שושה שלנו קצת חולה מסרה לכולם ד"ש חם אז מכאן שולחת לך המון אהבה שושה והחלמה מהירה
נ ניצת שושן New member 17/2/04 #1 שושה שלנו קצת חולה מסרה לכולם ד"ש חם אז מכאן שולחת לך המון אהבה שושה והחלמה מהירה
A antigone New member 18/2/04 #7 מגישה לך../images/Emo185.gif חם , תחלימי מהר... אוהבים אותך ומתגעגעים אלייך
B blonda3 New member 18/2/04 #9 תודה על העדכון-החלמה מהירה../images/Emo39.gif ותמסרי לה בקשה שיש מי שמתענינים בשלומה שדואגים לה אנ אשמח לשמוע ממנה אשמח אם היא תשתף ותעדכן גם אם רע וגם אם קשה כי לבד... יותר קשה. החלמה מהירה. לשושה
תודה על העדכון-החלמה מהירה../images/Emo39.gif ותמסרי לה בקשה שיש מי שמתענינים בשלומה שדואגים לה אנ אשמח לשמוע ממנה אשמח אם היא תשתף ותעדכן גם אם רע וגם אם קשה כי לבד... יותר קשה. החלמה מהירה. לשושה
S s h o o s h a New member 18/2/04 #11 שושה המכשושה שבה כן, אני כאן אם מי מכם חשב שהלכתי ולא אשוב ... טעות אני כאן עדין תשושה לא ממש ממוקדת אבל מקבלת באהבה את החום והאיחולים וכמו ששרים החבר'ה מהפיג'מות I will be back אנא באח'יבאק לכולללםםםםםםם
שושה המכשושה שבה כן, אני כאן אם מי מכם חשב שהלכתי ולא אשוב ... טעות אני כאן עדין תשושה לא ממש ממוקדת אבל מקבלת באהבה את החום והאיחולים וכמו ששרים החבר'ה מהפיג'מות I will be back אנא באח'יבאק לכולללםםםםםםם