שוקי

REHVOT

New member
שוקי

מדוע התנועה לא מחלקת לחברי הפורום כרטיסיםלטקס חלוקת אבירי השלטון. נודע לי שאתם מחלקים לכל מיני ארגוני עובדים וכ...בחינם. מדובר בהיכל התרבות עם מופע של להקת כוורת.... אנחנו שפועלים כל השנה כאן למען אכות השלטון זכאים ראשונים אם כבר.

יום איכות השלטון

רחובות תודה לך על השאלה בדיוק רציתי לכתוב על כך. ראשית לא חילקנו אפילו כרטיס אחד בחינם.רק האבירים קיבלו 4 כרטיסים כל אחד. אנחנו מכרנו במחיר מלא למקומות עבודה שונים אם הם בחרו לחלק חינם זה השיקול שלהם. אני מנצל את ההזדמנות ומזמין אתכם לארוע נתרו עדיין כרטיסים במחיר מוזל (60 שקל. תגיעו מוקדם -הקופה תפתח ב17.30. תפנו לנילי בקופה הראשית. אני יותר מאשמח לראות אתכם אתנו.!!! אגב הטכס כולו (פרט לכוורת) יועבר בשידור ישיר. דרך אגב גם בני משפחות צוות התנועה שלמו מחיר מלא. ועתה לארוע: גם ברעום התותחים חובה עלינו להצדיע גם לטובים שיש ביננו ויש.. אנו נעלה ככל שנה על נס את פעלם של 9"אבירים" ו4 מתנדבים. לפרטים מלאים אני מפנה אתכם לאתר התנועה. אגב ביומן השבוע ברדיו בשעה 10 היום! תשודר כתבה על הארוע. אני מחכה לכם. אם יהיו לכם בעיות אני בשטח ואני לא מתבייש לתת את הפלאפון 052860181 תוה לכם לכולכם על עזרתכם כל השנה ואני מזמין אתכם גם להצטרף לשורותינו. ותכלו לעשות זאת בארוע הביכל התרבות תוה תודה תודה שוקי

shy-1

New member
כל הכבוד לרחובות, ואם יורשה לי,

אני מציע שרחובות יקבל כרטיס חינם כנציג הפורום, מגיע לו. (דברים אלו נכתבו כשאני פיכח, ער, ומיושב בדעתי).

למעלה