שוק ראש העין מישהו יודע אם שוק ראש העין שפועל בימי שישי, יתקיים גם השבוע בחול המועד?
צ צסה New member 31/3/10 #1 שוק ראש העין מישהו יודע אם שוק ראש העין שפועל בימי שישי, יתקיים גם השבוע בחול המועד?
ר רוני ודי New member 1/4/10 #2 אני מאמינה שכן אבל בטח במתכונת מצומצמת חוץ מזה חצי מהכיף בשוק (בשבילי) זה המלאווח הטעים שיש שם ואת זה לא יהיה השבוע
אני מאמינה שכן אבל בטח במתכונת מצומצמת חוץ מזה חצי מהכיף בשוק (בשבילי) זה המלאווח הטעים שיש שם ואת זה לא יהיה השבוע
ר רוני ודי New member 3/4/10 #7 לא יודעת את שם הרחוב נכנסים בכניסה של צומת קאסם נוסעים ישר ברחוב הראשי ליד יינות ביתן ובנק לאומי ושם כבר יש פקק שמכוון למקום וגם שילוט
לא יודעת את שם הרחוב נכנסים בכניסה של צומת קאסם נוסעים ישר ברחוב הראשי ליד יינות ביתן ובנק לאומי ושם כבר יש פקק שמכוון למקום וגם שילוט
2 2004נטע New member 3/4/10 #8 תודה. אבל.... א. אני לא מגיעה לשם ברכב. ב. כבר רשמו למעלה את שם הרחוב, שבו נמצא השוק. שוב, תודה לך. ו...אגב, האם היה בסוף שוק היום?
תודה. אבל.... א. אני לא מגיעה לשם ברכב. ב. כבר רשמו למעלה את שם הרחוב, שבו נמצא השוק. שוב, תודה לך. ו...אגב, האם היה בסוף שוק היום?