שורד מבוקש

dana2909

New member
שורד מבוקש../images/Emo12.gif

בעיתון 7 לילות של ידיעות אחרונות של יום שישי האחרון היתה כתבה על כל תוכניות הריאליטי. בסוף הכתבה כתוב "משתתף באחת מעונות 'הניצול' (כך הם קראו להשרדות בכתבה הזו) החזיק בכמה זהויות במקביל והיה מבוקש ע"י משטרת פילדפיה בחשד שתקף את חברתו". יש לכם מושג על מי מדברים???

Boran

New member
מצטרף לשאלה

הכתבה הזו היתה פשוט ביזיון, אני שוקל ברצינות לשלוח לעורכת העיתון אי.מייל תלונה.

dana2909

New member
ביזיון? למה?

נכון, הם ירדו בצורה רצחנית על כל ענין תוכניות הריאליטי, אבל מה היה בזיון? (חוץ מזה שהם קראו להשרדות 'הניצול' - זה היה מגוחך)

maya567

New member
היו להם טעויות ברמה של שמות

לדוג' - לבוב גיני מהרווק קראו רוב גיני. היו להם טעויות ברמה של תרגום -הניצול מול הישרדות, המירוץ המדהים מול המירוץ למליון. והיו להם טעויות ברמה של טעויות נקודה. הם כתבו שם על עונה 8 (אני לא אחזור על מה שכתבו - כי זה ספוילר) - אבל מה שהם כתבו היה פשוט לא נכון.

Vapory

New member
המירוץ המדהים זה השם האמתי לא?

זה אמור להיקרא המירוץ המדהים.. לא? The Amazing Race מתורגם כהמירוץ המדהים. אז למה שינו את השם בעברית?

maya567

New member
זה לא משנה שהתרגום המקורי הוא

ככה, הם צריכים לכתוב איך תרגמו את זה בארץ. כמו שלמשל, וזו סתם דוגמא, את Dawson's Creek תרגמו לדוסון קריק, ולא לפלג של דוסון.

Vapory

New member
אממ אולי את צודקת אבל בכל מקרה

רוב העיתונים בארץ לא מבינים מה זה ריאלטי!

yes REAL

New member
ואף טענו שהוא מהרווק 3 (בעוד הוא

מ-4), טענו שג'ן שלאף או איך שקוראים למשעממת הזאת, היא מהרווק 4 בעוד היא היתה ב-3.

Boran

New member
היו להם גם טעויות כ"כ גדולות

כתבו על "מפגש האולסטאר של הניצול, בו היו שורדים מכל חמש העונות שצולמו לסדרה" חמש עונות?

הם הרבה פעמים טועים ואפילו פעם

אחת איזשהו עיתון נוער נראה לי ראש1 פרסם מי ניצח בהישרדות מרקיסס!! איזה מפגרים! סתם להרוס לאנשים, שבוע אחרי זה בפינת קוראים כותבים באו להם תגובות נזעמות בעקבות כך! חח.. חוץ מזה מעצבנת אותי ההתעלמות הזאת מהישרדות וכו'! אני מקווה כל פעם שיכתבו על השורדים מה הם עושים עכישו וכו'! ובכלל להוציא פעם בחודש עיתון ריאלטי זה ממש רעיון טוב.. לא?!

yes REAL

New member
כן, על מישהו ממוחו הקודח של מי שכתב

את ה"כתבה" המגוחכת הזאת.

n l m

New member
השורד שאתה מדבר עליו הוא דייב רוט

או יותר נכון בראיין היידיק לפחות כך נראה לי כי זה מתאים בדיוק ולא קראתי ת'כתבה ומזל שלא

rosh12

New member
ומאיזה עונה הוא היה?

והאם יש תמונה שלו שניזכר? באיזה שלב הוא עף

rosh12

New member
אה וואלה מה הוא עצור??

חח מה שבטוח שיש לו כסף לצאת בערבות

למעלה