שוקי

dahmcti

New member
שוקי

שוקי, אני מאד מעריכה את הרצון שלך לתת לאנשים המגמגמים מידע מלאה על הטיפולים הקיימים לגמגום. השאלה שלי היא האם אנשים בפורום של גמגום מייצג את מגוון המטופלים שעברו טיפול בCTI . הפורום הוא כלי מצוינת לאנשים שבתהליך להתמודד עם או לשפר את הגמגום. זאת אומרת שתמצא כאן ובקבוצות כמו אמב''י אנשים שלא הצליחו לפחות לגמרי להגיע למצב שגמגום כבר לא בעיה עבורם. ברב המקרים שמטופלים הצליחו בטיפול לתווך ארוך הם עוסקים בנושאים ואתגרים אחרים ופורמים אחרים. אני כקלינאית תמיד נמצאת בתהליך טיפולי מעונינת להשתתף עם אנשים שמגמגמים בפורום מפני שאני יודעת שהטיפול הטוב ביותר מתגלה כשיתוף פעולה של אנשים שמגמגמים ואלו שרוצים לתת את הטיפול הטוב ביותר. לכן אני שמחה שאתה רואה שנכון שאני ועוד קלינאי/ות תקשורת ישתתפו בפורום. מי יודיע אולי אחד מאיתנו נגיד דבר שללא טיפול פורמלי יכול לעזור.

stkachov

New member
אני לא מסכים

אם אני הייתי עובר טיפול כלשהו שהיה מאוד מאוד עוזר לי, ומשפר את איכות החיים שלי בצורה מדהימה... הייתי צועק וזועק בכל מקום לכל שאר חברי לצרה(המגמגמים לצורך העניין) שיש פתרון, שהשיטה עובדת ושהם לא חייבים להמשיך לגמגם. אז במיוחד הייתי נכנס לפורום גימגום ומספר לכולם עד כמה הטיפול שעברתי היה מוצלח. יש את BELL שהיא דוגמא אחת כזאת. אני בטוח אבל שכך הוא הדבר לגביי כל המגמגמים.

b e ll

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט נכון שמטופלים שהצליחו בטיפול לטווח ארוך (16 שנים וחצי זה מספיק זמן ארוך?) עוסקים בנושאים אחרים מעניינים הרבה יותר ומחפשים אתגרים אחרים בחיים. זה נכון אגב בכל נושא לא רק בנושא הגימגום. מנסיון.

RobinhooDw

New member
למה שמישהו שגמגם בעבר לא יכנס?

אני מצאתי את הפורום הזה בטעות לא חיפשתי בכלל פורום כזה. אני בטוח שאם היו אנשים שעברו את הקורס והגיעו לרמת שטף מינימלית בדיבור היו נכנסים לכאן בלי לחשוב פעמיים. מאז שנכנסתי לפורום הזה ועד היום, עברו כאן הרבה מאוד אנשים שהציגו את עצמם ואמרו שהם עברו את הקורס שלך וחזרו לגמגם... האם זה יכול להיות שבמקרה לא נכנס לכאן בן אדם אחד שאמר שהקורס עזר לו?

shuky63

New member
../images/Emo31.gifטעית בסימון בל,כי זה שאת פה

בפורום ולא עוזבת אותו גם אחרי כל כך הרבה פעמים שאמרת שאת עוזבת מוכיח שאנשים שהשיגו שטף כן צריכים היו להיות כאן בפורום ואם את היחידה כאן ששמרה על שטף אחרי טיפול אז כנראה שאין כמעט אנשים כמוך.

b e ll

New member
../images/Emo13.gifאני לא טעיתי בשום סימון.

אל תתקן אנשים שאינך מגיע לקצה עקבם. אתה צודק. אין כמעט אנשים כמוני. יש המון אנשים כמוך! בגלל זה אתה במקומך הקטן ומנהל גדול של פורום גימגום ואני במקומי - חיה את חיי וממשת לעצמי חלום אחד אחרי השני. כתבת לי פעם בחמת זעם שאתה מרחם עלי - אתה צודק שאתה חושב שאתה מרחם עליי, כי אינך מסוגל אחרת. אתה מרחם עליי כי אני מדברת בשטף, וכי אני נמצאת בשליטה. הרי אפילו להודות בקינאה פשוטה אינך יכול, בוודאי אינך מסוגל לפרגן למגמגם שלימד עצמו לעמוד בקשיים. אז אתה מנסה במיסתרים לפגוע - כדי שאם לא תצליח, לפחות רק אני ואתה נדע
לא סיפרת לחברים כאן שחסמת אותי באופן לא חוקי ומנוגד לתקנות ושנאלצת להסיר את החסימה (בזנב מקופל ובאמירה מעוררת רחמים "מה כבר ביקשתי...?")בגלל התערבות הנהלת הפורומים! לא סיפרת שגם בפעם השנייה התלוננתי ופשוט באמצע הדרך, כשכבר שוחחתי עימם והם באמת לא הבינו את התנהגותך - ויתרתי. כל כך הגעלת אותי וכל כך נגעלתי מעצמי שנסחפתי אחרי רמתך שביוזמתי הפסקתי כל מגע. בקשר לקומונה - מכיוון שאתה מתעקש להציב אותה כמתחרה לפורום שלך, מתוך הפחדים והקומפלקסים שלך בחרת בדרך הזו. אתה מפוחד לחלוטין שמישהו ייקח לך את הדבר היחיד שהשגת מימיך - להיות מנהל פורום גימגום. סוף סוף מישהו קורא ומתייחס למה שאתה כותב. סגרתי את הקומונה כי היא לא מתחרה לפורום זה. היא היתה ברמה כל כך הרבה יותר גבוהה שאין סיכוי שבעולם שהפורום הזה היה יכול להתחרות בה. לעולם לא תצליח להגיע לרמה שלי. סגרתי את הקומונה כי להורים למגמגמים מגיע פורום אמיתי ולא קומונה. כי למגמגמים מגיעה אלטרנטיבה אמיתית ומכובדת יותר מהפורום הזה או מסתם קומונה. אם ארצה בעתיד (וסמוך עליי שארצה) - אפתח פורום מתחרה באמת לפורום גימגום שייתן מענה ומידע להורים לילדים מגמגמים, ולמגמגמים יתן כתף תומכת ודרך מכוונת ולא מקהלת יללות עם אופי של רחמים עצמיים כפי שאתה מקיים כאן. שלא תחשוב לרגע שיש לך יכולת לגבור עליי - אני לא פוגעת במסכנים שכמותך. אני לא פוגעת בחלשים שאינם מסוגלים להתמודד איתי. אני מכבדת את עצמי בראש ובראשונה. אני לא כמוך. עם כל האמור כאן, וכדי שלא לבלבל אף אחד מחברי הפורום הזה, כדאי שידעו את דעתי עליך - אני מרחמת בכל ליבי עליך על שאתה שואב את בטחונך העצמי ומעריך עצמך רק דרך היותך מנהל פורום גימגום בתפוז, שרק דרך יכולתך לחסום אותי מלכתוב כאן (מתוקף היותך מנהל הפורום) איוררת מקצת מהתיסכול שמפעפע בך ומרעיל את נשמתך. אני בזה לך מעמקי ליבי על שאתה מנסה למנוע ממגמגמים את הטיפול הטוב ביותר שקיים כיום רק בגלל שאתה כל כך חלש ומפוחד. אני בזה לך שאתה מחפש תירוצים ומספר סיפורים על עונש ושאינך רוצה להיות בשליטה כל הזמן בעוד שבאמת - היית מת להגיע לרמת השטף שלי. המקסימום שהשגת זה להוביל צייד מכשפות אחרי האנשים שעומדים מאחורי הקורסים האינטנסיביים, רק בגלל שהיית חלש ומפוחד מכדי לעמוד בעוז מול הפחד ולנצח את הגימגום. אני מרחמת עליך בגלל אופיך החלש, בגלל האופק הצר שלך. אתה חסר מעוף. תשמור את האנרגיות שלך להתמודדות שלך עם עצמך - אתה זקוק לזה יותר. ראה הודעתך המגוכחת בעניין דוד לוי - אתה רק מוכיח שוב עד כמה אני, כתמיד, צודקת.

shuky63

New member
יש לך באמת בעיות בהבנת הנקרא

השירשור התחיל בזה שברברה העלתה רעיון שאולי אנשים שכן השיגו שטף לא נמצאים כאן בפורום ולכן הוא לא מיצג. את תמכת בדעתה: "בהחלט נכון שמטופלים שהצליחו בטיפול לטווח ארוך (16 שנים וחצי זה מספיק זמן ארוך?) עוסקים בנושאים אחרים מעניינים הרבה יותר ומחפשים אתגרים אחרים בחיים."מלווה בסימון:
אני כתבתי לך שטעית בסימון כי עצם זה שאת נדבקת לפורום למרות הגועל נפש שהוא גורם לך למרות שאת יושבת ליד המחשב עם דלי כדי להקיא מהגועל.אני מעריץ אותך כי אני עצמי הייתי בורח מזמן אם הייתי מרגיש גועל כזה. אז עצם זה שאת כאן מוכיח את ההפך.שאנשים שהשיגו שטף כן נמצאים כאן בפורום ולכן הסימון שלך הוא טעות. על זה פשוט לא ענית בתשובתך! אם את רוצה לסתור את דברי יש לך רק דרך אחת: עזבי את הפורום ואז אאלץ להודות שאנשים שהשיגו שטף אכן לא נמצאים כאן.

shuky63

New member
ועוד דבר חשוב מאד

את טוענת שחסמתי אותך לא כחוק ונאלצתי להתקפל עקב פניתך להנהלת הפורומים. אז את טועה.הנהלת הפורומים גיבתה אותי בחסימתך ורק הציעה לי לנסות להגיע איתך להסדר ולהחזיר אותך לפורום. אבל לא עוד.מספיק פגעת במגמגמים כה רבים שלא מצליחים להשיג שטף כמוך ואת מלבה את רגשי האשם שלהם,מנסה לשכנע אותם שרק הם אשמים בגימגומם,וכמובן שהם צריכים למחוא לך כף כל יום על השטף שלך. את דורשת פירגון בעוד את לא מסוגלת לפרגן לאדם מגמגם.כמו שכתבת הוא מעורר בך גועל. תם עידן הכינוי bell בפורום גימגום.לכי תתלונני בהנהלת הפורומים ובפני מי שאת רוצה.את בכינוי הזה לא חוזרת לכאן ועד כמה שזה יהיה תלוי בי בשום כינוי אחר.

שין אלף

New member
למה זה נחוץ?

אני לא משתתף בפורום אבל עוקב אחריו כמה חודשים. אם צריך לחסום הודעות-אלו של כמה אנשים תוקפניים ובעלי מזג שלילי(לפחות בפורום).זו הסיבה העיקרית שנמנעתי מלהכנס ולהביע את דעותיי. דווקא נהניתי לקרוא את ההודעות של bell . לא חייבים להסכים לכל מה שמישהו אחר אומר. חבל. אם הגעת למצב כזה - סימן שאולי (רק אולי) אתה נכשלת.

שוקי ממש אכזבת אותי!

קודם כל, למה מחקת חצי שרשור? אני חושבת שהיה כדאי שכולם יקראו את ההודעה הילדותית שלך משהו על דוד לוי....נו באמת...מה זה פה, גנון? אני לא מבינה מדוע אתה כל הזמן "מחפש" את בל, בל הביעה את דעתה כמו שכל אחד אחר פה מביע את דעתו. אז בגלל שהיא אשה חזקה שהצליחה להתגבר צריך לנטור לה טינה על כל צעד ושעל, על כל מילה שהיא מוציאה מפיה? כן, בל פתחה קומונה שנושאה הוא "הורים לילדים עם גמגום", אך לא התנתה את הכניסה לקומונה, משמע- כל מי שמגמגם יכול להיכנס ולהשתתף, למה לא? למה ישר ראית זאת כתחרות והכרזת עליה מלחמה (גם אם סמויה)? אני גם לא מבינה למה מחקת כל פרסומת לקומונה שלה...מה, כ"כ פחדת שהיא תחטוף לך את מעט המשתתפים שיש פה? אין מקום בעולם הוירטואלי האדיר הזה לעוד קומונה או פורום שעיסוקם גמגום??? בל לא הטיפה לאף אחד בניגוד למה שאתה מתעקש לטעון, היא סיפרה את סיפורה וסיפרה אותו שוב ושוב כדי לשתף ולתת תקווה לאותם מגמגמים שעוד מאמינים שישנה דרך להתגבר ולחיות את החיים כמו שהם מקווים וחולמים. אני לא מדברת ככה כי בל חברה שלי, כראיה, אני לא מסכימה איתה ולא חושבת שכולם בנויים ומסוגלים להגיע לשטף כמותה, אבל איש באמונתו יחיה וזה לרגע לא גרם למתיחות בינינו. במקום לבחור בדרך של שיתוף פעולה עם הקומונה בחרת להתעלם ממנה ובכך בעצם למנוע מהורים שהיו זקוקים להכוונה לקבל אותה, אם בל לא היתה נכנסת לפה ומפנה את אותם הורים לקומונה, הם לא היו מגיעים אליה כי אתה מנעת מהם ע"י הצנזורה שהטלת (ותסלח לי לא היה פה מקום לצינזור, עשית זאת רק מכיוון שהיה לך חשבון פתוח איתה, שום שיקול הגיוני לא היה כאן). לבל יש ניסיון עם בתה שגמגמה תקופה לא קצרה, היא יכולה היתה מאוד לעזור ולתרום להורים שנמצאים במצוקה דומה ואתה, בגלל משחקי כוח, כבוד והשד יודע מה, בחרת להתעלם מנושא חשוב זה ולמנוע את המידע מאנשים שהיו זקוקים לו והרי כולנו יודעים שאין יותר מדי מקומות אליהם ניתן לפנות עם המצוקות הנ"ל. אתה לא מבין שאנשים עם מגבלה, חלשים זקוקים לשמוע סיפורי הצלחה? זה מעודד, מחזק ונותן כוח להמשיך הלאה בתקווה כי יש סיכוי וחשוב שידעו שיש סיכוי! אז כן, כל הכבוד לאלו שמגמגמים בכיף, באמת שאני מעריכה את כולם כי גם אני ככל הנראה בחרתי בדרך הזו, כבר הפסקתי להילחם. אך יש כאלה שלא מגמגמים בכיף וכן מחפשים את הפיתרון, למה למנוע מהם את המידע ממגמגמת שעשתה זאת? אני לא הפסקתי לגמגם ולא עשיתי קורס בהדסה אבל רק בזכות העידוד של בל, החוזק שלה, הצלחתי להתגבר על כל מיני מעצורים, גם נפשיים ולצעוד לעבר עתיד אופטימי יותר אף על פי ולמרות הגמגום. היא הצליחה לעשות מה ששום קלינאית לא הצליחה וזאת כיוון שידעתי שהיא באמת מבינה על מה אני מדברת. חבל שזה הגיע לידי כך, מי שיוצא המפסיד העיקרי הוא הפורום על כל משתתפיו הנוכחיים והעתידיים. לאחרונה ממש איבדתי עניין, הפורום הפך להיות פרסומת מהלכת לאמב"י, ארגון אליו מעולם לא התחברתי (עם כל הכבוד). על מפגשי הפורום ויתרתם בשמחה כי גם ככה אתם נפגשים בערבי אמב"י, למה לכם להתאמץ בשביל עוד חבר או שניים? סה"כ פעם אחת קרה שהציעו מפגש (ללא התייעצות ותיאום עם שאר החברים) והמפגש לא יצא אל הפועל, מיד קפצתם והצהרתם בהפגנתיות שהמפגשים האלו מבוטלים....פשוט חיפשתם תירוץ! אולי בכלל כדאי להעתיק את הפורום הזה לאתר של אמב"י וזהו!? חבל לי שזה מה שקרה לפורום
, מצד שני, היה ברור שזה מה שיקרה

shoshyyy

New member
אני לא מבינה איך אף אחד לא רואה ...

אני בטוחה שבל אישה חזקה שהתגברה על הרבה דברים, מכשולים והשיגה הרבה. אבל זה לא נותן לה לגיטימציה לדבר ככה , מירב. את שמת לב מה שהיא רשמה לשוקי ??????? כאילו הלו ! זה פורום תמיכה פה ! "אני יותר טובה ..." , "אני בזה לך" , אני מרחמת עלייך ...". מה זה הביטויים האלו ????? וככה היא מדכאת אנשים , ככה היא פוגעת, היא יכולה להיות האישה הכי חמודה בעולם (אני ממש מאמינה שהיא לא !) אבל אסור לדבר ככה. איך היא מרשה לעצמה להשפיל ככה את שוקי ? ולמה ? כי לא מצא חן בעינייה מה שהוא רשם , הרי הוא לא פגע בה !!!!! בקיצור , לא מעניין אותי מי זו בל , וכמה נפלאה היא , מעניין אותי איך היא גורמת לי להרגיש .... וזה רע !!! וגם צריך לחשוב , מאיזה מקום בא הצורך הזה בלהיות כל כך "אני הכי טובה " ? בן אדם שמאמין בעצמו , אוהב את עצמו, יתן גם לאחר לחיות ולא יקטול אותו. מאיפה בא הבוז הזה למגמגמים ? השנאה הזו ? רק היא יכולה לענות על זה , אבל ברור , כל כך ברור , שהיא לא שלמה עם עצמה . עם היותה מגמגמת !!!! היא לא שלמה והיא מוציאה את זה על אנשים אחרים .

את לא צודקת

בל כתבה את מה שכתבה כתגובה להודעה מאוד מרושעת של שוקי (לא יודעת אם הספקת לקרוא את הודעת דוד לוי). כל זאת לאחר ששוקי והיא התעמתו מס' פעמים בעבר ושוקי לא טמן ידו בצלחת. אני לא יודעת מדוע בל מעוררת כזה אנטגוניזם, מה, כי היא חזקה ובטוחה בעצמה זה מרתיע אנשים? שושי, אני מכירה את בל אישית, הכרתי אותה כאן בפורום, זו לא היכרות מוקדמת ואני יכולה להגיד רק שחבל שהיא מצטיירת כאשה שמחפשת לפגוע כי היא האחרונה שתרצה לפגוע ובטח שלא במגמגם! כל כוונתה היתה לעזור ולהאיר את הדרך וחבל שאנשים פה בחרו לפרש את דבריה כרדיפה אחרי מחיאות כפיים ושאר שטויות במיץ. אני יכולה להעיד ממקור ראשון ולספר כי היא עזרה לי אישית ותמיד היתה קשובה לי ולבכיי וזה קרה הרבה יותר מפעם אחת. חבל לי שביטחון עצמי וביטחון בצדקת הדרך מעורר כזו התנגדות.

shoshyyy

New member
מירב,

אני מבינה על מה את מדברת , ואולי את צודקת. מה שמרתיע אותי אישית מבל , זה האי כיולת לקבל דעה אחרת. אולי היא עושה את זה מהכוונות הכי טהורות, וטובות בעולם , אבל בדרך לכך הא דורכת, דורסת, משפילה , לא נעימה, וברגע הזה כבר לא אכפת לי למה היא עושה את זה , פשוט לא מעניין אותי. אני רק יודעת שזה גורם להרגיש רע. בן אדם עם בטחון עצמי יידע איך לווסת את עצמו, ובטח מתי דבריו לא במקום והוא עושה רע. אני מרגישה שהיא פוגעת מאוד, אני מרגישה שהיא מעלה את עצמה מעל כדי להיות למעלה וזה על חשבון אחרים. כנראה כל אחד והרושם שלו.

shuky63

New member
החסימה של בל היא לא משהו שעשיתי

כלאחר יד. 1.ההודעות שנמחקו היו משורשרות להודעה של בל שיצגה את הסיבה בעטיה החלטתי להרחיקה מהפורום.ההודעה שלה היתה תשובה לרוביןהוד שניסה להתנגד להודעה קודמת שלה בה עשתה הבדלה בין מגמגמים שלא השיגו שטף והם מתעסקים רק בגימגום ובין מגמגמים כמוה שהשיגו שטף ולהם יש מספיק במה להתעסק בחיים ולכן הם אינם נכנסים לפורום. תשובתה של בל נפתחה במילים"אני לא יכולה שלא לחייך,לא יכולת להתאפק הא?" ואחר כך באה תשובה ארסית וקטלנית.בל לא היתה מסוגלת שיתנגדו לה.היא היחידה כאן שכתבה לאנשים שניסו להמשיך להתנגד לה לאחר שקטלה אותם:"אני מבקשת שלא תגיב להודעות שלי".על זה לבד הייתי צריך להרחיקה מהפורום כי אתה לא יכול לכתוב למישהו בפורום שלא יגיב אליך.תגובות זה היסוד של פורום כל שהוא.מי שלא מסוגל לשמוע תגובות שלא יכנס לפורומים. 2. הסיבה העקרית שבל פבל פתחה את הקומונה שלה היא לא למען ילדים מגמגמים והוריהם אלא נגד הפורום הזה.ולמה? ראשית-העיתוי.זה היה בדיוק אחרי שעזבה את הפורום בחמת זעם לאחר שדרישתה כדי להשאר היתה שותפות בניהול ולא נענתה. 2.הגדרת הקומונה-רחבה מאד,למעשה הופכת אותה לקומונה מקבילה לפורום.תשאלי בשביל מה שני פורומים?והתשובה היא באמת אין צורך בשני פורום כי היא לא התכוונה שהפורום הזה ימשיך להתקים.תחרות היא דבר נהדר ומוצדק אבל גם לתחרות יש חוקים.תנסי לחלק פרסומות לרשת קרביץ בסניף של אופיס דיפו(שניהם רשתות לציוד משרדי)ותראי תוך כמה זמן תעופי משם.זו הסיבה היחידה שבעטיה לא נתתי לה לפרסם את הקומונה בפורום.התנאי שלי היה שתגדיר את הקומונה להורים לילדים מגמגמים בלבד והיא סרבה כי הנושא הזה לא באמת חשוב לה.הכבוד והיוקרה חשובים לה.היא לא ענתה להודעות לא מועטות של הורים לילדים מגמגמים שהתפרסמו בפורום.היא קטלה אמא שניסתה להפגיש בין ילדים מגמגמים לילדים בעלי קשיים חברתיים. בקיצור בל פשוט אוהבת את עצמה ושונאת מגמגמים כי הם מזכירים לה את מה שהיא מנסה לברוח ממנו. זה לא חיב להיות ככה ולראיה התנהגותו של רוני שהגיע לשטף טוב יותר מאשר בל ובהחלט לא מתנהג כמוה למגמגמים אלא רק לקלינאי תקשורת. בל היא הכותבת הראשונה שחסמתי מאז הפורום קים.כמעט שנתים ולדעתי זה מראה שהבעיה בה ולא בי.ראי גם את כל העימותים של עם מיגוון של כותבים בפורום. אני עומד מאחורי הצעד שלי ומוכן להצדיקו בפני כל גורם,ומוכן גם לקבל ביקורת עליו כאן בפורום.

שוקי

אני אגיב לעניין התחרות- תראה, יש עשרות אם לא מאות אתרים ופורומים שנושאם דומה, בד"כ באתרים האלה יש קישורים לאתרים המקבילים כי מה שלא תמצא באתר אחד אולי תמצא באחר. שיתוף פעולה תמיד תורם ולשני הצדדים, דווקא התנגדות והתכחשות לאחר דומה גורמת להרגשת אי נוחות ודחיה ורק גורמת לאווירה עכורה כי זה מה שצנזורה עושה. אני יכולה לציין שבעבר נהגתי להשתתף בפורום מסויים פה בתפוז ואז נפתח פורום שווה ערך ב-YNET. בהתחלה היתה קצת התנגדות ואנשים שעברו מהפורום בתפוז לפורום השני סומנו כבוגדים, מהר מאוד הבינו שממלחמה שום דבר טוב לא ייצא והחל שיתוף פעולה מלא בין שני הפורומים, אנשים משתתפים פה ושם ומפנים מפורום לפורום. למה זה לא יכול היה להיות כך גם בין הפורום לקומונה של בל? מה זו התחרותיות הזו? אתה מוכר משהו בכסף שאתה נלחם על הלקוחות שלך ככה? אם ישתתפו גם בקומונה זה יגרום לך להפסדים כלשהם, זה בא על חשבונך??? נכנסו לכאן אנשים שבל יכלה לתת להם מענה מצויין, למה לא להפנות לקומונה שלה? עכשיו, מה אכפת לך למה הקומונה נפתחה מלכתחילה? אוקיי, נגיד שהיא נולדה מצורך תחרותי, אם באמת אכפת לך מאנשים מגמגמים, היית צריך להתגבר על הפגיעה האישית- הבעיה שלך ולחשוב על טובת אותם אנשים שזקוקים לעזרה, אבל לא, בחרת לצנזר הודעות שהמילה קומונה כיכבה בהם רק כי יש לך בעיה עם בל- האדם. זה לא ממש מראה על אכפתיות כלפי ציבור המגמגמים, הלא כן? אני לא יודעת מאיפה אתם ממציאים שבל קוטלת? זה שהיא בטוחה בדרכה ובהצלחתה זה הופך אותה לקוטלת? ממש עליהום עשיתם פה וזה קורה כבר תקופה ארוכה. ואתה בתור מנהל נותן לגיטימציה מלאה לעליהום הזה כי ככה נוח לך וככה אתה בוחר, בדיוק כפי שבחרת לפרסם את אמב"י פה השכם וערב ואת הקומונה של בל לא. הכוח בידך ואתה זה שמשתמש בו לרעה, זה מאכזב!

חוץ מזה

שתחרותיות היא לא מילה גסה. תחרותיות יכולה להפרות ולשפר כי בלעדיה אפשר רק לעמוד במקום ולא להתקדם לשום מקום (כפי שקרה וקורה לפורום הזה מאז שהוא נולד). לא חוכמה לשבת על כס המלכות ולהניף שרביט, אתה לא באמת נותן שירות לעמך אבל ממש מתעקש לאחוז בכסא, דיקטטורה?

shoshyyy

New member
שוקי ...

אני רק רוצה לציין שבניגוד לדעתה של מירב , לדעתי אתה עושה שירות מצוין. ואני כל כך מעריכה אותך , על זה שאתה מוכן להשקיע מזמנך, מאמציך, כדי לקדם את הנושא של הגימגום. אתה עושה עבודה שאף אחד לא מוכן לעשות. כל הכבוד !!!!!!!

stkachov

New member
תמיד

קל לבוא אחרי מעשה ולמצוא בו דברים רעים ומה צריך לשנות ומה לא בסדר. אבל מישהו היה צריך להתחיל את זה בכלל... מישהו היה צריך להקים את הפורום מלכתחילה, לבקש זאת מהנהלת האתר, לעורר מודעות לעניין... ושוקי לקח את זה על עצמו, ולא אף אחד אחר. כך שרק על זה מגיע לו את מלוא ההערכה והכבוד. ושוב... זה לא סותר את זה שניתן להעביר ביקורת עניינית בצורה נאותה.

למעלה