שוק, הלם ותדהמה!

האמת, דעה מעניינת ../images/Emo22.gif

לפי קריאת הכותרת בלבד, זה נשמע מגוחך וטיפשי ומה פתאום לצאת נגד חקר החלל ? מה עובר לבנאדם בראש? ואז כשקראתי את מה שהוא אמר אני חייבת לציין שהוא העלה נקודה לא רעה בכלל, נסיעה מאוישת לטווח רחוק באמת תגזול כ"כ הרבה משאבים, משאבים שניתן לנצל פה על כדה"א ע"מ לשפר את עצמנו ולפתור בעיות גלובליות שקיימות. ובאמת שהמצב של בני האדם היום בכלל לא משהו מכל בחינה אפשרית, אז יש היגיון בפתירת הבעיות על הכדור שלנו לפני שאנו מוציאים אותן הלאה והחוצה. זה לא נשמע הגיוני שמסע מאויש לחלל יעשה ע"י מאמץ גלובלי, ושיתוף בתהליך של כל היבשות? מצד שני, אנחנו בני אדם ואף פעם לא נפתור את הבעיות שלנו, אז מה? לעולם לא נתקדם הלאה?

HyperNovA

New member
צודק ולא צודק

אני חושב שלקפטן יש נקודה אבל הוא לא לגמרי צודק ומדייק בדבריו. ראשית כל, אני מסכים עם הערכתו שלאנושות אין שום עסק בחלל עד שהיא לא תפתור את בעיותיה עם עצמה. אני חושב אישית, שהאנושות צריכה לצאת מאוחדת לחלל, אחרת יהיה זה אסון, והמלחמות הלאומיות ימשכו בחלל במקום בכדה"א. שנית אני חייב לחלוק על מו קפיטן מהסיבה הפשוטה מאוד שהרווח מחקר החלל יהיה ה-ר-ב-ה יותר גדול מאשר ההוצאות שלו במשאבים. יש לכן מושג כמה משאבים וחומרי גלם יש בחלל ??? חוץ מזה ניתן יהיה להקים תעשיות במקומות כמו הירח, בלי חשש לזיהום (אין אטמוספרה) ועם היתרונות של בנייה ועבודה בכוח משיכה נמוך. הקיצר: Make Love and not War and Boldly Warp to Places Where No Man Has Gone Before
(חרוז...
)

bewiched

New member
עם דעות כאלו למה הוא לא הנשיא?

או ראש ממשלךה או משהו כזה?

אני דווקא לא כל כך בשוק../images/Emo186.gif

שמעתי כבר מספר התבטאויות של סטיוארט, שמוכיחות לי שוב ושוב שהוא אולי שיחק את ז'אן לוק פיקארד, אבל הוא לא טרקי בשום צורה... לדעתי הוא לקח את הג'וב כי הוא היה צריך את הכסף. זו הייתה פשוט עבודה בשבילו... הוא היה די שמח כשTNG נגמרה, אם זכור לי נכון! ובעצם, מי בכלל שואל אותו מה דעתו על חקר החלל? תחשבו על זה. הוא בסך הכל שחקן.

Chakotay

New member
בסך הכל שחקן!?!?!?!?

ממש לא!! הוא פטריק סטיוארט! הוא השחקן! :) אפילו שאני ממש לא מסכים עם טענתו בנושא.

pr3998

New member
לא ידעתי שכך הוא הרגיש על TNG!

חיים קשים כשעושים משהו שלא אוהבים.. ועוד הוא מזוהה עם זה.אולי זו דרכו להתנתק.

TUVIX

New member
אם הוא ילך בדרכו של נימוי אז....

עוד כמה שנים הוא יוציא DVD בשם אני לא פיקארד ואחרי עוד כמה שנים עוד אחד בשם אני כן פיקארד.

Lu Tze

New member
אני מסכים איתך,

אבל מי אמר שכל טרקי אוטומטית צריך להיות בעד חקר החלל? אני חושב ש"חולית" הוא אחד מהספרים הטובים ביותר שנכתבו, זה לא אומר שאני בעד לצאת לחלל ולחפש שם סמים (למרות שכשמציגים את זה כך, זה יכול להיות אחלה רעיון).

למעלה