שורט !!!? שורט !!!? בהחלט אפשר להתחיל לפתוח פוזיציה
T talles New member 23/7/01 #2 הסבר, נמק, והבא דוגמאות ../images/Emo22.gif נכתב ע"י menimor: שורט !!!? בהחלט אפשר להתחיל לפתוח פוזיציה לחץ כדי להרחיב... הסבר, נמק, והבא דוגמאות
הסבר, נמק, והבא דוגמאות ../images/Emo22.gif נכתב ע"י menimor: שורט !!!? בהחלט אפשר להתחיל לפתוח פוזיציה לחץ כדי להרחיב... הסבר, נמק, והבא דוגמאות
M menimor New member 24/7/01 #5 אם תוציא לי תלוש משכורת נכתב ע"י talles: הסבר, נמק, והבא דוגמאות לחץ כדי להרחיב... אם תוציא לי תלוש משכורת
אם תוציא לי תלוש משכורת נכתב ע"י talles: הסבר, נמק, והבא דוגמאות לחץ כדי להרחיב... אם תוציא לי תלוש משכורת
א א-ר New member 24/7/01 #3 חבר נכתב ע"י menimor: שורט !!!? בהחלט אפשר להתחיל לפתוח פוזיציה לחץ כדי להרחיב... חבר אחד הגדיר את השוק בזמן האחרון כ"זונה שעושים בה מה שרוצים" מצטער על הגסות, אבל אני חושב שזה משקף היטב את מצב העניינים.
חבר נכתב ע"י menimor: שורט !!!? בהחלט אפשר להתחיל לפתוח פוזיציה לחץ כדי להרחיב... חבר אחד הגדיר את השוק בזמן האחרון כ"זונה שעושים בה מה שרוצים" מצטער על הגסות, אבל אני חושב שזה משקף היטב את מצב העניינים.
פ פרש בודד* New member 24/7/01 #4 שמע,אצל זונה לפחות נהנים! נכתב ע"י א-ר: חבר אחד הגדיר את השוק בזמן האחרון כ"זונה שעושים בה מה שרוצים" מצטער על הגסות, אבל אני חושב שזה משקף היטב את מצב העניינים. לחץ כדי להרחיב... שמע,אצל זונה לפחות נהנים!
שמע,אצל זונה לפחות נהנים! נכתב ע"י א-ר: חבר אחד הגדיר את השוק בזמן האחרון כ"זונה שעושים בה מה שרוצים" מצטער על הגסות, אבל אני חושב שזה משקף היטב את מצב העניינים. לחץ כדי להרחיב... שמע,אצל זונה לפחות נהנים!