שותפים ויד שניה

yaniv be

New member
טיול בדצמבר - שותפים/ות

-------------------------------------------------------------------------------- אם יש אנשים שרוצים לטייל בדצמבר במשך כשבוע שבועיים באזור הדרום - מוזמנים. עבדתי בשנה האחרונה בבי"ס שדה בדרום, ואני מכיר מקומות מדהימים שלא ייצא לכם להיות בהם. מומלץ! הטיול לא יהיה ברמה מאוד גבוהה, ולכן (סליחה בנות) גם בחורות מוזמנות להצטרף. מחפש עד 5 אנשים נוספים. אם יש רציניים/ות שרוצים להצטרף, מוזמנים ליצור קשר 050-7-241626 יניב

sela v

New member
אני מבקש

לא לפתוח כל יומיים הודעה חדשה לחיפוש שותפים. אם היית מהתסכל קצת למטה באותו עמוד היית רואה את ההודעה המקורית שלך משורשרת לשרשור זה (עכשיו מחקתי את הישנה). בגלל שאתה חדש אני מבין שאתה כנראה לא יודע, אבל אני רק מבהיר, מכיוון שהפורום הוא לא במה לחיפוש שותפים, ולכן אני משרשר את זה לשרשור מתאים. אתה יכול להוסיף הודעה גם בלוחות הפורום.

chen74

New member
למכירה לונלי פלנט מרכז אמריקה וקובה

2 ספרים: 1. מרכז אמריקה ודרום מקסיקו 2. קובה. שני הספרים משנת 2005. בעברית. לכל המעוניין/ת - הודעות לפרטי. חן

ורדואל

New member
שותף/ה לטיול

שלום לכולם! שמי ורד ואני בת 21 ולפני כחודש השתחררתי בצה"ל בשמחה רבה וכעת אני מתכננת את הטיול שאחרי. אני מעוניינת ליסוע לדרום-אמריקה ולעזוב את הארץ באמצע ינואר תחילת פברואר. אני מחפשת שותף או שותפה לתחילת הטיול, משהו פתוח שמעוניין לטייל בזוג אך לקחת בחשבון אפשרות שהדרכים יתפצלו... אם יש מעוניינים בבקשה תשלחו לי מסר.

coperman

New member
היי ורד אני טס ב-25/1

לארגנטינה ומגיע לברזיל לקרנבל אז אם את מעוניינת להצטרף או רעיונות לטיול תצרי איתי קשר מסנג'ר: [email protected] אמייל: [email protected] ודרך אגב מברוק על השחרור

sugarhigh

New member
שותפים לטיול

היי לשניכם:) אני טסה לברזיל 9/1,לקרנבל ומשם ממשיכה לדרום,אני אשמח להיות בקשר מילל/מסנג'ר [email protected] טיול נעים:)

למעלה