שורש חלומות

NATALIE15

New member
אני מאוהבת בפבלו!

וחברה שלי אפילו חלמה עליו! הוא כז חתיך!!!!

בשלול

New member
שורש חלומות

בוא נפתח שורש חדש בו כל אחד כותב חלום שהוא חלם על השחקנים שמשחקים במורדים על המורדים (כאילו התוכנית היא בחיים האמתים לא כיאלו זו סדרה ) ואפשר גם על קטנטנות שחקנים או סדרה אני מתחילה הום אני חלמתי חלם שאסור שהוא יקרה שקמילה בונארה שהיא מתה אז זה יגיעוני שהדמות החדשה שהם רוצים (שתיהי יפה כמו מיה ומשוגעת כמו מריצה) תהיה חברה של פאבלו כי קמילה מתה אז היא לא יכולה לשחק את מריצה אז אין את הדמות הזו יותר ופאבלו צריך חברה אז הדמות החדשה היא החברה שלו

RIP CURL1

New member
אני חלמתי

שהכיתה שלי וכל שחקני המורדים ביחד באותו כיתה והמורה שלי היא מורה מהבית ספר חחחחח

Charmed Gal

New member
לי היו כמה חלומות...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif|שוקו

פעם חלמתי שאני בבית מלון עם ההורים והיו כל מיני חברים של ההורים שלי, שהילדים שלהם חבירם שלי... וכולם הלכו לאנשהו ואני נשארתי בחדר עם אחת מהבנות של החברים. יעל. בקיצור אני ראיתי טלויזיה היא קראה ספר ופתאם דפיקה בדלת. אני הולך ופותח ופליפה עומד שם וסיפר לי שהוא עם כל המשפחה הגדולה במלון לכבוד איזה אירוע, בקיצור כל המקלחות אצלם תפוסות ושאל אם הוא יכול להתקלח אצלנו. אז הסכמתי. אחר כך הוא יצא מהמקלחת והתחלנו לדבר וזה ונעשנו חברים. בסוף כל אחד היה צריך ללכת אבל מסתבר שהוא גר בחיפה(
) החלפנו כתובות וטלפון ואמרנו שנשמור על קשר... והיה לי עוד חלום שלו ובנחה באים לארץ, ואיכשהו יוצא להם להגיע אלי הביתה! לו היתה ממש נחמדה ובנחה היה מרושע... בסוף דיברנו כולנו ובנחה גם יהיה נחמד ואז הוא הלך ולו נשארה..... ופעם חלמתי שאני במעון של קטנטנות... זה היה בעונה 4...

heart breaker

New member
גם אני מאוהבת בו!

אני חולמת עליו כל לילה.. אני יודעת שזה טיפשי ולגמרי לא מציאותי.. אבל זו אני

s h a r o n 04

New member
../images/Emo5.gif אוי איזה חלום מפחיד!

אני חלמתי רק פעם אחת שלואיסנה מגיעה לישראל (רק היא משום מה) ואף אחד לא יודע ואז אני רואה אותה בקניון ואני מגלה שהיא יודעת עברית... (כן זה מאד מציאותי...)

זאת תמה- הנה חלום שחלמתי

האמת היא שחלמתי הרבה הרבה חלומות על ברקודה... הרבה.. אבל זה כשברקודה בגופו הבן 15 בקטנטנות חלמתי שאני פוגשת אותו באוסטרליה ואנחנו הולכים ביחד על החוף והוא מנשק אותי.. אבל הקטע הוא שנכון בחלומות אנחנו לא אמורים להרגיש? אותו כן הרגשתי הרגשתי אותו והרחתי אותו זה נורא מוזר

Nick Master

New member
אני חושב שזה הייה הוא../images/Emo26.gif

╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝

Nick Master

New member
או הוא../images/Emo18.gif

╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔╗╔ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ ╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝

Nick Master

New member
התכוונתי ל-../images/Emo186.gif

לניק, כלומר "כינוי" באנגלית. ביחד זה יוצר "מלך הכינויים".

קארין14

New member
גם לי היה הרבה חלומות על דיאגו

שהוא היה בעונה הרביעית של קטנטנות(הייתי חולה עליו) וכל הזמן הייתי חולמת שהוא ופטו ביחד

G@T

New member
יש חלומות כאלה...הם הכי שווים ../images/Emo9.gif

נקראים חלומות צלולים...

למעלה