שוק חופשישי

שוק חופשישי

לא קונים,לא מחליפים,לא מרוויחים,נותנים חינם ולוקחים מה שצריכים. אפשר לבא גם רק בשביל לקחת או סתם כי זה נחמד. יום שישי ה6\27 שעות 13:00-10:00 חצר סרגיי,הלני המלכה 13,ירושליים מארגנים-פעולה עממית ירושליים.

Felicityy

New member
מתי כבר ../images/Emo68.gif

מישי תייבא את הדבר הנהדר הזה לאיזור ת"א? כמה אני אחוזת קינאה בכל פעם שמתפרסמת הודעה על החופשישי הזה בפורום. אופפפפפפפפפפ!

tookmy

New member
את בהחלט מוזמנת

לייבא את זה לתל אביב בעצמך, במקום לקנא. זה לא כזה סיפור לארגן, את יודעת.

goldyboy

New member
speaking of which

זוכרים שחשבתי לעשות מסיבה בחוף? אז אני עדיין חשוב על זה. אז עכשיו, כשכולם כבר התאוששו מהפסטיבל, פיזית ונפשית, אפשאר להתחיל לתכנן. אני מציע לעשות את זה על הטיילת, עם שוק קח-קח, דוכן אוכל במקום
, חלוקת פלאיירים, מוזיקה וכל מה שאתם רוצים. מי שיש לו רעיונות מוזמן להביא אותם. יאללה, תתחילו לזרוק רעיונות.

Neta558

New member
שמעתי שמועה זדונית

שעם קצת מאמץ, ניתן להגיע מת"א לירושלים. אבל יכול להיות שזאת רק אגדה.

עדיין באותו נושא-שוק חופשישי

אתם לא הראשונים שאומרים לי ולחבריי לשוק חופשישי שכדאי לארגן את אותו הדבר גם באזור המרכז. הרבה אמרו אבל תכלס עדיין איין. טוב נו,אני באמת מאמינה שבקרוב יהיה,כשזה יגיע אז תגידו לי,אני אבוא גם לשם. ובאמת מי שנורא נורא רוצה ואיין עדיין באזור המרכז תמיד מוזמן לירושליים-כל יום שישי האחרון של החודש. דרך אגב,נעים מאד אני רעות,אני בדרך כלל לא כל כך מוצאת את עצמי בפורומים,אבל מי יודע אולי פה אני אשאר.

למעלה