שותפ\ה לתאילנד

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שותפ\ה לתאילנד

הי חברה... אני טס לתאילנד מה24 לאוקטובר ל26 לדצמבר. ואני מחפס שותפ\ה לכל הטיול, אני מתכנן להתחיל בבנקוק לעלות לצפון, אחרי זה לרדת לאיים ובסוף לחזור לבנקוק. זהו בכלליות אני מתכנן טראקים, אטרקציות, קניות, ים... קצט מכל דבר. חיפשתי בלמטייל אבל אף אחד לא טס בתאריכים האילה לטיול שהוא רק לתאילנד. מישהו יודע איפה אני יכול עוד לחפש שותפים ? אולי פה ? בתודה שי.

al19

New member
תגובות לטיול

דרך אגב אשמח לקבל תגובות לפה
או למייל שלי [email protected]

ismeralda100

New member
../images/Emo50.gif

נסה אולי גם באתר שלהם (ז"א: בפורום הרלוונטי. זה הקישור שנתתי לך).

al19

New member
בדקתי הם לא מרשים

הם לא מרשים לשאול שם שאלות לגבי חיפוש שותפים השאלה שלי אם יש עוד מקומות חוץ למטייל שאפשר לבדוק בהם.

שותפ/ה לטיול

שי שלום, בתאילנד תפגוש ה מ ו ן ישראלים, במיוחד שאתה עושה את המסלול הרגיל של בנגקוק-צפון-איים-בנגקוק. כבר באוטובוס / טיסה לצפון תפגוש ישראלים, ויש דינמיקה מוכרת שבה ממשיכים עם לטייל עם החבר'ה שפגשת בטיול הגיפים. אם אתה חושש למצוא את עצמך לבד בתאילנד, תדע כבר עכשיו שזה בלתי אפשרי...
טיול מהנה, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

מוטי 6691

New member
מרטין תתפלא

אני כנראה הצדיק היחיד בסדום שלא רואה או נתקל באף יהודי\יה כשר\ה אני מדבר על קו- סורין, בוריראם, צאי'פום. שממה מוחלטת תרתי משמע [גם מערביים שאינם יהודים אין כאן בכמויות ] תאילנדים ששואלים אותי באנגלית עילגת מאיפה אתה בא- אני עונה- אני מגיע ממדינת ישראל אז הם מקמצים את המצח חושבים ואז עונים italy חחחח

IIRoGel

New member
יש בכלל הרבה תרמילאים בתאילנד

לא חייבים לטייל דווקא עם מישהו בגלל שהוא ישראלי, אלא בגלל שכיף ביחד...

למעלה