שושבינות, עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שושבינות, עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הסיפור הוא כזה: יש לי שתי אחיניות מהממות מהממות שהובטח להן תפקיד השושבינות עוד מהיום שהודענו שאנחנו מתחתנים. היום, דודה של החצי תפסה אותנו וניסתה לגרום לנו לקחת את הבת שלה (שנה יותר גדולה מהאחיינית הבכורה שלי אבל במראה נראית הרבה יותר גדולה)) גם כן כשושבינה ומאחר ובמשפחה של החצי הכל צריך להיות סימטרי אז זה אומר שגם את הבת של הדוד נצטרך לאמץ כשושבינה.לשתיהן אגב אין לנו שום קרבה ובשנה האחרונה במקרה הטוב פגשנו אותן 3 פעמים. נראה לי קצת לא במקום שיהיו לי 4 שושבינות...גס והופך את כל הסיפור להיות פחות אטרקטיבי... זה לא קצת עמוס מידי שיירה של 4 ילדות?ואם זה לא עמוס, זה לא מוריד מהחשיבות של האחייניות שלי? אז פה נכנס התפקיד שלכן בנות יקרות, אולי תצליחו למצוא לי רעיון לתפקיד אחר שניתן לתת לה מבלי להעליב את הדודה כי גם ככה גם עם הצד השני היה סיפור לא נעים אבל זה ממש ממש מאחורינו. מקווה לתשובות רבות, תודה!

SweetyMiely

New member
לא יודעת עםזה עוזר, אבל

לי יהיהיו 5 שושבינות ושני שושבינים ומצרפת תמונה חמודה, אולי תעודד אותך ;) נירא לי שזה ממש לא נורא, הן פשוט הולכות מפזרותפרחים או מה שלא בחרת שיעשו וזה לא אמור לקחת הרבה זמן, ובעיני זה נורא חמוד ;) אבל זו דעתי בלבד.

וואו איזה מתיקות!

איזה מתוקים! קצת מרגיע אותי למען האמת... השאלה שלי אם בהליכה לחופה זה שיש שלוש קטנות ואחת פתאום גדולה לא יהיה קצת בעייתי? זה דבר אחד ודבר שני, בכל התמונות שלפני רק קרבה ראשונה אמורה להיות , כלומר שתי הבנות דודות לא אמורות להיות, האם בגלל זה אני אצטרך גם להזמין אותם לצילומים שלפני?

ilanmash

New member
אולי תתנו לגדולה תפקיד שונה מלאחרות

אצלנו שתיים הולכות ומפזרות עלי כותרת תו הליכתן לחופה והגדול יישא כרית ועליה הטבעות שלנו

draiad

New member
זה רעיון מצוין!

ככה הגדולה תוכל ללכת לפני או מאחורי הקטנות כדי שהטקס יראה "מסודר" יותר. אגב, אולי ירגיע אותך גם הסיפור שלי. כבר סיפרתי אותו בעבר. יש לי אחיינית מהממת בת 4 שהיה ברור לגמרי שתהיה השושבינה, אבל יש לי גם בת של בת דודה שאני קרובה אליה מאז שהיא נולדה. מדובר בילדה קצת איטית, עם בעיות, אבל הכי מקסימה וטובת לב שיש. היא בת 11 ונראית גדולה - גבוהה וטיפה מתפחתח. ועם זאת, היה לי ברור שהיא תהיה המאושרת באדם אם אני אתן לה תפקיד בחתונה שלי. אז ביקשתי גם ממנה להיות שושבינה, והסברתי לה שאריאל (האחיינית שלה) עדיין קטנה וצריכה שמישהו ילך איתה וילמד אותה את התפקיד. עכשיו שתיהן מתלהבות ואני יודעת שאני עושה טוב לבת הדודה שלי.

יואו איזה בובות../images/Emo85.gif! זה לא בארץ נכון?

אם כן אני אשמח לפרטים כי גם לי יהיה עדר של פקאצות קטנות מלפניי ומאחורי. יש לי שני אחים,לאחד שלושה קטנטנים ולשני 2. זה התחיל בזה שאמרתי שהבכורה בכל משפחה תהיה השושבינה. אחרי קצת השתכנעתי שבנוסף הגברבר הצעיר (5) יהיה נושא הטבעות (אבוי לטבעות). נגמר בזה שכנראה לא תהיה בררה וחוץ מהקטנטונת (3) יהיו לי 3 שושבינות מתוקות להפליא וגברבר צעיר נושא טבעות. אשמח לדעת איפ]ה קונים בגדים תואמים לבנות בגילאים שונים

shiribiri78

New member
ממליצה על חנות מעולה ברמת גן

לבגדי ילדות (וילדים) חגיגיים. החנות נקראת "כיפה אדומה" והיא נמצאת ברחוב ביאליק ליד "פורת ספרים" (מול העירייה פחות או יותר) הגענו אליה אחרי שחרשנו את ישראל לאורכה ולרחובה והיינו (אני לא מגזימה!) ב12 חנויות שונות. מאוד מרוצה מהשירות, מאיכות הבגדים, יש להם המון אקססוריז (שרוולונים מתוקים, גרביונים וכל מה שצריך)- קנינו שם שתי שמלות מדהימות, והשושבינה
שלי הייתה מהממת (טוב נו זו לא חוכמה, היא מדהימה גם ככה
).

איללי

New member
אני קיבלתי שטיפה בנושא הזה..

אמא של האיש שדודה שלו שאלה למה רק שתי נכדות שלה שושבינות ושתים אחרות לא. ושהיא ממש נעלבה מזה. אז אמא שלו שאלה אותי למה אמרתי רק להם ולמה אני לא רוצה את האחרות. ואני בכלל לא רוצה שושבינות. לא יודעת מה נפלו עלי. מההתחלה אמרתי- אני לא רוצה שושבינות!!! בטח ובטח לא שלוש ילדות נות 8-9. קטעים איתם.

בלונד23

New member
תודיעי שאת לא רוצה שושבינות וזהו...

לי לא היו ומזל שכך, הן בוודאי היו מוצאיות אותי מדעתי בכל הלחץ הזה

הבעיה היא שהאחייניות שלי כבר מחכות לזה

בכיליון עיניים... אני חשבתי שנעמיד אותה ליד החופה עם הכרית של הטבעות והחצי מפחד שהיא תפיל ולא מוכן לפדיחות של ילדים.. חשבתי על פתרון אחר, האחייניות שלי ילכו לפנינו והבנות דודות מאחורינו, מה אתן אומרות?

צלע

New member
פדיחות של ילדים - זה מקסים - אל תבהלו

אם זה לא יהיה כמו מצעד צבאי מתוכנן. תנו לילדים להנות ולזרום. אני בטוחה שיעשו עבודה נפלאה... שימו לב שהקטנטנה אצלנו הרחק מאחורי השאר. אצלנו מי שרצתה להשתתף קיבלה סלסלה. בכיף!!

צלע

New member
ובסוף גם הקטנטנה הגיעה ליעד...

זה היה חמוד, מצחיק, לא מתוכנן, טבעי ומרגש! מה צריך יותר מזה בכניסה לחופה?

arielucha

New member
נראה לי שהחתונה שלך היה החלום (כבר לא אקטואלי

שלי..... נראה מקסים!!!!!!!

לימיב

New member
לנו יהיו 3 שושבינים קטנים ואחד גדול

ולמרות שלקח לנו זמן למצוא תפקידים לכולם הייתי נותנת אפילו לעוד להיות שושבינים
לנו אין בנות קטנות במשפחה אז החלטנו לקחת את 3 בני הדודים הקטנים שלי (5, 8, 10) ולתת להם את תפקיד נשיאת הטבעות. הבעיה היא שיש רק שתי טבעות והרגיש לנו קצת מוזר לתת לאחד הבנים לזרוק פרחים אז ג'רמי אמר בצחוק (ונלקח ברצינות) לילד המבוגר יותר (בן 10) שהוא יהיה המאבטח- נשים לו משקפי שמש כהים, חליפה שחורה והוא יילך מאחורי נושאי הטבעות וישמור עליהם. כמובן שהוא נלקח מאד ברצינות אז כבר חשבנו כמה מצחיק יהיה בחתונה שלנו... שלשום הילדון התחרט ועכשיו שוב יש לנו 3 נושאי טבעות, אז הוחלט (אם זה אפשרי) ששניים יישאו את הטבעות והשלישי יחזיק את הכתובה ויביא לרב. השושבין הגדול הנוסף (הרביעי) הוא אחיו בן ה-20 של החתן שמגיע במיוחד מארה"ב לחתונה. אמא שלו כללללל כך רוצה שהוא יהיה שושבין וזה יהיה קצת מצחיק שהוא יילך על השביל יחד עם עוד 3 זאטוטים, אז הוחלט שהוא יחכה מתחת לחופה וכשהשושבינים הקטנים יגיעו לחופה הם יעבירו אליו את הטבעות למשמר.

למעלה