שוק הנדלן הסיני

האם יכול להיות ששוק הנדלן הסיני, שכולם פה יסכימו ששוויו מנופח מעבר לשווי הריאלי, מזכיר אפילו במעט את ניצני 2008?

יריית הפתיחה היא כמובן יזמית הנדלן השניה בגודלה בסין עם חוב עצום של 300 מיליארד דולר שאתמול הזיזה קצת את השוק בצורה חדה.
אמנם זה לא הפתיע כי שמענו על כך כבר מ2022 או 2021 וככל הנראה שזה מגולם בשווקים המסורתיים (לא נראה שזה היה מגולם בשוק הקריפטו) אבל זה עדיין לא אומר שיכול להיווצר פה פעולת שרשרת איומה שתגרר למשבר גדול.

מה אתם חושבים? מבקש קצת חידודים בנושא.

naftul21

Member
אני קורא לכם להחרים ולנדות את כול מה שקשור לסין, עד כמה שניתן!
בטח ובטח מניות של חברות הסיניות.
נעשה ונשמע... ;)
בוא נחרים אחד את השני...יהודים את הערבים, האמריקאים את הסינים, הרוסים את האוקראינים ,השמאל את הימין.מיזרחים את האשכנזים,ודמוקרטים את הרפובליקאים....נשמע כמו מתכון להצלחת כדור הארץ וקץ כל המלחמות .

deltaZer0

Well-known member
אתה והשקפתך -- מדהימים!

תפנטז, תחלום ו...
אל תשבור את הראש על המציאות, כאשר תצא ממקום מגורך אל הקרקע.

1692379152897.png

naftul21

Member
אתה והשקפתך -- מדהימים!

תפנטז, תחלום ו...
אל תשבור את הראש על המציאות, כאשר תצא ממקום מגורך אל הקרקע.
I have a dream

זה גהוני למחוק את התגובה שלך לפותח שרשור...ואז להגיב על התגובה שלי לתגובתך. שמחקת בנתיים.
במקרה צטטתי חלק מהתגובה שלך.
אם השקפתך נכונה למה מחקת ?

deltaZer0

Well-known member
קראת את פוסט שלי???
איך הגבת?

פורסמו בו נתוני המאקרו מקצועיים עם דגשים מרמזים, כפי שהתבקש ע"י בעל הנושא. ניתן היה להפיק מהם את המסקנות ולהרוויח כסף(short על מניה מסוימת ו/או אינדקס מסוים) מבחינת טווח הבינוני(למי שבאמת נמצא כאם בזכות ולא בחסד), או לחלופין, לשמור על הכסף ולא להפסיד אותו(כלומר, לא להשקיע בניירות הסיניות).
בסוף ההודעה הוצע הצעה ברורה וקונקרטית המתבססת על המציאות הכלכלית, על הסיכון של הפלישה הקרובה ועל השקפתי האישית.

אם החומר שאני מפרסם לא רצוי, אינו שימושי ו/או מישהו מתחיל לטרלל אותי -- אני מוחק את החומר, למה אני צריך לשתף בניסיוני הרב והידע שלי את הטרולים המוזרים???

כך זה היה וכך זה יהיה.

בינתיים, אתה מוזמן להתבונן(ולחלום) על יריעה היפה :)

נערך לאחרונה ב:

naftul21

Member
קראת את פוסט שלי???
איך הגבת?

פורסמו בו נתוני המאקרו ברורים עם דגשים מרמזים, כפי שהתבקש ע"י בעל הנושא. ניתן היה להפיק מהם את המסקנות ולהרוויח כסף מבחינת טווח הבינוני(למי שבאמת נמצא כאם בזכות ולא בחסד), או לחלופין, לשמור על הכסף ולא להפסיד אותו.
בסוף ההודעה הוצע הצעה הקונקרטית המתבססת על המציאות הכלכלית, על הסיכון של הפלישה הקרובה ועל השקפתי האישית.

אם החומר שאני מפרסם לא רצוי, אינו שימושי ו/או מישהו מתחיל לטרלל אותי -- אני מוחק את החומר, למה אני צריך לשתף בניסיוני הרב והידע שלי את הטרולים המוזרים???

כך זה היה וכך זה יהיה.

בינתיים, אתה מוזמן להתבונן(ולחלום) על יריעה היפה :)
ליצן
עד עכשיו עשיתי מהפוסטים שלך סטפות של כסף. אל תעצור תמשיך להעשיר אותנו מניסיונך הרב והידע שלך. הוד מעלתו.

deltaZer0

Well-known member
האם אתה שייך לאחת מעדות המזרח ו/או אתה ערבי, או, אולי חרדיסט???

התגובות שלך מיותרות, כי אינן תורמות כלום, גם מבחינת כול ידע שהוא.

תלך לך ל- Ignorance List :)

נערך לאחרונה ב:
למעלה