שוקלת קורס הסבה

Macphista

New member
שוקלת קורס הסבה

הי לכולם,
יש לי תואר ראשון ושני במדעי החברה/רוח וניסיון אדמניסטרטיבית וכעוזרת אישית. אמנם רק סיימתי את התואר והתחלתי לחפש עבודה חדשה (כמה שבועות) אבל כבר בשלב הזה אפשר לראות שאפשרויות ההעסקה שלי מצומצמות ורובן ככולן אדמניסטרציה בשכר נמוך.

אני שוקלת לעשות קורס בדיקת תוכנה QA בג'ון ברייס ותוהה האם זה הצעד הנכון.
האם לאחר הקורס אמצא עבודה בשכר טוב עם תנאים סוציאליים טובים- פנסיה...

אשמח לדעת מישהו כאן אם מישהו עשה צעד כזה, או למד בג'ון ברייס או יכול לתרום מנסיונו...
תודה.
 

שמרית211

New member
הצעה קטנה

קודם לעשות חושבים עם עצמך אילו תחומים כן מעניינים אותך ואיפה היית רוצה לראות עצמך עובדת בעתיד..
יש תחומים במדעי הרוח והחברה שכן נוגעים בשוק התעסוקה למשל פסיכולוגיה, סוציולוגיה, תקשורת, סטטיסטיקה, שפות וכ"ו.. אולי כדאי לציין מאילו תחומים את מגיעה כדי שיוכלו לעזור לך יותר.
 

Macphista

New member
למדתי

למדתי תקשורת ובלשנות ואני לא רואה דבר קרוב לזה בכלל.
ההעסקה בתחום התקשורת היום מאוד בעייתי, משרות זמניות, חלקיות, שכר מינימום, פיטורים תכופים, מה גם שההיצע מאוד נמוך. שלא נדבר על בלשנות.
אין לי בעיה בעבודה עם מחשבים לאורך זמן, ובעיקר חשוב לי עבודה במקום אחד בו אפשר להתקדם, לצבור וותק וכו'.
חשבתי שזה יכול להתאים.
 

שמרית211

New member
תגובה

תקשורת משיקה לתחום השיווק והניהול, השאלה היא האם התחומים הללו מעניינים אותך?
במידה וכן-אפשר לעשות המון קורסים בתחום הפרסום\אינטרנט\עיתונאות\עיצוב וכ"ו, צריך רק לברר :)
בכל מקום מתחילים מתפקיד קטן ולאט לאט מתקדמים..
לדעתי לא כדאי לבחור תחום או מקום עבודה רק על סמך שמועה שמרוויחים בו טוב.. (מה אם תעשי קורס ותגלי שהתחום ממש לא מדבר אלייך?)
קחי בחשבון שבתחומי ההייטק מבקשים לרוב תואר רלוונטי, כך שקורס לכשעצמו לא בהכרח מבטיח עבודה..
לדעתי קחי לעצמך זמן, תעשי חושבים ואם את מרגישה שמחשבים זה התחום בשבילך אז לכי על זה או תחשבי על השלמה לתואר ראשון בתחום מדעי המחשב. (כגון בפתוחה)
 
למעלה