שותפה צמודה - חלק א´

horneyboy

New member
שותפה צמודה - חלק א´

מוקדש ל-דניאל ולא אחרת
---------------------------------------------------------------------- עד לאותו ערב לא ממש הכרתי אותה. האמת שגם אחרי אותו ערב לא באמת הכרתי אותה. לעומת זאת היום היא חברה שלי, ואני מכיר אותה מצויין. אופס, סליחה, לפי הסדר. כשנתבקשנו ע"י המרצה באוניברסיטה להכין עבודה בזוגות, אני לא אהבתי בכלל את הרעיון. תחילה חשבתי להגיש לבד, אבל אחרי יומים כבר הבנתי שלא אעמוד בעומס במקביל לקורסים האחרים. לחבר שלי כבר היה שותף, וכך גם לכל מי ששאלתי. ואז נזכרתי שיש גם את מיכל. מיכל בד"כ לא הופיעה להרצאות, והיינו נפגשים בעיקר בקפיטריה. "רוצה להגיש את העבודה ביחד?", שאלתי אותה. "כן, האמת עוד לא התחלתי לשבת על זה", ענתה. רוב הפעמים היינו יושבים בספריה, ולעתים גם בחדרה שבמעונות. יום אחד החלטנו לשבת בדירתי השכורה, שהיא מקום יותר נוח ושקט. כשהזמנתי אותה אלי, כבר היתה לי פנטזיה לגלוש איתה אל מעבר ללימודים. מיכל היתה ג´ינג´ית, עם מעט נמשים על פניה. היא סלסלה את שערה שגלש עד איזור השכמות. היו לה שדיים מחודדים בגודל בינוני, ירכים חטובות ורחבות ביותר, דבר שהגדיל את הטוסיק העגול שלה. היא הגיעה באיחור, והתלוננה על הפקקים של אחה"ץ. כבר התחילו הימים החמים, ולכן היא לבשה שמלה פרחונית קלילה, שלא הסתירה את כל חזיית התחרה הלבנה שלה ואת פסי התחתונים. היא הריחה בריח של מקלחת ומעט בושם. הכנתי קפה וישבנו ליד המחשב. חיפשנו באינטרנט מאמרים לעבודה. ניגשתי להביא מים, היא המשיכה בינתים לחפש. כשחזרתי, ראיתי על המסך תמונה מאתר סקס, שאליו גלשתי יום קודם. "עזבי, זה סתם חלק מהסטיות שלי.", הפטרתי. "הן דווקא נראות לא רע", ענתה מיכל וחייכה בשובבות. הרגשתי שאני מסמיק. "אבל האמת, האתרים הכי חולים זה האתרים היפניים!", היא המשיכה עם הנושא. כך זה התפתח לשיחה על אתרי סקס ועל סקס בכלל, וגלשנו לעוד כמה אתרים בתחום. בהמשך שבנו ללמוד, אבל היה איזה מתח מיני באוויר. לפעמים ציחקקנו כמעט בלי סיבה. מצאנו איזה מאמר בנט, ואני טענתי שהוא לא יעזור, בעוד שהיא טענה אחרת. "אבל מיכל, זה לא מתאים לנו!", אמרתי וצחקתי קלות. "זה מתאים ועוד איך", היא התעקשה אבל גם תוך חיוך. רכנתי לעבר המחשב, וגם לעברה, כדי לצאת מהאתר, אבל היא תפסה את ידי, חסמה את דרכי ונישקה אותי על השפתים. עוד היה לה הריח של הקפה ששתינו. נעניתי לנשיקה, אבל אחרי זה שאלתי: "מיכל, אולי לא כדאי לנו...". היא ציחקקה ואמרה:"בטח שכדאי לנו!". התחלנו להתגפף ולהתנשק. ליטפתי את שערה, והיא ליטפה את ראשי ואת כתפיי. הכנסתי ידיים לתוך שמלתה ומיששתי את שדיה. אפילו מבעד לחזיה חשתי שהפטמות זקורות. בהדרגה הפשטנו זו את זה וזה את זו. תחתוניה היו לבנים עם מעט תחרה בקצוות. היא בקשה להוריד לה אותם "לפני שירטבו ויתחילו לגרד". נפלנו על המזרן שהיה על הרצפה (אהבתי לישון כך). התחלתי ללקק ולמצוץ את פטמותיה הוורודות. הן היו בהירות למדי, אבל בלטו בגלל צורת החזה ובגלל שהזדקרו. עברתי משד לשד, כשאני משחק באצבעותי עם הפטמה האחרת. בינתים הזין שלי התחכך במזרן, דבר שרק חיזק את הזיקפה שהיתה לי ממילא. הרגשתי שהיא דוחפת את ראשי למטה.

horneyboy

New member
שותפה צמודה - חלק ב´

דניאל, סליחה על ההמתנה, אבל נהנית מהמתח, לא?
---------------------------------------------------------------- לא יכולתי לסרב ועברתי אל בין רגליה. למיכל יש כוס ורוד ומגולח לגמרי, עם שפתים בהירות יחסית בעובי בינוני, ודגדגן שלא נראה במצב רגיעה, אבל גדל פי כמה בזמן שהיא נוגעת בשמים. העברתי ליקוק ראשון על שפתיה. אח"כ הכנסתי את הלשון בין השפתים והתחלתי להעביר אותה לכל האורך. חשתי בטעם המלוח משהו האופיני. טעם של תאוות אישה. רציתי לחוש את הטעם יותר טוב, אז שירבבתי את לשוני לתוך המעיין הנובע, שיחקתי עם הלשון בפנים, נהנה מכל רגע. אח"כ שוב המשכתי ללקק בין השפתים. שמעתי את מיכל מתנשמת. "נו, תחרמן אותי בכל המקומות, אני רוצה לגמור!", ביקשה. הדגדגן שלה כבר גדל והתקשה, ובלט מתחת לפיסת העור שקודם לכן כיסתה אותו. הוא היה אדום, וכהה יותר מסביבתו הוורודה. התחלתי ללקק אותו מכל הצדדים. כמו כן הכנסתי שתי אצבעות של יד ימין לתוך הכוס, והתחלתי לזיין אותה עם האצבעות. העברתי מעט מהנוזל ליד שמאל, ועם האצבע של יד שמאל התחלתי לשפשף את הפתח האחורי שלה. ההתכווצויות שהיו למיכל באיזור הפכו להיות יותר חזקות. נשימותיה הפכו כבדות עוד יותר, היא ממש בלעה אוויר. הבטתי לתוך עיניה, והיא חייכה חיוך קצר. בינתיים, בידיה היא שיחקה עם פטמותיה היפות. בכיף הייתי עושה גם את זה, אילו רק היו לי יותר ידים... היא החלה להניע את התחת לקראתי. כעת היו לי כבר שלוש אצבעות בחור, שנכנסו ויצאו, מדי פעם מסתובבות בפנים. לא שכחתי גם את החור האחורי. מיכל תפסה את ראשי ולחצה עם אצבעותיה על הקרקפת שלי, ושניה אחר-כך תנועותיה הפכו להיות עוד יותר חסרות-שליטה. הכנסתי את הדגדגן הקשה אל בין שפתי והתחלתי למצוץ אותו במהירות. תוך זמן קצר ביותר זה קרה... התחת שלה פשוט זינק באוויר, רגליה התחילו לרעוד, כל איזור גן העדן התחיל להתכווץ חזק, והזרם מהכוס הפך להיות כמעט נהר. באותו רגע שנינו כמעט נחנקנו. אני מהלחץ החזק מכל הצדדים, והיא - היא היתה בעולם אחר, בגלל חוסר האוויר היא השמיעה קולות מוזרים אבל נורא מתוקים, בעיניה נראה העונג. ואז היא נרגעה. אבל כעבור כמה שניות, הפלא ופלא, שוב אורגזמה. היא פשוט פירכסה שם על המזרן. כאן כוח העמידה שלי, תרתי משמע, כבר נשבר לגמרי. חילצתי את ראשי מהמלכודת החמה והרטובה, חדרתי לכוס המשתולל שלה, והתחלתי לזיין בכל הכוח. אחרי מה שראיתי, שמעתי, טעמתי, הרחתי ומיששתי, ואחרי השיפשוף של הזין במזרן, לא לקח לי יותר מחצי דקה להצטרף אליה למחול התענוג. בכל שניה הוספתי עוד רטיבות לנהר הגואה על גדותיו שבין הרגלים של מיכל. הרגשתי איך גופותינו נחבטים זה בזה בתענוג שמסרב להסתיים. כבר באתי על סיפוקי, אבל מיכל עדיין היתה בשמים.

horneyboy

New member
שותפה צמודה - חלק ג´

אספתי את שארית כוחותי וניסיתי לרדת לה שוב. אבל עם הליקוק הראשון היא נרגעה. התחת שלה חזר להיות מונח על המזרן שהיה ספוג בנוזלים. היא מתחה את רגליה ועצמה את עיניה. "וואו, מה עשית לי?", מילמלה. התנשקנו ונשכבתי לידה. "האמת, מזמן בא לי עלייך", הודיתי. "ולמה אתה חושב באתי לבושה ככה היום, הא?", ושנינו צחקנו. הכנתי קפה קר עם קצפת. לאחר שסיימנו לשתות, שמתי לב שמיכל השאירה את הקצפת בכוס. "מה, הקצפת לא טעימה?", שאלתי. "כשאוכלים לבד היא לא טעימה...". עם המילים האלה היא שמה לה קצפת על הלשון, ופשוט דחפה את לשונה לתוך הפה שלי. עם טעם הקפה, הרגשתי כאילו אני שותה קפה עם קצפת מהפה שלה. הזין שלי מייד נעמד ולחץ על בטנה הלבנה. חזרנו שוב על הקטע עם הקצפת. בפעם השלישית ליקקתי אותה מהפיטמות שלה. לרגע אפילו חשבתי שזה כמו לינוק מהן חלב. ניסיתי להכניס את עצמי אל בין רגליה, אבל היא לא פתחה אותן וצחקה צחוק מתגרה. "חכה, יש תנוחה פיצוץ שאני פשוט מתה עליה!...". היא הורתה לי לשכב על הגב. אחר כך התיישבה עלי כשגבה מופנה אלי, וכיוונתי את הזין היישר לכוס שלה, שעדיין היה רטוב מהסיחרור שהוא עבר. בשלב הזה היא פתחה את רגליה קצת יותר רחב, ואז הורידה את הגו אלי, כך שהיא בעצם נשכבה עליי, כשידיה תומכות בה מהצדדים. היא סובבה את ראשה שמאלה והתנשקנו. אח"כ סובבה אותו ימינה, והתנשקנו מהצד השני. היא התחילה להרים ולהוריד את הישבן, כשאני תומך עם ידיי בגבה שיהיה לה יותר קל. הטוסיק העגול והיפה של מיכל נלחץ אל האגן שלי, הוא היה קפיצי ונעים כזה. אמרתי לה זאת, והיא ציחקקה. כבר הזכרתי שאני חולה על הצחוק הזה שלה? (סליחה, שוב סטיתי מהסדר הטוב). הרגשתי איך הכוס שלה לופת אותי חזק ומחזק את הלפיתה בכל פעם שמיכל מעלה את התחת, הצד התחתון של הזין התחכך בדופן העליונה של הכוס שלה, השילוב המושלם, שבמיוחד עובד בתנוחה הזאת. יכולתי להריח את ריח תאוותה, זה הדליק אותי והתחלתי לנוע לקראתה. לפתע, צץ במוחי המחורמן רעיון. עצרתי אותה וקמתי מהמזרן. "תגיד, אתה נורמלי להשאיר אותי פה ככה, כולי רטובה?!", צעקה מיכל. ניגשתי לארון הבגדים, ופתחתי את הדלת עם המראה הגדולה. משכתי את המזרן (עם מיכל עליו) אל מול המראה. "עכשיו נוכל לראות את זה כמו בפורנו שאת אוהבת!". חזרנו ל´תנוחת העבודה´. מה שנראה במראה היה פשוט מושלם. אני בקושי נראיתי, לעומת זאת מיכל נראתה בשיא נשיותה. למעלה פשוט בלטו שלוש נקודות מדהימות: שתי הפטמות הוורודות הזקורות, כשהדגדגן הנפוח והאדום נראה כביכול ביניהן. הכול זקור ומצביע בחוצפה לשמים. בקדמת הבבואה היה הכוס שלה פעור לגמרי, השפתים מפוסקות כך שניתן לראות כל התעגלות שלהן, ובסיס הזין שלי נראה תקוע בפנים ומכופף מעט, כשמדי פעם עוד חלקים מהזין מתגלים. מתגלים ושוב נעלמים, ושוב מתגלים ושוב נעלמים. למטה נראו הביצים שהתנדנדו עם כל הכנסה והוצאה של הזין. שנינו הסתכלנו מהופנטים. ראינו סרט כחול, אבל זה היה סרט בשידור חי, כשאנחנו גם הצופים וגם המשתתפים. כעת אפשר היה לראות את הנוזלים של מיכל זולגים לי על הזין ועל הביצים. הגברנו עוד את הקצב. שוב שמעתי את מיכל בולעת אוויר, והרגשתי שהיא ממש חונקת לי את הזין עם הכוס הלוהט והרוטט שלה. שמתי את יד ימין במרכז הגב שלה, ואילו בעזרת יד שמאל צבטתי לה את הדגדגן בכוח. במראה נראו שתי אצבעותי, כשהן תופסות את הדגדגן האדום משני צידיו ומתחככות בו בכוח. צעקה נפלטה ממיכל, והיא החלה להציף את הזין והביצים שלי. הדגדגן קפץ לי בין האצבעות, וכל גופה הוקפץ למעלה. שמעתי את קולותיה המיוחדים, שאני כל-כך אוהב. הפעם הייתי מוכן לכך שזה יהיה ארוך. אחרי האורגזמה השניה שלה תפסתי אותה במותניה, וכך הפכתי אותנו בלי לצאת מתוכה, משימה שלא היתה קלה בגלל הפירכוסים החזקים שלה, שלא הפסיקו. כעת היא שכבה על הבטן, נתונה באקסטזה, ואני מעליה דוהר לעבר האורגזמה שלי. הפעם סיימנו ביחד, מתחככים ונהנים יחד מהרגעים האחרונים של הגמירה. העונג וגם התנוחה המסובכת כילו את כוחותינו. המחשב מזמן כיבה את עצמו באופן אוטומטי. אפילו לא שמנו לב שנרדמנו על מזרן רטוב שהסדין כמעט וירד ממנו לגמרי. במקלחת המשותפת בבוקר לא עשינו כלום. רק התנשקנו והחלטנו להיות חברים. עכשיו מיכל כבר מגיעה לכל ההרצאות (טוב, לפחות לאלה שבהן אני נמצא), כמו שאמרתי - שותפה צמודה ביותר.

למעלה