המממממ... אם כך... אשים עליך את שתי ידיי.... מה שבטוח בטוח... "הולך על קצות האצבעות ולא מרעיש"
פ פנטום הצט New member 14/7/02 #40 המממממ... אם כך... אשים עליך את שתי ידיי.... מה שבטוח בטוח... "הולך על קצות האצבעות ולא מרעיש"
פ פשוט אישה** New member 14/7/02 #12 אפשר...... אמממממ...... קצת מהפופקורן ? ת´חולצה תשאיר לי <רוח ש´תקי > שבוע טוב צעיר לנצח
S sahr12 New member 14/7/02 #17 פשוטי מקסימה.... הייתי מכבד אותך בכייף מהפופקורן........אבל אפילו אני גונב מזה שיושב לידי...חחחחחחחחחח שבוע קסום גם לך.
פשוטי מקסימה.... הייתי מכבד אותך בכייף מהפופקורן........אבל אפילו אני גונב מזה שיושב לידי...חחחחחחחחחח שבוע קסום גם לך.
ר ר ו ח New member 14/7/02 #19 פשוט אשה...../images/Emo24.gif כמעט ללא מילים... שיט...נחנקתי מהפופקורן... לא יכולה להגיב...
פ פשוט אישה** New member 14/7/02 #23 ../images/Emo24.gif לא אמרתי לך פעם ?..... בשבילך רק דברים רכים....
פ פנטום הצט New member 14/7/02 #22 רוצה משלי ??? קניתי את המיכל של ה-10 ק"ג פופקורן ... תשלחי יד... יותר למטה... יותר למטה... אופס... הגעת לחטיף שלי...
רוצה משלי ??? קניתי את המיכל של ה-10 ק"ג פופקורן ... תשלחי יד... יותר למטה... יותר למטה... אופס... הגעת לחטיף שלי...
פ פשוט אישה** New member 14/7/02 #26 ../images/Emo46.gif קמסןןןןןןןןןןן שוב קנית ת´חטיף ב5 ש´ח ? שבוע של אהבה במיוחד בשבילך
ר ר ו ח New member 14/7/02 #27 אההההההההה... יענו ...אכלנו אותה! כל אחד בא ומאיים על דלי הפופקורן של השני... פשששששש...יש עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!! הרעלת פופקורן!!!!!!!!!!!!!!!
אההההההההה... יענו ...אכלנו אותה! כל אחד בא ומאיים על דלי הפופקורן של השני... פשששששש...יש עוד שבוע!!!!!!!!!!!!!!! הרעלת פופקורן!!!!!!!!!!!!!!!
ר ר ו ח New member 14/7/02 #32 שבוע טוב דרדסית../images/Emo25.gif מודאגת...לא רואה את טאקי... ידוע לי שהיא באזור מסתובבת לה עם פח נפט.. אם תמצאי אותה... תשלחי אותה הישר לכאן!
שבוע טוב דרדסית../images/Emo25.gif מודאגת...לא רואה את טאקי... ידוע לי שהיא באזור מסתובבת לה עם פח נפט.. אם תמצאי אותה... תשלחי אותה הישר לכאן!
פ פנטום הצט New member 14/7/02 #34 חחחחחחחחחחח.... טאקי בדרך לקיבוץ בצפון הארץ (לא אנקוב בשמו המפורש)... בקיבוץ הוגברה הכוננות...
ר ר ו ח New member 14/7/02 #36 חחחחחח גם אני חשבתי על זה... אבל מה.. הנצנצים שבשמלה שלה... לא...לא יכול להיות!
פ פנטום הצט New member 14/7/02 #41 אגב... את יודעת שפנטום זה גם רוח... תחשבי על זה... פוףףףףף... "הולך על חבל דק"
פ פיראט* New member 14/7/02 #35 דרדי.. רוח....../images/Emo66.gif שבוע טוב לשתיכן... טאקי נראתה לאחרונה בצ´ט עם שמלה שרופה... תמסרו גם לה שבוע טוב ממני
דרדי.. רוח....../images/Emo66.gif שבוע טוב לשתיכן... טאקי נראתה לאחרונה בצ´ט עם שמלה שרופה... תמסרו גם לה שבוע טוב ממני
ר ר ו ח New member 14/7/02 #38 שמלה שרופה?! ידעתי!!!!!!!! תתכוננו היא תיכף תגיע גם לכאן.... אה... שבוע טוב פיראט!