שותף חולה

שותף חולה ../images/Emo101.gif

ביום ראשון בערב נכנסתי לדירה וקיבלתי גל של חום ולחות לפנים, הבנתי ששותפיי מתקמצנים על חשבון החשמל והדלקתי את המזגן (כמו שאני עושה בכל ערב כשאני מגיע
). שתיתי מים ואז יצא אחד השותפים מחדרו, כולו מיוזע ונראה כאילו החתול של "מותר לי" קפצץ עליו לאחרונה והודיע לי שהוא חולה. מיד מיהרתי להציע שאכבה את המיזוג ובסתר ליבי קיוויתי שהוא יסרב ויפגין שותפות אמיצה. הוא לא הפגין. מאז אנחנו סובלים כבר יומיים בית לח. והוא? הוא לא הולך לרופא. גרררר.

יוֹאב

New member
זו הסיבה שבגללה

עברתי לגור עם חבר טוב מהצבא. יש לי איתו פה ושם תאקלים, אבל בגדול, אני לא מתבייש לצעוק עליו אם צריך. תבהיר לו את המצב. "אתה חולה, אתה לא הולך לרופא, ובגלל זה אני צריך לסבול את החום והלחות. זה לא אמור להיות ככה"

נראה לי שקצת לא הבנת את הנקודה

אני לא עומד להגיד לו כלום וזה לא נחשב ל"תאקל". סתם חלקתי הגיג. מעבר לעובדה שלבנאדם מצונן שמטופל באקמול אין יותר מדי מה לעשות אלא לחכות להחלמה.

יוֹאב

New member
מה יש להבין?

"מאז אנחנו סובלים כבר יומיים בית לח. והוא? הוא לא הולך לרופא. גרררר." אוקיי, אם יכלתי להבין משהו אחר מזה, קבל את התנצלותי

NightElf

New member
חי חי ../images/Emo3.gif

בית עם מזגן נשמע לי כזה ווירדישי, הכי כיף לעשות מקלחת קרח ואז ליהנות מהחמימות של הקיץ

מותר לי

New member
דפקא בפעם האחרונה

שהיא התעללה בי היתה עם מזגן על מינימום מעלות (הווה אומר לפני מחצית הדקה) ולגבי הסאונה- ניסית מאוורר? חוצמיזה אני מאד מזדהה עם השותף ג€:p

kkarinn

New member
אבל בערבים קריר כבר

טוב, בעצם אתה בן. לבנים תמיד חם...

LadyWolf

New member
חחחח זה מזכיר לי

שהיינו 12 בחדר נורא צפוף במוצב ולמרות שמישהי היתה חולה התעקשנו לשים מאוורר אבל שבוע אחר כך כולנו כבר היינו חולים
חסרי התחשבות שכמותנו

סנופה

New member
מה יותר גרוע משותף חולה?

חבר חולה, כי אז יש את ענין המחוייבות. וצריך לטפל, וקומפרסים, ופינוק, ותה... ובסוף מה? בסוף להידבק !

LadyWolf

New member
הכי כיף להיות חולה ב

במקום שאתה גר עם המון אנשים, כמו במוצב בצב אאו בקומונה שהיתה לי בשנת שירות: בממצוע מטפלים בך 10 אנשים לפחות הכי פינוקי בעולם

ושלושה ימים אח"כ אתה מבריא

וכל השאר חולים ואתה צריך לטפל בעשרה אנשים לבד.

למעלה