שורת המקהלה בקרוב מאוד יעלה בבית צבי אין לי מושג עדין מי ישחק ואת התאריך שכחתי אבל בקרוב עוד פרטים.
C Cat Woman5 New member 13/2/05 #1 שורת המקהלה בקרוב מאוד יעלה בבית צבי אין לי מושג עדין מי ישחק ואת התאריך שכחתי אבל בקרוב עוד פרטים.
B barmiz New member 13/2/05 #2 שורת המקהלה בהפקת תיאטרון הספרייה. יציג בבית החייל בתל אביב בתאריכים 12-19.3.05
S Shira lightyears New member 14/2/05 #3 הם העלו חלק מזה ב"הערב מחזמר" ששי בוגנים שר את... שכחתי... בכל אופן בעברית זה היה "גם אני מסוגל" (נדמה לי שזה i can do it too). וזה שוב יעלה 130 שקל בגלל שזה הפקת חוץ ... אוף...
הם העלו חלק מזה ב"הערב מחזמר" ששי בוגנים שר את... שכחתי... בכל אופן בעברית זה היה "גם אני מסוגל" (נדמה לי שזה i can do it too). וזה שוב יעלה 130 שקל בגלל שזה הפקת חוץ ... אוף...
A amitush26 New member 14/2/05 #4 ../images/Emo187.gifואי אני שמחה... שלשום חגגתי את הפעם השישית שבה ראיתי את הסרט המקסים הזה (נו זה כמעט כמו המחזמר...) ולשיר קוראים I Can Do That... בכל שאלה ניתן לפנות אלי שיו... אני כבר מתה לראות את זה!!!
../images/Emo187.gifואי אני שמחה... שלשום חגגתי את הפעם השישית שבה ראיתי את הסרט המקסים הזה (נו זה כמעט כמו המחזמר...) ולשיר קוראים I Can Do That... בכל שאלה ניתן לפנות אלי שיו... אני כבר מתה לראות את זה!!!
C Cat Woman5 New member 16/2/05 #5 הבטחתי עוד פרטים אז... המשתתפים במחזמר יהיו: נתי רביץ, צביקי לוין ויניב טולדנו.