מה זאת אומרת "אין הרבה מה לחפש..."
השתגעת לגמרי או שפשוט לא היית בניו-זילנד ? טרקים זה דבר טוב, מומלץ, יפה ואכן אחת החויות היותר נפוצות בניו-זילנד, אבל אני יכול לספר לך שעברתי 3 חודשים שם ועשיתי רק 2 ימי טיול, אחד בטונגרירו ואחד באייבל טאזמן פארק. למרות זאת מצאתי הרבה מאוד מה לעשות - מרפטינג במערה, צניחה חופשית, באנג'י, זורבינג, JET BOAT, שייט תצפית על לוייתנים, שחיה עם כלבי ים ודולפינים, שייט בפיורד, טיפוס על גליישר, טיולי אופניים (וזה בלי ה-GRAVITY EXPERIENCE שיש בקווינסטאון), ועד הליכות קצרות מחניונים בצד הדרך (למפלים, בריכות השתקפות, עמדות תצפית על פינגווינים או סתם יערות). וזה חוץ מפאבים, מסיבות, אנשים הכי נחמדים ואדיבים בעולם (יחד עם הקנדים), הרים מושלגים, שדות ירוקים, ים מפורץ, הרי געש, בעלי חיים וצמחים ייחודיים, תצורות סלעים, יערות גשם אמיתיים, עצים עתיקים... WHAT'S WRONG WITH YOU ??? איזה משפט ריקני להגיד על אחת המדינות היפות בעולם. זה לא מתאים לך. זה כמו להגיד לך שאם אתה לא גולש אין לך מה לחפש באינדונזיה... אתה חושב שזה נכון, בתור מי שרק חזר משם ? ולגבי השאלה המקורית - יעד ל-3 שבועות: הייתי הולך על אירופה, נכון שיש לנו את כל החיים לבקר שם, אבל עם ה-SARS הזה כל החיים יכולים להיות קרובים מהתכנון המקורי... ספרד יכולה להיות מושלמת ל-3 שבועות, כמוהה גם איטליה או צרפת. אני, אישית, נגד לונדון-פריז-אמסטרדם ויותר בעד קצת פריז, ואז נורמנדי-בריטאן-לואר-פרובאנס-ריביירה, או לונדון-איזור האגמים-סקוטלנד וכן הלאה. הערים הגדולות הרבה פחות מעניינות (אותי) מהטבע והמרחבים. חוץ מניו-יורק, אבל זה סיפור אחר.