שורה משיר...

elvis10

New member
שורה משיר...

your love is all that ever mattered מאיזה שיר? לא קשה בכלל. אגב ג'ני, מאתמול אני מנסה לזמזם את השורה שאת כתבת מburning love , לא יודע איך בכלל נרדמתי, ניסיתי וניסיתי וניסיתי ובסוף זה היה כל כך קל ועוד אחד השירים האהובים עליי ביותר של אלביס ושאני מכיר יודע בע"פ את מילות השיר. .....ובכל זאת לא פתרתי

אלביס

תנסה בבקשה עוד שורה מהשיר, זה במידה שבכל יום שעובר אף אחד לא מצליח לפתור, תוסיף שורה כל יום. נראה מי יצליח להחזיק חידה בזמן הארוך ביותר. כנ"ל לאחרים ששולחים את חידות השיר. אמיר

elvis10

New member
חבר'ה, סליחה !!!

לא התכוונתי להלחיץ אף -אחד. הנה עוד שורה ....my fate is up to you בהצלחה...עכשיו זה ממש קללללללללללללללללללל

../images/Emo4.gif נדמה לך שזה מה שעוזר לפתור?

השורות הן לפי הסדר שלהם בשיר או מופיעים רנדומלית? זה יעזור אולי לאחרים לגלות את השיר, לי זה לא מסתדר בכלל. לא מצליחה להיזכר באף שיר כרגע עם השורות האלה. התחלתי לעבור על הקישורים למילות השירים אחד אחד

elvis10

New member
עוד שורה

if you would only say you cared סדר השורות אקראי. והשיר הוא משנת 70 .

ועכשיו אני אשאל:

מאיזה שיר לקוחה השורה: there's just one thing that you can do
רמת קושי - בינונית.

elvis10

New member
זה ממש לא קל.....אבל...

when your heart gets reslees time to move along when your heart gets weary time to sing a song but when a dream is calling you there's just one thing that you can do כל כך בילבל אותי כל הזמן השיר a little bit of green עם המילים and knowing that there's nothing i can do

levron11

New member
שלום לך אלוויס 10

אני יודע ואני יודע אין צורך בכפיים השורה שכתבתה לקוחה מהשיר המקסים המדהים RAGS TO RICHES ,תגיד לי אם אני טועה אוקיי אחי אני גם אמצא לי שורה ואני מזמין אותך לשורה משיר או את הפורום אבל תנסה לעלות על השיר ראשון אז ביי בנתיים

למעלה