שורש כף היד וקרסוליים

kranves

New member
שורש כף היד וקרסוליים

האם טיפול רפלקסולוגי יכול להקל על כאבי קרסוליים ושל שורש כף היד(אני עוסק בקפוארה) האם טיפול רפלקסולוגי יכול לעזור לי בגביהה?

avorly

New member
kranves,

רפלקסולוגיה יכולה להקל על הרבה מאוד סימפטומים, כיוון שהיא עובדת על איזון של האדם. כדאי לפנות למטפל/ת מוסמך/ת מאזורך, וכולי תקוה שתקבל את העזרה המתאימה. בהצלחה

0 אור 0

New member
בן כמה אתה?

טיפול רפלקסולוגי אכן יכול לעזור בכאבים וכן גם יכול לאזן את המערכת ההורמונלית ובכך לסייע בצמיחה (גביהה?), אבל לשתי הבעיות האלו דוקא הייתי ממליצה על כיוונים אחרים: לכאבים: צריך לבדוק עם כירופרקט או פיזיוטרפיסט שמתמחה בספורט אם אתה עושה תנועות לא נכונות ופוגע בכך במפרקים, בינתיים כדי להקל כדאי להשתמש בתרופות מקומיות (וולטרן או משחה סינית למשל). הפטנט שלי לכאבי פרקים - שמן זית מחומם ובתוכו כמה טיפות שמן יפני. אבל בשום אופן לא להזניח את הבדיקה המקצועית שלא תגרום לעצמך נזק שיכול להשאר לכל החיים. לגבי גדילה/צמיחה: הגיל מאד חשוב. יש היום טיפולים הורמונליים ואחרים שיכולים לסייע מאד , אבל חשוב להתחיל אותם בגיל צעיר כמה שאפשר. בשניידר יש מחלקה טובה מאד שעוסקת בנושא - וכדאי שתגיע כמה שיותר מוקדם למומחה שיבדוק אותך וימליץ לך על טיפול. המלצות נוספות לגבי גובה: גורמים מעכבי גובה: תזונה לקויה (חשוב להקפיד על תזונה מלאה שכוללת את כל אבות המזון, ויטמינים ומינרלים), עישון, סמים ותרופות (למשל גלולות לבנות).

kranves

New member
אני עוד חודש בן 14

בעיניין של הגובה.....הייתי כבר בכל המקומות ולא מצאו משו לא בסדר, זה כנראה עיניין של גנטיקה כי כל המשפחה שלי והמשפחה המורחבת נמוכה[בפעם האחרונה שנמדדתי(נראה לי מאי) הייתי 149 וחצי]. בקשר לכאבי פרקים...הקפוארה ידועה כאומנות לחימה שדופקת את הפרקים בידיים ואני מנסה לשמור עליהם כמה שאני יכול.....אני למשל לא עושה פליק פלאקים(פליק פלאק זה התרגיל הכי לא בריא ליידים שיש), אבל בכל זאת כואב לי.

0 אור 0

New member
תנסה עוד משהו

לפני כמה ימים קראתי שיש איזה ניסוי שמחפשים מתנדבים נמוכים - יכול להיות שאתה כבר גדול מדי לניסוי אבל שווה לבדוק - משהו בשניידר ונדמה לי איכילוב. אני כבר זרקתי את העיתונים - אבל אולי תמצא באתר של מעריב או שתפנה לשניידר ותשאל. בכל מקרה רפלקסולוגיה יכולה רק לעזור לבן אדם להגיע למקסימום שלו ולהרגיש טוב, היא לא יכולה להביא בן אדם לגובה מעל הגובה הטבעי שלו או לתקן נזקים פיזיים למפרקים. שיהיה לך בהצלחה.
תוספת דברים לעידוד: 1. אני מקווה שידוע לך שכמה מהמנהיגים המוצלחים ביותר בעולם היו נמוכים (נפוליון ואהוד ברק למשל) - גובה זה ממש לא הכל. 2. הבן שלי כשהיה בכיתה ח' בא לבכות שכל שאר הילדים גדלו והוא הכי נמוך. כמה חודשים אחרי זה גדל עוד קצת ונתקע עד גיל 17 (בגובה סביר אבל די נמוך). חשבנו שזה הגובה הסופי כי בכל הספרים כתוב שהגובה הסופי זה בגיל 17-18 ולהפתעתי הוא המשיך לגדול במשך השרות הצבאי ועד גיל 21 הוסיף עוד לפחות 10 ס"מ. אז באמת מה שחשוב זה לאכול טוב ובריא ולעסוק בספורט - אם תקבל עוד גובה במשך השנים אז נהדר וגם אם לא - שיהיו לך חיים נהדרים.

0 אור 0

New member
קודם כל זה שצחקת כבר טוב

כי אומרים שהצחוק יפה לבריאות (כבר קיבלת עוד סנטימטר לפחות) אבל ברצינות - להגיע להיות רמטכ"ל זה לא צחוק, ועל מה שקרה אחר כך אני לא ממש אתווכח אתך.

למעלה