שורות חזקות

Grandmaster KC

New member
שורות חזקות

My first word´s will be I believe Man made God, outta ignorance and fear If God made man, then why the hell would he put us here? I thought he´s supposed to be the all loving The same God who let Hitler put the Jews in the oven

chiki chiki

New member
dead prez rules!!! השורות הכי יפות

ששמעתי עד היום במוזיקה.. הכי חזקות וגם מתוך אותו שיר u can´t fool all the ppl all in one time.. but if u fool the right ones then the rest will fall behind

The EmineM ShoW

New member
הנה הנה...

School is like a 12 step brainwash camp They make you think if you drop out you aint got a chance To advance in life, they try to make you pull your pants up Students fight the teachers and get took away in handcuffs And if that wasn´t enough, then they expel y´all Your peoples understand it but to them, you a failure Dead Prez - They Schools

chiki chiki

New member
תשמע... כל שורה מהדיסק שלהם....

lets get free.. אפשר לרשום פה... הם עושים(עשו) את ההיפ הופ הכי טהור שיש !! הכי!! לא ממוסחר או שטויות.. שרים על מה שקורה להם.. בשכונות שלהם.. ולא על ההצלחה שלהם.. ועם המילים היפות הם משלבים ביטים מדהימים..

Grandmaster KC

New member
נכון מאוד!

ממה שהספקתי לשמוע,הדיסק שלהם ממש ענק! יש להם גם את השיר Look Around,לא מהדיסק. למי שאין את השיר,כדאי לו.שיר ענק

chiki chiki

New member
נכון ו.....

האמת שאין מה להמליץ כי כל הדיסק שלהם יפה their school hip hip its bigger then hip hop behind enemy lines propoganda mind sex ואפילו הקטע בדיסק.. שיר מס´ 15... you´ll fined a way... קטע של פסנתר וביטים יפים ומרגיעים.. מדהים!! הדיסק הוא למי שרוצה לשמוע מוזיקה טובה.. וגם להיכנס למילים ולעומק..

donslam

New member
בקשר אליהם....

אני גם כן מעריץ גדול של דד פרז...באמת צמד ממש טוב של שני ראפרים שעושים מוזיקה מצויינת...גם לי יש את הדיסק שלהם וחוץ מיזה יש לי המון שירים אחרים שלהם ...אבל...יש משהו שאני ממש לא אוהב במוסיקה שלהם...כשהם שרים על עוני ,קשיים,סמים,אהבה וכו´ הכול יפה.......אבל יש המון שורות שלהם שפשוט אומרות לילדים שחורים לא לסמוך על לבנים...ופשוט מפריד בין שחורים ללבנים לגמריי רוב מי ששומע את השירים שלהם יישמע על זה שהלבנים הם חבורה של מפלצות והשחורים הם מסכנים שחיים בזבל בגלל הלבנים....יכול להיות מאוד שזה נכון,יכול להיות שלא אבל ברגע שאתה עושה את ההפרדה הזו אתה רק ממשיך לגרום להפרדה בין גזעים שונים ובעצם לחזור אחורה בזמן ולתקוע את כולם בדעות קדומות....גם אני מאמין בשוויון וביטוי דעה אבל שוויון זה מכל הצדדים....זה אומר שלא משנה עם אתה לבן,שחור,יהודי,צהוב או ירוק אתה שווה לכולם...וההפרדה הזו זה משהו שאני ממש לא אוהב בדד פרז

גם אני מת על דד פרז!!!

למשל propaganda זה שיר אדיר! ואני גם יביא ציטוט בנוסף למה שרשמתם: "Who Burn Cherches til´ ground and no evidence found?" *נדמה לי שככה כותבים כנסיות. אבל גם חוץ מהשיר יש לי עוד שירים שלהם מהדיסק-let´s get free וגם יש לי קליפים שלהם(2 ליתר דיוק)וגם הם יפים ומעבירים בידיוק את רעיון של השירים. וממש אין לי מילה אחת רעה עליהם חוץ מזה שהם מאשימים את "האדם הלבן" במלא דברים-אבל זה עדיין כיף לשמוע.

chiki chiki

New member
תשמע.....

הם שרים על הדברים הקיצוניים שהם לא באמת קיצוניים.. ז´תומרת יש עדיין המון שכונות בארה"ב שסובלות מאפלייה קשה.. ויש בתי ספר שמלמדים רק היסטוריה לבנה... ומצד שני אתה צודק.. כי בכל זאת זה קיצוני וזה קורה מעט... בוא נגיד שאם היו מוציאים דיסק לפני 100 שנה או אפילו פחות.. זה היה מאוד מאוד נכון!.. וגם עכשיו עוד יש את האפליות האלה.. וחוץ מזה באלבום הם שרים גם על איך שהראפ ממוסחר ומזוייף כמו:MCs get a little bit of love and think they hot Talkin´ ´bout how much money they got all y´all records sound the same I´m sick of that fake thug, R&B-rap scenario, all day on the radio Same scenes in the video, monotonous material

למעלה