שורו הביטו וראו

e-magine

New member
שורו הביטו וראו

מאמר שנוגע לנו, אז שנמצא כאן חוץ ממני, אם יש בכלל כאלה, מוזמן לקרוא.

liz_liz

New member
המאמר מדבר על פירסום ,

באינטרנט .. וצורות המשיכה של הספקים ללקחות . במה זה נוגע לנו ? בזה שאנחנו קניינים ? אולי רק בזה .. אבל אני חשבתי שהמאמר נוגע להתמכרות שלנו וזאת הסיבה היחדיה שנכנכסתי לקרוא את המאמר . לפי דעתי המאמר מדבר אך ורק על פירסום . ליז.

מצטרף לדיעה של ליז

המאמר מתייחס להפיכת הגולשים למכורים לפירסום באינטרנט. ראשית אני נגד פירסום מניפולטיבי (כזה שמנגן לך על הכפתורים) ושנית אני לא חושב שהפיכת הגולשים למכורים לפרסומות אינטרנט הוא דבר חיובי במיוחד. לא יודע מה אתכם, אבל אני עוד מסוגל לסבול את פירסום הבאנרים, אבל כשזה מגיע לפרסומות הקפוצות זה רק מעורר אצלי אנטגוניזם כלפי המוצא המפורסם ואני לרוב סוגר את הפרסומת לפני שהיא בכלל מתחילה לנגן, לא חשוב מה יש בה. (אני לא טורח להסתכל ולחשוב אם כדאי לי להסתכל). עכבר

e-magine

New member
האם אתה מתכוון לפירסום שכולל

מסרים טאבלימינאליים? כמו שטפסו את ערוץ הספורט? אני חושב שכל פירסום מטבעו הוא מניפולטיבי, עברנו מזמן את ימי: "זה טוב זה טוב זה אוסם" כל הפירסומות מוחרות חלומות. לגבי פירסומות קופצות, זה באמת בלתי נסבל, יש אגב בתפוז עמוד שלם של תוכנות מוחקות פירסומות קופצות ויש כמובן גם תוכנות מוחקות באנרים. גם אני חושב שלא אקנה מוצר או לא אזדקק לשרות שמפורספ בפירסומת קופצת תוקפנית, אבל מה שמעניין את המפרסם זה כנראה להיות על המפה, להיכנס לתודעה. אני כמובן לא מומחה לזה. מה שבעיקר עניין אותי זה האופן שבו משכנעים את הגולשים לגלוש בעיקר במדיות ממכרות כמו צ´אטים ופורומים.

לוו

New member
היי אמגין

אנה שלח לי פה לינק מתפוז על תוכנות מוחקות פירסומות תודה מקודם

e-magine

New member
בתפוז תוכנות תכניס לחלון החיפוש

את המילים מחיקת פרסומות ותקבל 25 תוכנות, רובן חינמיות. אני מצרף קישור לתוצאות החיפוש, אך אני לא בטוח שקישור כזה עובד. אם זה לא עובד, כתס לשער תפוז ללחצן וירטואלי תוכנות ותפעל לפי מה שכתבתי כאן, ואם זה פועל, מה טוב.

e-magine

New member
נכון, עכשיו תלכי רגע לעמוד הראשי

של כל פורטל, גם לזה,ותראי איך מפרסמים את הפורומים, את הצ´אט, את הלוחות, את ההכירויות. כל זה כדי שנקליק, ניכנס נשאר, ונחזור.

liz_liz

New member
זה ממש לא קשור .

תבין .. אלו שני דברים שונים אחד מהשני . הכתבה מדברת על צורות שיווק ללקוחות בכלל שצורת השיווק היא על ידי האינטרנט ...על מנת לקנות וכולי ... זהו פירסום נטו לקניות נטו . זה נקרא פירסומת ישירה . לעומת זאת לגבינו זה משהו אחר , לגיבנו זאת פירסומת סמויה ..לכן היא לא קשורה אלינו. זה לא קשור לפירסום מוצרים על מנת שתתבצע רכישה ... אומנם אנחנו גם נכנסו לכאן על ידי כך שנמשכנו לכאן , כנראה מפירסום זה או אחר,אבל לא על מנת לבצע רכישה . זה באמת עדיין פירסום , אבל פירסום שלא קשור אלינו בכלל . ולפעמים אנחנו כאן כי הגענו לכאן במקרה סתם כך ולאו דווקא בגלל פירסומת מסויימת . לרוב ,האנשים שנכנסים לפורומים לא נכנסים כתוצאה מפירסום של אותו פורום אלא כתוצאה של סיבות אחרות ... לעומת זאת אם אתה מדבר על לוחות היכריות וכולי .. זה כבר משהו אחר ... אבל עדיין גם שם ... זה לא קשור למאמר ששלחת אותנו אליו . המאמר הוא פירסום ישיר ללקוחות . ליז.

e-magine

New member
אני מבין, אני פשוט לא מסכים איתך

את יכולה להיכנס לפורטל כדי לקרוא חדשות, לבדוק מזג אוויר או להשתמש במנוע החיפוש, ברגע שנכנסת, את רואה שם פירסומת לפורומים, אומרים לך שמעניין בפנים, פרסומת לצ´אטים, אומרים לך שתכירי אנשים, לשם מה עושים את זה? כי רוצים שתקליקי, קודם כל שתקליקי, אחר כך שתשארי, ואחר כך שתחזרי עוד ועוד. ולמה הם רוצים את זה בדיוק? את בעלי האתר לא מעניין אם את קונה, מעניין אותם שאת נותנת להם היטים.

liz_liz

New member
אני גם מבינה ..ולא מסכימה בכלל .

לגבי אותו מאמר לפי דעתי הוא לא קשור אלינו בכלל. ליז.

למעלה