שו?
זאדק הערס הפולני Active member 28/4/07 #1 אתה חושב שזה מוזר ?? תבדוק את זה : תרד לסוף הדף ותראה מה זה מוזר ... הקישור נלקח מפורום סקס כי מישי בקשה שם קישור למידע על בובות מין וסתם היה לי מצ'עמם לראות מה ה"שוק" מציע ובסוף הדף יש משו קורע מצחוק ...
אתה חושב שזה מוזר ?? תבדוק את זה : תרד לסוף הדף ותראה מה זה מוזר ... הקישור נלקח מפורום סקס כי מישי בקשה שם קישור למידע על בובות מין וסתם היה לי מצ'עמם לראות מה ה"שוק" מציע ובסוף הדף יש משו קורע מצחוק ...
B Blink marketing New member 28/4/07 #4 איסמעיל הנייה יבקר באושוויץ? הוא נוסע ללמוד שיטות עבודה חדשות?
G GMN New member 29/4/07 #6 נו מההה? קשה לך? כלכלך קשה לעשות עיגול קטן מסביב למה שחשוב?! זה לא כזה מסובך!
פ פ ר י א ו ר New member 29/4/07 #7 אני חשבתי שמדברים על הדיאדורה, כי הוא כתב "שו". ורציתי להגיד שמצאתי אפילו ביותר זול.
ב בשיא הטבעיות New member 29/4/07 #12 ניסיתי.. ניסיתי המון פעמים להבין ולא הבנתי. הסבר? אפשר לקבל פה?
K K i t t yG i r l New member 30/4/07 #14 ../images/Emo122.gif../images/Emo2.gif ובמקרה שלך התירוץ הזה כבר לא עובד ממש
S sickX6 New member 30/4/07 #15 נראה לי שזו הידיעה: "סעודיה: מעצר המוני של רובי ריבלין". אבל לקח לי הרבה זמן למצוא את זה...אם אתה עושה מהדבר הזה פינה זה צריך להיות שעשועון נושא פרסים....
נראה לי שזו הידיעה: "סעודיה: מעצר המוני של רובי ריבלין". אבל לקח לי הרבה זמן למצוא את זה...אם אתה עושה מהדבר הזה פינה זה צריך להיות שעשועון נושא פרסים....