שוקר....

ליאור...

New member
שוקר....

לדעתי,הכי יהיה אם וכאשר נעשה לעשות מפגש במרכז. אני באה מהנגב, אחרי שהצלחתי לשכמע את ההורים שלי למפגשים כאלה...מה השיקול שלך לעשות מפגש בצפון??? שדה תעופה אין לנו פה... אני יודעת שרוב הערבים נמצאים במקומות בצפון כמו נצרת עלית,אבל,באמת,כול אחד ישקיע קצת מאמץ כדי להגיע... ליאור ן...מה האודיגו/איי סי קיו שלכם?

eliasys

New member
צודקת

אז לא בצפון ממש אפשר בחיפה הכי טוב וחוץ מזה אני אבוא לקחת אותך בלימוזינה שלי ועכשיו ברצינות אני חושב שאת צודקת, צריך לקבוע במקום שיהיה נוח לכולם קשה אומנם למצוא מקום שיהיה מקובל על כולם אבל לפחות ניתן לנסות

eliasys

New member
בשמחה

הכבוד כולו שלי את מוזמנת לעיר היפה ביותר בארץ בכל זמן שתחפצי חיפה היא עיר משגעת גם נוף וגם אנשים נחמדים, היא עיר שמסמלת יותר מכל מקום אחר את הדו-קיום.

sanlee

New member
לא למדת שערבים הורגים דרך האינטרנט.

השתגעת שאת רוצה לפגוש אותם . מחר התמונה שלך תופיע בראמללה כמו הבחור מאשקלון.

ליאור...

New member
תמיד הייתי משוגעת H-)

ועוד משהו...זה אירגון או משהו לפי מה שהבנת. וחלק ממכם צריגים אנטנות: ל-א כ-ו-ל ה-ע-ר-ב-י-ם ר-ע-י-ם לא כול היהודים ורעים ולא כול הנוצרים רעים יש ויש... ושאלה אחרונה: למישהו פה יש קליטה?????

eliasys

New member
מגוכך ביותר

מה שאת אומרת יקירתי הינו מגוכך ביותר. את הורסת כל חלקה טובה שאנחנו מנסים לבנות. לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה בכל אשר תפני

B.Shokor

New member
התמונה שלה גם יכולה להופיע

בקמאללה מבלי לפגוש קבוצה שדל ערבים.. סאנלי, מתיי תתחיל להתבייש?

B.Shokor

New member
ה-מ-פ-ג-ש

שוב רבותיי אני מבקש ממכם לא למסור פרטים כלשהם דרך הפורום הזה בקשר למפגש דו-קיומי. אתם יכולים לדבר כל מה שאתם רוצים בקשר לארגון מפגש, אבל תעשו טובה בלי למסור פרטים. מנהל הפורום הזה (שבמקרה אני ;-) ) מנהל ארגון חשמ``ל - (חברים לשלום מדינות לאומיות), בארגון חשמ``ל עובדים על שני מפגשים, הראשון באיזור הצפון והשני באיזור המרכז/דרום. (המפגש כולל - אוטובוס - אירוח - מסלולים בטבע - ועוד... למשך יום שלם). מי שמעוניין במפגש קיומי יכול להביע את דעתו, ואנו פה בשביל להקשיב לכם. כל טוב ב.שוקר מ.הפורום מ.חשמ``ל

ביילי_007

New member
למר. מנהל פורום...

תראה - אני מאמין בשלום וכו... אבל אני לא חושב ההורים שלי ירשו לי ללכת בגלל שאתה יודע מה קרה לנער שהלך לרמאללה - אבל הם אמרו שאני כן יוכל ללכת רק אם זה יהיה טיול מאורגן כלומר אם חשמ``ל זה אירגון מוכר וגדול..אז חשמ``ל זה אירגון מוכר וגדול?

B.Shokor

New member
לביילי היקר ול-כ-ו-ל-ם.. H-)

למה אתם חושבים שאני מבקש מכם לא למסור פרטים דרך האינטרנט? (אוליי אתם חושבים שאין לי מה לעשות חוץ מ``לעלע`` ולדבר שטויות כל הזמן, לא לא רבותיי). אסור למסור פרטים אישיים דרך הפורום בכדי שלא יהיה לאף אחד ממנו (חס וחלילה) מה שקרה לאופיר ז``ל מאשקלון. כשהכל יהיה מאורגן דרך ארגון אתם יכולים לבוא בשמחה, ובביטחון, והחשוב, שההורים של כל אחד ירשו לכם לבוא למפגש. לסיכום: ------- ארגון חשמ``ל הוא כן ארגון מספיק מוכר, בקשר לאם היה גדול או לא אני לא חושב שזאת היא הבעייה שלנו. (ארגונים נוספים משתתפים גם עם חשמ``ל במסע הדו-קיום). בינתיים, כמו שאמרתי בפעם 10000 אנו עובדים על שני מפגשים, הראשון באיזור הצפון (חיפה) והשני באיזור המרכז (תל-אביב). פרטים על המפגש תוכלו לקרוא בפורום הזה, או לשלוח הודעה ל: [email protected] ותתעדכנו בכל דבר חדש בקשר למפגשים. שלכם ב.שוקר מ.הפורום

למעלה