שו7

gokussj2

New member
ראיתי את האתרים וכל ההשוואות

שמנסות להוכיח כמה שהגירסה האמריקאית הורסת את הסידרה והיא עלובה לעומת היפנית ,ראיתי את הקליפים שמשווים את הגרסאות האמת...ברגע שראיתי את היפני לא יכולתי להפסיק לצחוק על כמה שזה מגוחך גוקו נשמע כמו מתרומם צווחן ופיקולו נשמע כאילו הוא מתאמץ לחרבן גוהאן כילד נשמע כמו הומו קטן פשוט בושה אסור שמישהו יראה את זה שלא ידעו שזה המקור זה ממש מגוחך

Gohan

New member
כמה עגום לשמוע..

באמת גוקו עם הקול האמריקאי של הסופר הירו הזה נשמע לך יותר טוב? ובג'יטה הסבא ופיקולו הזקן הגוסס? וגוהאן עם ה "קאמההא מהא!" שלו?......

Skatce 24

New member
די תקלוט

הדיבוב היפני שווה לתחת...יש להם קול ציפציף ראיתי מלא סרטים יפניים והקול סאקסי אז בטוח שהדיבוב ככה.

Gohan

New member
מה זה די תקלוט?

למה אתה חושב שאני שואל אותך? זו דעתך, וזו דעתי, אין פה שום דבר "לקלוט". תמשיך לזיין את השכל אם זה גורם לך להרגיש טוב, מי אני שאמנע ממך את זה..

Gohan

New member
איך הגענו לזה?

כשאתה אמרת שהדיבוב של בוו בעברית מסריח ואני אמרתי שלדעתי אתה טועה

Brolly

New member
אם אתה חושב שהדיבוב היפני שווה

לתחת אז זאת אומרת שראית משהו כמו פרק אחד מהסדרה עם דיבוב ביפנית הדיבוב ביפנית הוא המקור והוא הכי טוב כי הוא הדיבוב הכי מושקע, שם אין יללות, שם יש צרחות, יש שם השקעה ויש שם את אותם המדובבים אז אין החלפה פתאומית בקול של הדמות, ככה הכי טוב

Gohan

New member
ממש מעציב אותי לשמוע...

אז אני אאלץ להתנשא מעלייך ולהגיד לך - אין לך מושג בגרוש. אם אתה באמת ובתמים חושב שהקולות האמריקאיים יותר טובים מהיפנים, כשהיפנים הם, מה לעשות, גם המקור וגם הכי טובים, אז אין לי מה להגיד לך כבר...

gokussj2

New member
עכשיו אתה רוצה שהוא יקלוט אתה סותר

את מה שאתה אומר שזה עניין של דעה בכך שאתה אומר שהוא לא מבין כלום ושהיפני יותר טוב אני לפחות לא סותר כלום אני מההתחלה הסברתי לך כולם ביפני נשמעים כמו מתרוממים צווחנים וג'יטה נשמע כמו סתם אחד אין לו אופי בכלל ופיקולו פשוט מגוחך נשמע כאילו חונקים אותו באנגלי אפשר לפי הקול של וג'יטה להבין את האופי האמיתי שלו פשוט מתאים יותר מה לעשות פיקולו נשמע רציני כי ככה הוא צריך להיות וגוקו אין לו קול של סופר הירו הדיבוב שלו סבבה הכי טוב מכולם כשצריך הוא גם מצחיק אבל בטעם טוב והקאמהאמהא של גוקו בגרסה האנגלית נשמע הרבה יותר דרמתי ומכניס אותך לאווירה וביפני שוב פעם סתם צרחות מפגרות חסרות טעם כנ"ל לגבי גוהאן היפני זבל מסריח ראיתי באתר אחד שכתבו שהיה צריך לתרגם את הסידרה לפי הכתוביות באנגלית בגירסה היפנית אני ראיתי את הטקסט והוא עלוב ולפי דעתי החברה שתירגמה ודיבבה לאנגלית העלתה את הסידרה בכמה רמות וככל שהפרקים מתקדמים המדבבים משתנים וחל עוד יותר שיפור. לאנדרואידים נתנו אופי שמתאים להם ציני ורגוע ול-16 נתנו קול שמתאים לו בגלל הטון שבו הוא מדבר מדגיש את זה שהוא כולו רובוט לעומת האנדרואידים האחרים ויש עוד המון דוגמאות אחד המוצלחים הוא הקול של רושי שמתאר אותו בדיוק כמו שהוא זקן משוגע כל זה מוסיף המון והרבה יותר נעים לראות את הסידרה בצורה הזאת.

Gohan

New member
איך אני סותר את עצמי?

אמרתי שזה עניין של דיעה. להתנשאות אין שום קשר לזה. אין לי שום כוונה\רצון להתווכח איתך...אני לא מתייחס למה שאתה אומר בכלל, כי אני לא מסכים איתך, אז חבל על המגילות הארוכות שאתה כותב..

gokussj2

New member
לא חבל בכלל

זה היה חבל אם הייתי כותב הרבה רק כדי להגיד שכתבתי הרבה אבל זה בכלל לא קשור אליך כשאני כתבתי את זה היה לי הרבה להגיד מותר לי להגיד מה אני חושב לא הייתה פה שום מטרה בזה שכתבתי הרבה פשוט היה לי הרבה להגיד אם יש לך בעיה עם תגובות ארוכות ואין לך סבלנות לקרוא זה בעיה שלך אני כותב הרבה כי אני מבטא את עצמי ואת מה שיש לי להגיד גם בלי קשר לאם נראה לך או לא מה שאני כותב אני כותב אותו.

Gohan

New member
לא לא..זה לא קשור לסבלנות בכלל...

אני פשוט לא מסכים איתך, אז חבל על המאמץ...כאילו, אין מצב שאני אסכים איתך, אז אני לא מנסה אפילו.

yoo

New member
אאלץ להגיב...

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111

gokussj2

New member
טוב עזבו תגובות כאלה מראות שהגיע

הזמן לסגור את הנושא זה לא רציני

gokussj2

New member
סבבה אפשר להמשיך על הנושא

הקול של בוו הוא הכי גרוע מכולם בעברית אני רק אמרתי שאם זה כבר ירד לרמות שאני כותב משהו ברצינות והתגובות הן סתמיות אז לא שווה בכלל לטרוח אין עם מי לדבר פה בכלל כולם פה נמצאים רק כדי לכתוב תגובות ציניות ולזלזל אז עדיף לסגור

למעלה