שוק חופשי בירושלים

markolini

New member
שוק חופשי בירושלים

שוק חופשישי האלטרנטיבה לתרבות הקניונים. נותנים מה שלא צריכים ולוקחים מה שרוצים. ניתן להביא כל דבר שאין לכם צורך בו אך עדיין שימושי לאחרים כגון: בגדים, ספרים, כלים ועוד.. הופעת ג'ז מדליקה ומרק חם על הבית! יום שישי, 31/12, 11:00-14:00 חצר סרגיי , הלני המלכה 13. לפרטים – 0508364011 כתבה מ"הארץ" על השוק חופשי: http://news.walla.co.il/?w=/127/635174 הקרנת הסרט "לאכול בגדול" Super Size Me מיד לאחר השוק חופשישי, ב 31/12, בשעה 15:00 יוקרן הסרט "לאכול בגדול" –Super Size Me סיפורו של בחור שהקריב עצמו לטובת ניסוי אכזרי: חודש ימים לאכול רק מקדונלד'ס התוצאות, כמובן, לא משהו... הסרט יוקרן ב-"דילה" הכניסה בתשלום סמלי של – 10ש"ח שלומציון המלכה 4 ירושלים לפרטים: 8364011-050

markolini

New member
הקרנת הסרט - "לאכול בגדול"

הקרנת הסרט "לאכול בגדול" Super Size Me מיד לאחר השוק חופשישי, ב 31/12, בשעה 15:00 יוקרן הסרט "לאכול בגדול" –Super Size Me סיפורו של בחור שהקריב עצמו לטובת ניסוי אכזרי: חודש ימים לאכול רק מקדונלד'ס התוצאות, כמובן, לא משהו... הסרט יוקרן ב-"דילה" הכניסה בתשלום סמלי של – 10ש"ח שלומציון המלכה 4 ירושלים לפרטים: 8364011-050

Boogieman

New member
כל האנטי-מעשנים לרוץ ולראות../images/Emo124.gif

:-

דור לוי

New member
זה שמקדונלדס ופאסטפוד זה נזק

לא הופך את העישון ללא מזיק... חוץ מזה אל תיקח את זה אישי
אם תרצה לקדם מאבק שיפעל כנגד תופעה כזו או אחרת - הפורום יוכל להיות לך במה, כמובן שאתה צריך להיות מודע שכמו בנושא העישון ובד"כ כל דבר, תוכל למצוא אנשים שחושבים אחרת מדעתך. לילה טוב

Boogieman

New member
זה היה בצחוק.

אפילו שמתי סמיילי אבל הוא לא עלה. לא מפריע לי שאנשים לא מסכימים איתי, בטח לא בנושא הזה כי אין ויכוח על הנזקים של העישון. בהצלחה עם המלחמה בעישון, באמת, הדבר היחיד שמפריע לי זה שהמאבק בעישון נראה כמו מסע צלב או ציד מכשפות ואילו המאבק בתופעות מסוכנות ומזיקות לא פחות (לפי כל קנה מידה מדיד) זוכה להתעלמות ולאדישות. אבל את הסרט הזה כדאי לראות בכל זאת.

זה בגלל שדעת הקהל היא מוגבלת

אתה לא יכול לתקן באופן אישי את ההתנהגות שלך בכל האספקטים בבת אחת- גם לאכול פחות בשר, גם להפסיק לעשן , גם לא לקרוא עיתונים - יותר מידי שינויים בבת אחת. עישון הורג 5000 איש בשנה, לפחות. אז הוא די מזיק. המאבק במכוניות (שהורגות 500 ופוצעות כ 30 אל בשנה) במזון זבל ובזיהומים אחרים - לא סותר.

Boogieman

New member
שכל אחד יאבק על מה שנראה לו.

אני דיברתי על עניינים של סגנון והלך רוח.

למעלה