניל ולערבב. לחכות דקה על מנת שכל הטעמים יתערבבו ולסנן. לסדר את הפירות בקערת הגשה יפה ולמזוג מעל את הסירופ. לערבב קלות ולהגיש מייד או לאחר צינון של כמה שעות. ב ה צ ל ח ה שנה טובה