שותפה , יוצאים לדרך

שותפה , יוצאים לדרך

מזה זמן אני חולם עליה .. חלומות טרופים ,הזויים ,מרתיחי דם . לא יודע מהיכן בדיוק היא חדרה למוחי ולמקומות נוספים בגופי . כמעט מצליח לגעת בדמות שלה מתוך חלום .מרגיש את קימורי השד, את עגלגלות המותן ,את השפתיים שלה נצמדות לשלי ואת הרטיבות שביננו . מתעורר מעוד חלום שכזה ויוצא אל שגרת יומי העמוסה כשאת עדיין מלווה אותי במחשבותי, באיזור חלצי , באיברי שמאותת לי שהוא רצה בכלל להשאר בחלום. קופץ בדרך לעבודה לבית קפה האהוב עלי, כדי לפתוח את הבוקר כמו שצריך. אני מתיישב בשולחן הקרוב לרחוב ופתאום זה מכה בי כמו דה ז´וו חזק . זאת את … ההזויה ,הנחשקת., קדחת הלילה שלי . בשיער השחור הקצר שלך בחזה הקטן הזקוף שעטוף בגופיה שחורה.. בחצאית הקצרה ונעלי העקב שמוסיפים עוד חיטוב לרגליך . את כותבת לך שם משהו ותוך כדי כתיבה אני רואה את ידך השניה מחליקה על ירכך , עולה לבטנך ,גולשת אל בין רגלייך. את מרימה ראש וקולטת אותי ,אין שמץ של מבוכה בעיניך.ציפיתי למבוכה אך קבלתי אישה מודעת לעצמה , לכוחה , ליכולת הפיתוי האבסלוטית שלה. המבט בעיניים שלך אומר הכל ,את לא צריכה להוסיף מילה או מחווה . כולך אומרת "אתה רוצה לקחת אותי ? תנסה . נראה ,אולי גם אני ארצה אותך". לפתע כמה ,מפנה גב וניגשת לשרותים. אני לא חושב פעמיים וצועד בעקבותיך .. מה כבר יש להפסיד ? מה גם שהזין שלי שלי מוסיף מכח השכנוע שלו ..שלא לומר מיכולת טשטוש המוחין ,המבורכת במקרה זה. בשרותים אני כבר מוצא אותך בתא גדול למדי , מופשלת חצאית ותחתונים. "כנס וסגור את הדלת" את אומרת"אני לא מצפה לאורחים" .שולפת מתיק העור שלך ויברטור נאה. ארוך .אחד שנראה כאילו נוצר בשבילך. "תשלוף אותו ,אני רוצה לראות " את מסננת בקצרה ,חושקת את שינייך בתשוקה .אני ממלא את הפקודה בשמחה . "אל תיגע " היא אומרת "רק תביט". אני מהופנט מערוותה הפעורה לרווחה. שפתיים אדומות כהות ופס דק של שיער שחור מעליהן. המראה הזה שלך בעקבים ,כשהתחתונים על קרסוליייך, מטריף אותי ואני עושה מאמץ עילאי שלא לגעת בעצמי. את לעומת זאת לא נמנעת .. מעבירה את הצעצוע על השפתיים שנראות כבר שוחות ברטיבותך ,משרבבת לשון ,פוערת עיניים בתשוקה.בשתי אצבעות צובטת פיטמה שלשד ששחררת מעולה של הגופיה. רואים כמה שאת נהנית . את מחליקה את קצה האיבר המדומה לכל אורך השפתיים וממשיכה לליטוף קל של פי הטבעת שלך בעזרתו. אני ממתין בסתר ליבי שתכניסי אותו כבר אך לך מסתבר תוכניות שונות לחלוטין . "תכניס את הזין המקסים שלך חזרה לכלוב , הולכים" ... To be continue ...

../images/Emo117.gif

עשית את זה, הבערת בי את ה
, נרטבת לאט אבל בטוח בזכותך. תמשיך טיזר שלי, ואני מבטיחה להיות נחמדה אליך........

אויייי אוייייייייייייייייייייי

כמו שאני אוהבת, לראות ולא לגעת
יאללה אני סקרנית לגביי ההמשך, אחלה כתיבה מלאכית כחולה

מלאכית.......

מהכרתנו הארוכה בפורום את בטח כבר יודעת שאני בחורה רחבת לב שיודעת להתחלק על הדברים הטובים, אבל.........עד כאן!!! זה שלי ונא להוריד ידיים ומהר.
בעצם את יודעת מה, תגיבי עוד קצת, אולי זה יעודד אותו להמשיך

המסע נמשך ...

"תכניס את הזין המקסים שלך חזרה לכלוב , הולכים" ... את יוצאת מתא השרותים ואפילו לא מעיפה מבט לכיווני . אני רואה שאת עושה דרכך אל מחוץ לבית הקפה ומצליח עוד לזרוק שטרות של 50 שקלים על השולחן שלך ועל השולחן שלי (זה לא הזמן שהייתי רוצה שמלצר ירדוף אחרי ) אנחנו הולכים הרחוב .את לפנים ואני אחרייך ,כמו נמשך בחוט בלתי נראה שמחבר אותי אלייך. כל מקום שאנו עוברים לידו מעורר בי מחשבות חייתיות/חרמניות . כאן אני מצמיד אותך לקיר הבניין ומזיין אותך מאחור בפראות ,שם אני זורק אותך על מדשאה של אחד הבתים ,קורע את תחתונייך ומלקק את המעיין שבין רגלייך ברעבתנות . את בכלל לא מעיפה מבט לאחור . יודעת היטב שאין סיכוי שנטשתי. את חותכת לכיוון אחד הבנינים ומתחילה לעלות במדרגות . הישבן המתנענע מצד לצד, והיד שאת מעבירה בשערך בנונשאלנט ,מוציאים אותי לגמרי מאיפוס . את נעמדת מול אחת הדלתות ופותחת את הדלת . את מפנה אותי לכיוון חדר השינה ואומרת "חכה לי שם ערום שכוב על הבטן . ועוד דבר : שים את זה על העיניים שלך ,וחסר לך שתשאיר מרווח ראיה " את מגישה לי בד כהה ומוסיפה חיוך כדי להמתיק את הציווי . אני מסיר את הבגדים והזיקפה איתנה מתמיד . נשכב על הבטן לאחר שקשרתי את את הבד ומצפה מוצף בחרמנות . אני מרגיש את הנוכחות שלך בחדר .מרגיש יד על גבי ואז את גופך הערום נשכב עלי . מרגיש את הפטמות מתחכחות בגבי ,ואת הרטיבות שבין רגלייך על התחת שלי . את מלקקת את האוזן שלי ואני מוציא אנקה קולנית ,אין לך מושג עד כמה שזה משגע אותי . בעצם... כנראה יש לך . את לוחשת לי באוזן "אתה רוצה אותי כמו שאני אותך ? " היא כמובן יודעת את התשובה ,אבל רוצה לשמוע אותה .מין תכונה כזאת של אנשים . אני עונה " מקהלה שלמה חושים מעידה עד כמה" . את מרוצה כנראה מהתשובה ,כי אני מרגיש את הלשון שלך משוטטת על גופי .הגב, הכתפיים ,הרגליים והכפות שלהם .את עולה חזרה ומפשקת את התחת שלי בידייך ,בהתחלה מלקקת קלות ואז מחדירה לשון פנימה .בעיני אין מחווה יפה ומחרמנת יותר מרימינג משובח ואני נרעד ומתענג . אני מרגיש את אחת האצבעות שלך על פי הטבעת, והיא עושה את דרכה פנימה .זה גירוי אחר .יש בו משהו מטריד ומטריף כאחד . בקצב מתגבר את מזיינת אותי יותר עמוק ויותר חזק עם האצבע, תוך כדי הרטבות רוק חוזרות ונשנות . "אתה מוכן לעוד ? " את שואלת .אני לא בטוח שאני מבין אותך ,אבל עד עכשיו לא אכזבת ואני עונה ללא היסוס "כן" . אני שומע שאת מתעסקת במשהו ואני מתחיל להבין במה מדובר. כשהדילדו נוגע בפי הטבעת שלי אני כבר בטוח. אף פעם לא עשו לי את זה .אני אוהב התנסיות חדשות ,אבל בכל זאת מבועת מעט . עכשיו אני מבין טוב מתמיד את בקשת הנשים "תעשה את זה בעדינות " במיוחד כשמדובר על חדירה אנאלית .כמו כל דבר בחיים ,ההבנה המהותית קוראת רק שאתה חווה את זה על בשרך .. תרתי משמע במקרה הזה. אני נושם עמוקות ומחכה . תספגי את זה אישה ,וההמשך כבר יבוא

ThePlayer

New member
אקורד הסיום ...

אני נושם עמוקות ומחכה . את עדינה איתי . את רוצה לשלוט ,אך יחד עם זאת רוצה לענג אותי ,אני מרגיש את הדילדו מתחיל להכנס . נראה ששמת עליו חומר סיכה ג´לי או דבר מה דומה ,כי לפחות תחילתה של החדירה קלה ממה שציפיתי . בכל זאת מדובר במשהו עבה משמעותית מאצבע. תחושה שונההיא התחושה להיות נחדר . מרגיש איך אני נפתח בשלבים. את כל פעם מכניסה עוד קצת ונותנת לי להוציא אותו עם שריר פי הטבעת ,ואז מתקדמת עוד קצת בפעם הבאה. אני מאושר מגילוי התחושה החדשה אך אף שיש בה משהו כואב וגם מוזר משהו . אני מרגיש זרמים בכל האגן ,והזין שלי חש דברים שלא חש מעולם ,כאילו אנרגיה וחום נוסף נכנסו בו . "אני אוהבת לזיין אותך " את אומרת ,וזה כל כך קוסם לי .הילדה-אישה שבך נהנת להעניק לי חוויה ראשונה ,נהנת לאחוז במותני ולהכנס לתפקיד האקטיבי . ואני? נהנה גם מהיפוך התפקידים . נהנה מההנאה שלך ,נהנה מההנאה שלי . את משחקת מאחור בביצים שלי , בזין שלי ,שנפוח יותר מתמיד .כשאת נוגעת בו ,כמו נזכר גופי בטבעו ואני רוצה אותך. את מבינה מיד ויוצאת מתוכי. "אני חייבת לטעום אותו " את אומרת .תוך שאני על ברכי את נשכבת ומכניסה אותו לפה . בלי משחקים מסביב ,פשוט בולעת אותו בתאווה . אני משתנק קלות ,הפתעת אותי בעינוג הזה ובעומק הבליעה . אנחנו גולשים למעין תנוחת 69 שכזאת . את עדיין עם הדילדו ,ואני ,סקרן שכמותי, חייב לנסות את זה פעם .. מכניס אותו לפה ומחקה את המציצה שלך. את יודעת מה ? מוצא חן בעיני .. מאוד יצירתי העניין הזה של למצוץ זין . ניכר בך שגם אותך זה מדליק במידת מה, אבל אחרי זמן מה את אומרת "הגיע הזמן למנה העיקרית" אני מבין אותך ומסיר ממך את האביזר . הכוס שלך עכשיו במרחק ס"מ ממני ואני מעביר ליקוק ראשון , ארוך ומענג לאורך השפתיים. שום פרח אהבה ,שם תאור מתיפיף . פשוט כוס מגרה כי הוא כוס ,כי הוא הכוס שלך. אני שומע את הגניחה שלך ומרגיש את האגן שלך נע כנגד הלשון והשפתיים שלי. הלשון מגששת לעבר הדגדגן שלך וכשהיא מוצאת אותו היא מזמינה את השפתיים לעשות את העבודה איתן . עכשיו השפתיים מוצצות את הדגדגן שלך לתוך הפה שלי והלשון עוברת עליו בתוף הפה , והחספוס המסוים הזה של הלשון ,מטריף אותך .אני מרגיש את זה . את מגבירה את תנועות האגן ובמקביל מוצצת אותי יותר חזק ועמוק .אני שותה אותך בצמא של חרמנות מטורפת עד ששנינו ביחד עוצרים .מבינים שהגיע הרגע להפגש פנים אל פנים . את נשכבת על הגב ואני עולה עלייך . חודר לתוכך כפי שאת חדרת לתוכי קודם . נהנה מכל ס"מ שבו הכוס שלך סוגר ומתהדק עלי . אני קצת מעלייך, על מרפקי והמבטים שלנו נפגשים. יש במבט שלך כ"כ הרבה עומק ,כ"כ הרבה לחקור ולתהות . אני מניח את רגלייך על כתפי והזיון נהיה נמרץ יותר ויותר. הידיים שלך על רגליי כאילו מבקשות לדחוק אותי יותר ויותר לתוכך .עכשיו זה נהייה חייתי ופראי . רק נהמות וים של נוזלי גוף . הזיעה שלנו , המעיין שמפקה בין רגלייך והקצב המושלם והמתואם . את שוב מפתיעה אותי "אני רוצה להרגיש את מה שהרגשת קודם " הישירות שלך , העובדה שאת כל כך מודעת לרצונות שלך ויודעת גם איך להטריף אותי בדרך , גורמים לי להתפעם ממך שוב . את מסתובבת,וכעת את על 4 . אני מרטיב את פי הטבעת שלך בכל הרוק שעוד נותר לי וחודר לתוכך . ניכר בך שעל אף שאת כנראה מנוסה ממני בתחום הזה ,גם לך אלמנט הכאב לא זר ,וניכר שאת מתענגת עליו שבעתיים. גניחות העונג- כאב שלך הן כמנגינה מטריפה באוזני. "תזיין אותי חזק " את אומרת ואני נעתר בשמחה . חופר בתוכך וגוחן עלייך . נושך קלות את אוזנך ואת מסתובבת לנשיקה שכולה תאווה ובליעת לשונות .. אני חופר בשיער ראשך ומושך אותו אלי . היד שלך משחקת בדגדגן ושנינו קרובים להתפוצצות . זה כל כך טוב שלא הייתי רוצה שזה יגמר לעולם ,אבל אני רוצה שזה יגמר עכשיו . הפיסגה קרובה ומה שיבוא אחריה הוא מסתורין שזמנו הוא לא ההווה . הגניחות שלך נהיות חזקות יותר ותכופות יותר והינה זה בא . את גומרת חזק בצעקה וברעידות חזקות שמרגשות אותי ודוחפות אותי אל השיא . "תגמור עלי " את ספק מבקשת ספק מצווה . אני יוצא מתוכך ונותן לסילון של נוזל לבן למלא את התחת והגב שלך . זאת גמירה ארוכה ,וכל פעם עוד מטח נפלט . המחזה מרהיב אבל אחרי כמה שניות של בהיה נהנתנית אני רוצה אותך נקיה . מלקק מעלייך את הנוזלים שלי וחושב שרק את הצלחת להטריף אותי ולהוציא מתוכי דברים שכאלו . נשכב לצידך מוטש משהו ומדמיין מחויך כתובית שרצה מעלינו. "הזיון של החיים" כתוב בה .

אחחחחחחחחח

לא הספקתי להגיב להודעה הקודמת והנה עוד אחת, לא עומדת בקצב שלך אגרסיבי שלי. קוראת את שלושת ההודעות ביחד והרטיבות שוב מציפה אותי, שם, בכוס הזה שאתה כל כך אוהב. שולחת יד למכנסיים ומזכירה לעצמי מה אתה מסוגל לעשות לי. אסור לנו להפסיק עם זה........... תורי לכתוב לך?

horneyboy

New member
יש סיכוי שתעשי את זה גם לי?

שתפתיעי אותי, שתגרמי לי לתחושות חדשות...

naughtybabe1

New member
mmmmm ../images/Emo59.gif

it was havlazzzzzzzzzzz i stayed up late to finish your story after finishing writeing my own and your story got me so wetttt and horny again i have just one more thing 2 add 2 malachit and shotafa he is mineeeeeeeee , i am just loaning him
well ronaldo sechakta otahhhhh

למעלה