שותפה לטיול

אתי71

New member
שותפה לטיול

לטלי ומרי תודה ,, אבל עדין אין לי שותפה, ולכן לא בטוח שאסע הפעם. אולי כל אחד ואחת תספר איך מתכונן לחגים. לי מאד קשה, את האמת מאז שבעלי ז"ל נפטר לפני 9 שנים, להיות עם המשפחה הקרובה מלחיץ מאד. ולכן משתדלת לינסוע. (ליברוח).

לאתי היקרה

פעמים יצאתי לטיול מאורגן ללא הכירות מוקדמת של איש .. בפגישת הכירות הכירו לי בחורה ואמרו זו חברתך לחדר ..ב אחת הפעמים ישר לא התחברתי והתחלפתי עם משהי אחרת ... בשתי הפעמים מאד נהנתי וזכתי לשתי חברות טובות .. מאחלת לך שתצאי לטיול ותהני טלי .

השותפה שלי

בשני טיולים מאורגנים שותפתי לטיול היתה שכנתי הצמודה, שהיא נשואה ואת בעלה לא מענין לנסוע לחו'ל ["מה,אני בעונש?"
-כך אמר לי כששאלתי אותו ] השנה לשכנתי לא היתה שותפה.......נרשמה בתקווה שיצרפו לה שותפה.....כשלא נמצאה כזאת החליטה לנסוע לבד.אחרי הטיול סיפרה שמאוד נהנתה והתחברה לשאר חברי הקבוצה.................מה שקורה בדרך כלל בטיולים כאלה. נכון.....שמה שהיה מובן מאליו...בן זוג [הבעל שאיתו נסענו]כבר לא קיים .החיפוש לשותף/שותפה שיהיה לנו כיף איתה/ו מאוד חשוב.יש כאלה שיש להם אומץ לנסוע מראש ללא שותף/ה .לי לא יצא להתנסות בזה.......גם אני הייתי מעדיפה שותפה/ף מראש. בקשר לחגים: אצלנו החגים תמיד נחגגו במסגרת משפחתית מורחבת בשני הצדדים והמסורת הזאת נמשכת. בחגים שהייתי רגילה לחגוג עם משפחת בעלי......המסורת נמשכת.תמיד דואגים מראש היכן כל אחד חוגג[מתאחדים מס' משפחות]אני מוזמנת וגם מזמינה...... השנה שחלפה ראש השנה ושבועות זה היה אצלי [20+ אנשים]דורש התארגנות........לבשל אני מאוד אוהבת .אנחנו הנשים מחלקות את משימות הבישול האוירה נעימה וכיפית וכולנו נהנים. לי היה חשוב מההתחלה לשמר את המיסגרת המשפחתית המצומצמת ......וגם בתקופה שהיה לי חבר המשכתי במסורת הזאת.

למעלה