שותפה לדרך חדשה

תותי לה

New member
שותפה לדרך חדשה

שלום רב שמי רות, אני בת 32 מת"א, אני נמצאת בתהליכי הקמה של עסק מקוון בתחום האופנה ומחפשת שותפה רצינית. אני מגיעה מתחום יבוא אופנה (כעצמאית) וכעת אני פונה לכיוון אחר אך באותו התחום. חשוב לי להדגיש שמדובר בעסק גדול ורציני הדורש מחוייבות ועבודה במשרה מלאה. אשמח לעבוד עם מישהי מהתחום- מעצבת אופנה, סטייליסטית וכדומה ,בעלת יכולות עסקיות, בטחון עצמי, שיווק ומכירה. יתרון למישהי שעבדה ברשת אופנה כלשהי וכמובן- שאפתנות ורצון להצליח. אשמח להכיר מגוון של נשים (בכל גיל ומצב משפחתי) עם נסיון ואכויות דומות ושונות משלי -לקבל נקודת מבט חדשה ולהשלים האחת את השניה. מאחר ומדובר בהשקעה כספית לא קטנה אני לוקחת משקיע חיצוני לעסק אבל יש השקעה מסוימת שנצטרך לתת, מה שנקרא דמי רצינות ואפשרות למשא ומתן מול המשקיע לגבי חלוקת הרווחים והכי חשוב- "אורך נשימה" למס' חודשים. לא מדובר באתר אופנה. יש עשרות כאלו בארץ, אלא משהו חדש עם תוכנית עסקית מסודרת שיכול להיות עסק מאוד ריווחי. יש לי כמובן עוד הרבה לפרט ולהסביר. אני מקווה שהצלחתי, פחות או יותר, להעביר את רוח הדברים. אם את רואה את עצמך כאן, אפילו אם את לא עונה ב-100% על ה"פרופיל" שכתבתי אבל את מרגישה שיש לך מה לתרום בכזו שותפות וזה מעניין אותך- אשמח מאוד לדבר איתך ולענות על שאלות ואפילו להפגש לכוס קפה בשדרה :) ... צרי קשר כאן או בפרטי. תודה רבה, רות

למעלה