שותפים לג'אז

ilandk

New member
שותפים לג'אז

היי אז ככה.. אני חובב ג'אז מושבע אך כל חבריי וחברותיי לא סובלים ג'אז (לא כולם מושלמים). לפיכך, אני מוצא את עצמי הולך פעמים רבות לבד להופעות - לא הכי נעים בעולם
. אשמח, לפיכך, להצטרף להופעות עם חבר'ה חובבי ג'אז כמוני צרו עימי קשר ב: [email protected] ביי אילן

kislevorr

New member
לא אהבתי את ההערה "לא כולם מושלמים"

אל תהיו סנובים - לעולם אל תגידו "אני שומע מוסיקת ג'אז, תראו אותי, זה הרמה הכי גבוהה של המוסיקה". ולעולם אל תעשו דברים כאלה, זה מגעיל, זה יהיר, וזה מודרניסטי מגעיל. פרט לזה, אני לא יכול להבין ללבך, חברי חובבים ג'אז קצת, ויש לי גם מספר חברים שהם הכי מכורים.

KirilSolo

New member
כשאמרתי שאני מזדהה....

...התכוונתי לכך שגם לי אין ביכלל חברים חובבי ג'ז שאיתם אני יכול לחלוק חוויות מוזיקליות, אך בשום פנים ואופן לא התכוונתי לכך שאלה שלא שומעים ג'ז גרועים יותר. חוץ מיזה אני חושב שגם הוא לא התכוון לזה אלה אמר את זה בצחוק.

נאזם

New member
אני יכול להבין!

כמו כל אמנות שהיא לא פופולרית ,יש לה מעט אוהדים . אנשים היום פחות רוצים להתאמץ {וזה לא סנוביזם}בכל דבר שהוא . גאז היא אומנות תובענית וככזו היא דורשת קצת הכנה מוקדמת . אנשים רוצים דברים מהירים עם סיפוק מידי.לכן גם אני נתקלתי בתופעה הזו של "ללכת להופעות ג'ז לפעמים לבד" . לא נורא .

ilandk

New member
לא כולם מושלמים

כמובן שהדברים נאמרו בצחוק - לא כולם חייבים לאהוב ג'אז. בכל מקרה - לא פירסמתי את המודעה רק כדי להביע דעה אלא גם כדי לאתר חובבי ג'אז כמוני שאוכל להצטרף אליהם להופעות השונות בארץ. מישהוא ??

למעלה