שורף לי

שורף לי

אני סובל ממחלת IBD (מעי דלקתית) בימים האחרונים אני מבלה לא מעט בשירותים. נורא שורף לי ולא רגוע באיזור פי הטבעת. לעיתים אני חייב להתפנות אבל המחשבה שישרוף לי גורמת לי לרתיעה מללכת לשירותים. אגב, כאשר אני בעבודה אני משתמש במטליות לחות שהניגוב איתם עדין יותר. אשמח לרעיונות או אמצעים טבעיים שאוכל להקל ולהרגיע את האזור.

hal767

New member
רעיון טבעי

1-לרפא את הבעיה מהשורש. בדרך כלל זה ניתן אם ישנה נכונות לשנות תזונה לכיוון הצמחוני האורגני בהתאמה למקרה, ולשפר אורחות חיים. 2-המטליות הלחות מכילות לעיתים חומרים לא רצויים, ויתכן שהם חלק מגורמי בעייתך.

0 אור 0

New member
קצת הקלה

קודם כל כפי שכתבו מעלי - כדאי לנסות לראות אם יש פתרון טבע לשורש הבעיה, ולפחות התאמת התזונה כך שהיציאות יהיו פחות שורפות בינתיים להקלה: כדאי ללכת לכיוון של שכנינו הערבים וגם משדינות רבות באירופה ובעולם כולו - במקום ניגובעם נייר לשטוף עם מים. אפשר להתקין בקלות ובזיל הזול צינור מים על החיבור בין האסלה לניאגרה (מחבר יש בכל חנות של אביזרים כאלה), ואולי כדאי ללכת לפתרון המושקע יותר ולהתקין בידה. לאחר השטיפה אפשר למרוח משהו מרגיע: ג'ל אלוורה, ג'ל אובליפיחה או שמן חוחובה הם המומלצים שלי

תודה. אבל פתרון הבידה טוב כשנמצאים בבית

אבל מכיוון שהיציאות מרובות ובמהלך היום אני עובד לפרנסתי אני לא יכול לשטוף במים במהלך העבודה ואז אני משתמש במטליות לחות.

ינוקא1

New member
כיוון טבעי וטוב זה ללכת למטפל.

המורה שלי לביואנרגיה אמרה לי פעם משפט קצת גס אבל נכון : ההבדל בין טיפול עצמי לבין טיפול על ידי מטפל הוא כמו ההבדל בין סקס לאוננות.

harduf9

New member
שינוי תזונתי ראשוני

להפחית בשר, להוריד לחלוטין חלב ומוצריו, להוריד למינימום עד בכלל קפה, להמעיט בעגבנות, כרוב, כרובית ושאר מצליבים. לאכול יותר ירקות ופירות, אגוזים קטניות מונבטות. לשתות הרבה מים. ולמרוח משחות מרגיעות כגון אלוה ואובליפיחה, אם אתה חייב להשתמש במגבונים שטוף אותם במים,לפני
מעבר לכך העובדה שיש לך IBD מראה שגם הזונה שלך לא נכונה ולכן בכל מקרה מומלץ לפנות לטיפול מקצועי. בריאות שלמה גיא הרדוף

yoramg007

New member
טפול ללא תרופות

מעי דלקתי בראיית הביורגונומי יכול להתפתח בגוף בעל מערכת אנרגטית חלשה. בביורגונומי אפשר לחזק את המערכת האנרגטית וגם לטפל ספציפית בדלקת והכל ללא תרופות, דרך הטיפול והסבר מפורט באתר biorgonomy. com תודה יורם גני

למעלה