שורו

שורו

ואורו עיניכם אחים, כי הנה באה הגאולה מן המערב! עממי גרמניה ואוסטריה מפמפמי הדעת, החליטו להסיר את עולו של סנטה קלאוס (ובתרגום מרוסית (לעברית), סבא קור) ממרחביהם המוריקים. מדוע, נשאלת השאלה? - משום שהוא קפילטיסט ותוצאה ברורה של המדיניות המכוונת של הארצות דוברות האנגלית להרוס ולהשמיד את ידידיהם הצחים מן המזרח! כן, כן, סנטה מכהה (מגרמנית - מקהה) את טוב לבם של האוסטרו-גרמנים ומאדיר בלבם את מגדלי השנהב הקפיטליסטים ומסית אותם מן הדת הטובה. פקחו עיניכם וקומו על רגליכם, שחורות אשר תהינא - ארופה עוד מבטיחה הפתעות רבות מן אמתחת הגאולה הצפונה בחיבה. עוד יש תקוה!

הגיע הזמן שמישהו יזיין כבר את

הסנטה הדפוק עמוס המצרכים חסרי הערך מהעולם, וישא"ק. [ויפה שעה אחת קודם-לא מקורי שלי הוישא"ק].

סיטרא

New member
זכורני,*

בימי שירותי הצבאי זה היה, הייתי נושא כליה של רוחל'ה הקצינה, בינות לעצי האקליפטוס והדררות המעופפות עם עלות השחר וצאת הכוכבים, הייתי עולה ובא ההרה, כשיונה וולך תחובה לי בכיס הרחב של מכנסי הב' שלי, ביקשתי לשבת שם בשלווה, ואף מחבוא התקנתי לי פן ישיגוני חיילים רעבים. ולא הייתי מוציא את שנתי מאותו ההר עד שהיה הרוח מלחש ונושא בשורות מארצות הקור, אייל הצפון הנורדי הוא שהיה פוקד אותי במחנה הדווי, עם כל סלסולי קרניו, את סנטה הוא איבד בדרך, שכן היה עובר דרך לבנון, ורק מזחלת ריקה הוא היה מביא, תשורה נאה בליל התקדש החג. ולא הייתי מתעגם על כך, אלא שמח ועולץ, משעין את הקרבין המכודן על גזע עץ, מוציא מאמתחתי דיסקמן תוצרת מלזיה ומאונן נוכח קולה של יודית רביץ, כששני שליש מתאוותי בין ידי הגריז המיובלות שלי. *תזכרות לעצמי - עלי להגמל מהרגלי המגונה לפתוח משפטים במלה 'זכורני'.** **הכוכביות בהשפעת פטר*** ***חמור**** ****מאוד.

קפת

New member
כמדומני,סיטרע

שאתה מתבלבל בין סנטוש ובין הדודות של הועד למען החייל. ובצדק. לכולם יש זקן לבן. רק שהדודות מביאות ספרי עם עובד משומשים ועוגות לבנות ויבשות. לסנטה יש דברים אחרים במכנסיים. תגידו, אתם רוצים לשבש לי את החלום הרטוב האחרון שעוד נשאר לי ("בואי ילדה, שבי לי על הבירכיים, תקבלי מתנה יפה-יפה")?

קפת

New member
כאילו דה, עליזה?

כמה גברים את מכירה שמחלקים מתנות לילדים/ות והם סתם פילנטרופים? רוצה סוכריה, מאמי? חברה שלי, עליזה. גמי בת 5 , כמוני. איפה נעלמת, קורבה? חביבנדק - חזר, אביו הרוסי התקמבק, אודיסאוס שבה לנמל האם, ועכשיו עליזה עולה לרגל. מה יהיה? החלטתם להחיות לי את המוזלמן? נגמרו לי השאלות, אז אני אלך לנקות את המטבח. שלום.

נאבוקוב

New member
ב-ד-י-ו-ק, יקירי

ואני שמח לראות שאתה הולך ומשמין בשבתות. שהשנה הגויה תהייה טובה כמו גויה טובה, שחייבת להיות טובה כשהיא קשורה במיטת המשחקיםהקטנים שלי.

מצאתי כמה "פילנטרופים"

הנחש כפרע לחוה, מקסימוב לאתי, ג'פטו לגזעים ואך, אך ,נוח עליו השלום כזה פילנטרופ בשותף, שרק בגללו אני את והחברה נושמים. לא נעלמתי.סך הכל פתחתי במרדף במשך שבעה חודשים תמימים אחר "עליית" פעילות פילנטרופית טהורה. אני זו שנשפתי בחוזקה והעלתי צונמי. תודי שאין רע "בעלייה וקוץ בה". זמן הליקוק, געגועי הכנים לך פילנטרופית מפולפלת.

קפת

New member
שכחת את שבעת הגמדים

פילנטרופים בע"מ. ושלא תעיזי להיגד עלי פילנטרופית. אני מיזנטרופית גאה ומוצהרת. שונאת את כולכם בלי הבדל דת וגזע, אבל על מין הרי לא מדברים פה. רק עושים.

לשנוא

את כולם בלי הבדל דת גזע ומין זה להיות פלורליסט, לא מיזנתרופ. לפעמים אני נחרד מהבורות שלך מותקפתמותק, אבל אז אני נזכר שאת נקבה והכל פתאום מתאים לנורמה.

קפת

New member
נורמה ריי

או נורמה לית (שזו גירסת הלייט, לשוחרי הדיאטה).

מה, הבנדק זה האחות שלי?

הייתי צריכה לדעת שאתם מסתירים ממני דברים. מניאקים. תרתי. *** וגם חארות חרות.

בטח מזכיר

זה גם מזכיר לי שהשארת אותי ככה, אקדוחן בודד בפורום, כשרק הזוועתונית* הג'ינג'ית מארחת לי לחברה. אתה בטח לא תאמין לזה, אבל היא (ע"ע ג'ינג'ית), טוענת שאני והיינץ** חולקים את אותו חומר קריאה. אה, והיא גם המליצה לי לקרוא שוב את אגדות האחים גרים. * תיקראי ת'טרילוגיה (המונה ארבעה ספרים) ותביני. ** מותקמותק היינץ. הוא אוהב אותי. לגמרי. אפילו. הכי.

קפת

New member
לא בטוחה שבנדק, על כל חביבותו

יודע מי הוא היינץ. כלומר, הוא יודע, רק שהוא לא יודע שהוא יודע. הבנת?* תזבירי לו, אבל במטוטא*** לא בפרהאסיה*** *מפלצת**, זו היתה שאלה רטורית **אודיסאוס, סוג של מכשפה דיכוטומית, אוקסימורונית ואנדרוגינית ***זה כי הבנדק חובב ארמית ולא, אנלא מתכוונת לשים יותר כוכביות. זעפ"ח.

למעלה