שותפה לאימא

אורי814

New member
שותפה לאימא

שלום,
אני מחפש שותפה לחיים לאימא שלי. אנא קראי בקפידה את הכתוב מטה וצרי עמי קשר אם זה נראה מתאים.
*פניות ושאלות רלוונטיות בלבד בבקשה.
**למען הסר חשש כי מדובר בתרמית כלשהי, אנא פנו באופן אנונימי. אני מצדי אמסור את כל הפרטים במידה וזה ייראה רלוונטי.
***רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. זהו רעיון אחד אך אשמח לשמוע כל רעיון או הצעה רלוונטית אחרת.

שמי אורי, אני בן 33, גר בגבעתיים, עובד בהייטק ובן לאימא מדהימה המחפשת לגור עם שותפה מתאימה. זהו עלי, מעט על אימא:
אימא תהיה בת 65 בנובמבר הקרוב. אישה נעימה, משכילה (וחכמה), ישרה ובעלת עושר פנימי נדיר - אשת שיחה מדהימה. היא כותבת שירה וסיפורת ובכלל צרכנית תרבות גדולה מאד. אימא חילונית אך אני מאמין שתסתדר עם אישה דתיה, כל עוד יתאפשר לה לנהל אורח חיים חילוני (עיקר הבעייתיות תהיה בשמירת שבת)
אבי עזב את הבית לפני כ-25 שנים ואימא נישאה בשנית כעבור כמה שנים אך זה לא צלח. בנוסף, אספר כי לפני כ-22 שנים שכלה אימי את בנה הבכור (אחי הגדול) ומהלומה זו יחד עם עזיבתו של אבי הותירו את אימא אישה מעט נוגה.
לאימא יש חברות ונכדים אך עצוב לה לחזור לבית ריק בלילות. אחי השני ואני עושים כל שביכולתנו לעזור אבל לא תמיד אנחנו פנויים ועצוב לנו כשהיא לבדה. לכן חשבנו שזה יהיה נפלא אם נמצא לה שותפה לחלוק דירה ולבלות יחדיו.
אני מחפש אישה בת גילה בעלת קווי אופי דומים– נעימה, ישרה וחכמה. אימא גרה כיום בצפון ובביתה 3 חדרים כך שקרבה תהווה יתרון אך אשמח גם לפניות מהמרכז, אולי אימא תרצה לעבור.
המון תודה,
אורי :)
24/5/2014

שרונהה

New member
בהצלחה

ושבוע מבורך ומוצלח לכולם

היתקליף

New member
"שותפה לחיים" נשמע מטעה

בשותפות לחיים מדובר בזוגיות. אתם לא מחפשים בת זוג לאמא, נכון?
בנוסף שותפה לדיור, שאינה בת זוג, היא לא בהכרח גם חברה. יכולה להיות, אבל זה לא שילוב הכרחי.
אם לאמא שלכם יש חברות, האין ביניהן מי שרוצה לעבור לגור איתה? אני מניח שמובן שבין להיות חברה ובין לגור ביחד יש הבדל.
לבסוף אתה אומר שעצוב לכם שאמא שלכם לבד בבית. אבל השאלה היא לא אם עצוב לכם אלא איך היא מרגישה. הרעיון של למצוא לה חברה שגם תגור איתה הוא שלכם או שלה?

אודרי11

New member
במערב אירופה זה מאד מקובל..

ונפוץ מאד בסקנדינביה...נשים מבוגרות בודדות, שמחליטות לגור ביחד כזוג, לא למטרות סקס, אבל כזוג מהבחינה של ניהול משק בית משותף, חברות ודאגה אחת לשנייה, יציאה לבילויים, נסיעות משותפות לנופש...

אני חוששת שפה זה לא כל כך מקובל, למרות שזה יכול להוות פתרון מעולה לבעיית הבדידות של נשים שהתרגלו לחיות עם בן/בת זוג, אבל זה לא פשוט למצוא פרטנרית , במיוחד לא כשלא מכירים את הנפשות הפועלות, לא קל להכנס לגור בבית של אשה זרה, ולאמץ מנהגים של מישהו אחר...

בהצלחה בכל אופן...

אורי814

New member
לצערי אנחנו לא במערב אירופה

שקלתי לנסות במגזר החרדי, אני חושב שהם טובים יותר בלדאוג לקהילה ובטח הם מתמודדים עם מצבים כאלו.
תודה על ההתייחסות :)

אודרי11

New member
תגיד אורי... אתה שאלת את אמא שלך..

אם היא מעוניינת להכנס למגזר החרדי?

אורי814

New member
כמו רבים במצבה

גם אמא החלה לקרוץ לדת. כרגע זה במידה מועטה אבל אני מתרשם שזה עושה לה טוב. עד כמה שאני חילוני קנאי אני אקח זאת בשימחה אם זה ישפר את מצב רוחה.

למעלה