שותף שעוזב

omerb99

New member
שותף שעוזב

היי השותף שלי עוזב, ומבחינתו למצוא כמה שיותר מהר מי שיחליף אותו (לסגור עם הראשון שמוכן). אני כמובן מעדיף להביא חבר או אפילו מישהו שאני לא מכיר (נגיד מלוח הומלס) אבל שיהיה מועדף עלי. אז מה עושים ? האם הוא מחוייב לאישור שלי לשותף? הרי הוא יכול לסגור עם איזה מישהו שאני לא מתחבר אליו בשיט אבל מקובל על בעל הדירה. האם לבקש ממנו שאני ימצא את השותף במקומו? (וסביר שהוא לא יסכים כי הוא רוצה הרי לגמור עם זה כמה שיותר מהר..) תודה על כל עצה..

kkarinn

New member
זה משהו שאמור להיות מוסכם ביניכם

שניכם אמורים להסכים על שותף. יתכן והראשון שיקפוץ יהיה מפלצת... (מנסיון מר).

dylan

New member
זה תלוי..

בעקרון אתה זה שאמור לגור איתו אז אתה גם זה שאמור לאשר/לפסול את המועמדים.. השאלה היא האם הוא עוזב באמצע חוזה, אם כן (והוא לא מוכן להתחשב ברצונות שלך לגבי השותף החדש) אז תדבר עם בעל הדירה ותסכם איתו שלא יאשר אף אחד כל עוד זה לא מקובל עליך.. אם הוא לא קשור בחוזה לדירה אז אין כ"כ מה לעשות (חוץ מלפנות לליבו.. שמעתי שאצל גברים צריך להגיע לשם דרך הקיבה אז תכין סכין מספיק ארוכה
) כי זכותו לעזוב ואם לא תסכים לקבל שותף שהוא יציע אתה עלול להתקע בדירה לבד.. כשאני עזבתי את הדירה (היו עוד שני שותפים חוץ ממני), עשיתי את זה באמצע החוזה ואני זה שפרסמתי את המודעה בהומלס ועשיתי את הסינון הראשון (למרות שאחד השותפים היה בדירה כשרוב המועמדים באו אז היתה לי גם את הדיעה שלו), העברתי את הטלפונים של מי שנראה לי מתאים לשותף השלישי והוא נפגשיתם ובחר את מי שהכי התאים התאימה במקרה שלנו
) לו..

למעלה