שושלת שקולניקSHKOLNIK

1תרו

New member
שושלת שקולניקSHKOLNIK

שלום לכולם מאז גיל צעיר שהייתי קשוב ונורא סקרן לגבי השואה תמיד רציתי לדעת מעבר לסבים והסבתות שלי ולעולם לא הצלחתי אולי זה זה מחוסר כוח רצון להמשיך עד שאני יראה תחילתה של דרך ואז ראיתי את הפורום הזה ידוע לי קצת על משפחתי(אני כרגע יותר מעוניין בצד של אבא שלי"שקולניק") הנה כמה פרטים ועם תוכלו אשמח לדעת עוד מידע: אוקיי לסבא שלי ברוסית קוראים:לובה-לוביק ובעברית:אריה לאבא שלו ואמו קוראים:בן ציון ומנדלעם אני לא טועה הם גרו ברומניה או פולין אחד משניהם אני לא בטוח תודה רבה עידו

deebeebee

New member
היה לנו ראש ממשלה שקולניק

שקולניק הוא שמו המקורי של לוי אשכול, ראש הממשלה באמצע שנות הששים.

mahaian

New member
היה גם פרופסור שקולניק

אשר היה מרצה לתאוריה,קונטרפונקט וקומפוזיציה באקדמיה למוסיקה בירושלים. הוא היה המורה שלי ונדמה לי, אם אני לא טועה שעלה לארץ ממולדובה.

talia olav

New member
הי עידו!

בשלב ראשון אני מציעה לך לחפש דפי-עד על משפחתך ביד ושם. אם אינני טועה, יש שם דף עד על סבא-רבא שלך, ואולי על עוד בני-משפחה. אם אמנם אלה הם דפי משפחתך, תוכל למצוא שם הרבה מידע עליהם, מקומות מגוריהם, וגם על הוריו של בן-ציון שקולניק. בשלב הבא, בעזרת המידע שתמצא בדפים, כדאי לך קודם כל לראיין את כל בני משפחתך ולרשום את כל המידע הידוע להם. ואח"כ, תשוב אלינו עם כל המידע שאספת ונוכל לייעץ לך כיצד להתקדם. כמובן, אתה מוזמן לחזור גם קודם אם תזדקק לעוד עזרה! בהצלחה ט-א

shara1

New member
שקולניק מרעננה

שלום תרו לפני למעלה משלושים שנה ,כאשר רעננה היתה עדין מועצה ,היה לה ראש מועצה בשם שקולניק, אתה יכול לפנות לעירית רעננה ואני בטוחה שתקבל חומר קריאה על שקולניק ז"ל. בהצלחה שרה

לוי אשכול במקור מאוקרינה

יש ביוגרפיה עם תמונות שנכתבה עליו בזמנו זה בטח באיזה ספריה,לאשכול 3 בנות נעה,תמה שהיא אישתו של ביגה שוחט ודפנה. שלך חנה גונן

עמי60

New member
במזכרת בתיה מתגוררת משפ' שקולניק

אני מניח שהם כבר לפחות 100 שנים בארץ .

שילה1

New member
גךם בחיפה ישנה משפחת שקולניק,

ואני מכירה לפחות שתיים!

למעלה