שותפה צמודה - חלק א´
מוקדש ל-דניאל ולא אחרת
---------------------------------------------------------------------- עד לאותו ערב לא ממש הכרתי אותה. האמת שגם אחרי אותו ערב לא באמת הכרתי אותה. לעומת זאת היום היא חברה שלי, ואני מכיר אותה מצויין. אופס, סליחה, לפי הסדר. כשנתבקשנו ע"י המרצה באוניברסיטה להכין עבודה בזוגות, אני לא אהבתי בכלל את הרעיון. תחילה חשבתי להגיש לבד, אבל אחרי יומים כבר הבנתי שלא אעמוד בעומס במקביל לקורסים האחרים. לחבר שלי כבר היה שותף, וכך גם לכל מי ששאלתי. ואז נזכרתי שיש גם את מיכל. מיכל בד"כ לא הופיעה להרצאות, והיינו נפגשים בעיקר בקפיטריה. "רוצה להגיש את העבודה ביחד?", שאלתי אותה. "כן, האמת עוד לא התחלתי לשבת על זה", ענתה. רוב הפעמים היינו יושבים בספריה, ולעתים גם בחדרה שבמעונות. יום אחד החלטנו לשבת בדירתי השכורה, שהיא מקום יותר נוח ושקט. כשהזמנתי אותה אלי, כבר היתה לי פנטזיה לגלוש איתה אל מעבר ללימודים. מיכל היתה ג´ינג´ית, עם מעט נמשים על פניה. היא סלסלה את שערה שגלש עד איזור השכמות. היו לה שדיים מחודדים בגודל בינוני, ירכים חטובות ורחבות ביותר, דבר שהגדיל את הטוסיק העגול שלה. היא הגיעה באיחור, והתלוננה על הפקקים של אחה"ץ. כבר התחילו הימים החמים, ולכן היא לבשה שמלה פרחונית קלילה, שלא הסתירה את כל חזיית התחרה הלבנה שלה ואת פסי התחתונים. היא הריחה בריח של מקלחת ומעט בושם. הכנתי קפה וישבנו ליד המחשב. חיפשנו באינטרנט מאמרים לעבודה. ניגשתי להביא מים, היא המשיכה בינתים לחפש. כשחזרתי, ראיתי על המסך תמונה מאתר סקס, שאליו גלשתי יום קודם. "עזבי, זה סתם חלק מהסטיות שלי.", הפטרתי. "הן דווקא נראות לא רע", ענתה מיכל וחייכה בשובבות. הרגשתי שאני מסמיק. "אבל האמת, האתרים הכי חולים זה האתרים היפניים!", היא המשיכה עם הנושא. כך זה התפתח לשיחה על אתרי סקס ועל סקס בכלל, וגלשנו לעוד כמה אתרים בתחום. בהמשך שבנו ללמוד, אבל היה איזה מתח מיני באוויר. לפעמים ציחקקנו כמעט בלי סיבה. מצאנו איזה מאמר בנט, ואני טענתי שהוא לא יעזור, בעוד שהיא טענה אחרת. "אבל מיכל, זה לא מתאים לנו!", אמרתי וצחקתי קלות. "זה מתאים ועוד איך", היא התעקשה אבל גם תוך חיוך. רכנתי לעבר המחשב, וגם לעברה, כדי לצאת מהאתר, אבל היא תפסה את ידי, חסמה את דרכי ונישקה אותי על השפתים. עוד היה לה הריח של הקפה ששתינו. נעניתי לנשיקה, אבל אחרי זה שאלתי: "מיכל, אולי לא כדאי לנו...". היא ציחקקה ואמרה:"בטח שכדאי לנו!". התחלנו להתגפף ולהתנשק. ליטפתי את שערה, והיא ליטפה את ראשי ואת כתפיי. הכנסתי ידיים לתוך שמלתה ומיששתי את שדיה. אפילו מבעד לחזיה חשתי שהפטמות זקורות. בהדרגה הפשטנו זו את זה וזה את זו. תחתוניה היו לבנים עם מעט תחרה בקצוות. היא בקשה להוריד לה אותם "לפני שירטבו ויתחילו לגרד". נפלנו על המזרן שהיה על הרצפה (אהבתי לישון כך). התחלתי ללקק ולמצוץ את פטמותיה הוורודות. הן היו בהירות למדי, אבל בלטו בגלל צורת החזה ובגלל שהזדקרו. עברתי משד לשד, כשאני משחק באצבעותי עם הפטמה האחרת. בינתים הזין שלי התחכך במזרן, דבר שרק חיזק את הזיקפה שהיתה לי ממילא. הרגשתי שהיא דוחפת את ראשי למטה.
מוקדש ל-דניאל ולא אחרת