שותפ/ה

שותפ/ה

אומנם זה עוד מלא מלא זמן אבל אני מחפש שותף/ה לטיול. התאריך יציאה הוא בסביבות פרבואר 2008 (כן אני יודע שזה עוד יותר משנה, אבל צריך לחסוך). משך הטיול הוא בסביבות ה 3 חודשים (90 יום). אני רוצה לטפס על הפוג'י ולבקר בכמה וכמה מקדשים וכאלה... אם מישהו/י מעוניין לדעת עוד אז.. [email protected] יומטוב.

Fantasy WRC

New member
שיהיה בהצלחה אחי, מקווה שתגשים את

חלומתך כמו שאני הגשמתי
יש למה לצפות , עם שותף, בלי שותף אותה הנאה במיוחד כשמדובר ביפן..

Fantasy WRC

New member
אין בעיה.. לדעתי כשאתה לבד

זה הכי כיף שיש כי אתה מחליט מה לעשות, תמיד תוכל לעשות כל מה שבא לך.. לפגוש אנשים חדשים, לצרת איתם מדי פעם בשביל לדבר, כשאתה עם חברים, לא תמיד מזדמן לך לעשות את זה.. יש הרבה מקרים שאתה מתווכח עם חברים מה לעשות, או שדעות שלך שונה מדעות של חבריך וכו אני טיילתי לבד בטוקיו והסביבה ברוב מקרים לבד.. נהניתי נורא נורא!!! אף אחד לא היה אומר לי מה לעשות, וכל זה.. כמובן שהתנהגתי לפי חוקים של יפן.. צריך לדעת ריך להתנהג שם! לא כמו בארץ... אז בכל מקרה, כל אחד והסיבות שלו
, אם אתה חושב שאתה תהנה יותר עם שותפים, אז למה לא

ShukyD

New member
ומצד שני

אם נפלת על מישהו שאתם באותו ראש וגם אם לא בא לכם לעשות אותם דברים בדיוק אז כל אחד מעלה רעיון והשני ישר אומר וואלה עשית לי חשק זה הכי כיף שיש

Fantasy WRC

New member
יש מצב ../images/Emo13.gif

זה גם אפשרי.. אבל תסכים שזה לא תמיד ככה...

ShukyD

New member
בטח שלא

אבל זה יכול להיות ככה אם אנשים לא היו מתעקשים לקחת קשה כל דבר

Ryo

New member
אני מקווה

שיש לך מספיק נסיון בטיפוס הרים מושלגים בעלי מזג אוויר משתנה. אם אין לך נסיון, אז כדאי שתדחה את הטיול לכיוון תקופת הקיץ אם אתה באמת מתכוון לטפס על הר פוג'י.

רק בקיץ?

מאי זה מוקדם מידי?? אני פשוט רוצה להיות קצת בעונת התיירות אבל גם שתהיה לי אפשרות לחוות את יפן "היותר רגועה" בגלל זה התאריכים של הטיול... טיפסת עליו?

למעלה