שוק הפשפשים,

אני צריכה טובה

רק אם זה אפשרי ואם זה בסדר מבחינתך, תראי, לחבר שלי יש יומולדת עוד 3 שבועות, זאת יומולדת 30 אז החלטתי לקנות לו כל מה שהוא אוהב\רוצה בתור התחלה אני עושה לו מסיבת הפתעה על יאכטה,שייט עם משפחה של שעתיים ואח"כ בבית שלו מסיבת הפתעה עם קריוקי ועל האש.. בגלל שהוא אוהב מאד לשיר, החלטתי לקנות לו ערכת קריוקי פשוטה כזו, 300שח. אני יודעת שהוא גם מאד רוצה מכונת סוכר [שערות סבתא], יש לו פופקורן בבית והוא משתמש בה לדוכנים, בחגים, מסיבות וכו.. לאחרונה הוא לא מפסיק להגיד שהוא רוצה גם מכונת סוכר, אז חשבתי לברר מחירים, ביררתי והם נעים בן 3000 ל4000 שח שמעתי שבשוק הפשפשים אפשר למצוא שם מכונות כחדשות במחירים יותר זולים, אם את יכולה\רוצה, אשמח אם תבררי לי אם יש חנות שמוכרת מכונת סוכר חדשה או מחודשת וגם מחירים. אני גרה יחסית רחוק ואין לי אמצעים ללכת לברר, מה שגם אם אלך הוא בטוח ידע. תודה רבה ויום טוב.

אוםירדן

New member
יש שם חנויות ציוד למסעדות

בטח יש שם כאלו מכונות, אם יצא לי להגיע השבו--מבטיחה לזכור אותך, במקביל תנסי אולי ביד 2 ? נראה לי קטלני מכונה כזו בבית...

תודה רבה לך

את מזה עוזרת לי יש מצב לברר טלפונים של החניות שם? אני צריכה מכונה חדשה ולא מיד 2 ואגב, אולי חשוב שתדעי לפני שאת זוכרת אותי שם שאני צריכה מכונה תעשיתית, לא ביתית. גדולה אבל לא יותר מידי גדולה, אני בדר"כ הולכת על המוצר הזול ביותר מהטובות, ככה אני חושבת שחכם לקנות מוצרים. תודה לך.

אוםירדן

New member
השבוע קצת לחוץ לי , לא נראה לי שאגיע לשם

בכל מקרה אני מנסה לברר לך טלפון מחבר שלי .

אוםירדן

New member
לא נראה לי שאצליח להגיע לשם השבוע

בכל מקרה אני מנסה לברר לך טלפון מחבר שלי .

../images/Emo47.gif

אין עליך!! מזה תודה רבה, מצידי שתהיה משומשת, כבר לא אכפת לי, אם אפשר להשיג טלפון של חנות שם אני אשוחח איתם.

../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

אין עליך!! אני חייבת לך!

זדשב

New member
../images/Emo207.gifשוק הפשפשים בחיפה,מישהו היה שם?

מתביישת לכתוב - כל כך קרוב אלי ואף פעם לא הייתי שם. מישהו ביקר שם ויכול לספר רשמים מהמקום ?

אוםירדן

New member
לא הייתי אבל קראתי

בתור חובבת שווקים - שמרתי לי כתבה שקראתי , ומתכננת להגיע איזה יום - תבלי

זדשב

New member
../images/Emo51.gifאיזה קטע,אני זוכרת שקראתי את הכתבה הזו

אשמח לשמוע גם ממישהו שהיה שם אם שווה "להקריב" יום שבת לטובת המקום, באמצע שבוע אין מצב מבחינתי להגיע לשם

חשבנו לנסוע לשם יש לנו חבר שמבקר קבוע שם

אדי את זוכרת אותו שהיינו איתם בדלית אל כרמל אשאל אותו אם תרצי?

נועם@בת

New member
יש לי שם חופשי חודשי

תלוי מה את מחפשת. יש שם חנות רהיטים של "הרוסיה". זאת החנות הקרובה למגרש החניה. יש לה רהיטים במצב מעולה, חצי מהריהוט שלנו בבית זה ממנה. חוצמזה יש את יוסי שרוב הדברים שלו מונחים בערימה על הכביש. הוא בדרך כלל מוכר כל דבר בשקל, גם דברים שהוא מוכר ביותר מזה בהחלט שווים. אני לא יודעת מה המקור לדברים, אבל יש לו הרבה בגדים לפעמים חדשים, צעצועים לילדים ועו. צריך לנבור קצת. אני לא יודעת מה קורה שם בשבת, אנחנו מגיעים בימי ראשון ובדרך כלל יש מציאות. צריך סבלנות, צריך לחייך וזהו. יש גם בעלי חנויות מגעילים, וכאלה שסתם תוקעים מחירים. פשוט לשאול, ללעשות חושבים ולהמשיך הלאה. המקום לא גדול, אבל נחמד. במקביל אנחנו גם לוקחים לשם את כל המציאות שמצטברות לנו בבית וחבל לזרוק. ככה מתפנה לנו מקום למציאות חדשות, ולסוחרים יש עוד כמה שקלים לפרנסה. בתיה

למעלה