שוקי כהרגלו

geashono

New member
תשובה

לפי מיטב ידיעתי רק עומרי חבר באמבי וזאת בגלל שיש לו הכרת תודה על אותם כנסים שבהם מסבירים על גידול ילדים וכו והוא הסביר לי שאין מה לעשות צריך לקבל שזה פשוט לא מופנה אלינו וצריך לקחת את הדברים הטובים מאמבי כמו שציינתי צריך לציין שהוא מעולם לא השתתף בכנסים בתל אביב ואת יודעת למה הכוונה לא בלטו-כמו שכתבתי לך

b e ll

New member
כלומר, חוץ מבני רביד לא הגיע אף

אחד מהקבוצה הירושלמית של אמב"י. היו רק חברי קבוצת הדסה ובני רביד. למה בני ביקש תרומה לאמב"י? רק בגלל שאתם מגמגמים? לא ברור לי.

shuky63

New member
אתה מוכן להרחיב בענין

ה: "בסוף הערב כולם תרמו לאמבי 10 שקלים " כשקראתי את המשפט הזה עלתה לי בראש תמונה של בני עומד בדלת עם קערת פח וכל אחד עובר וזורק לתוכה 10 שקל(חוץ ממך). האם מישהו אמר:עכשיו נתרום לאמבי 10 שקל או צריך לשלם דמי כניסה 10 שקל ממי זה בא?

geashono

New member
זה די קטנוני להתעסק בזה

העקרון די מובן אם כי עמרי טען לי שהוא לא מכיר עקרונות על 10 שקלים בכל מיקרה אמבי זר לי ולעוד אנשים ואם אמבי חושבים שצריך לשנות את זה בבקשה

shuky63

New member
בפעם העשירית ,אם אמבי זר לך

(ולא לאחרים כי אין לך שום זכות לדבר בשם אחרים)מדוע אתה מתעקש לא לרשום מה מפריע לך ולהסתתר מאחורי דברים שכתבו אחרים. אתה חושב שזה בוגר להתנהג ככה?תסלח לי על הבוטות אבל זה כמו התנהגות של ילד קטן שממרר בבכי אבל כשבאים ושואלים אותו למה,הוא ממשיך לבכות ולא עונה. איך אמבי יחשבו לשנות כשאתה מסרב לכתוב מה מציק לך. יכול להיות שאתה רגיל לשליח הציבור בבית הכנסת שמתפלל בשמך לקדוש ברוך הוא. עם אמבי לא יעזרו שליחי ציבור דוגמת בל,רוני וויטלי.אתה תהיה חיב להתפלל(סליחה לשטוח את טענותיך לאמבי)בעצמך ויפה שעה אחד קודם כי כל דחיה שלך דוחה את השינוי האפשרי.

תגיד שוקי למה אתה מוחק לי שוב את

ההודעה שאני כותב?שירשרתי אותה למקום הנכון

shuky63

New member
תאמין לי שאת ההודעות שמחקתי שירשרת

למקום הלא נכון.אין דבר בסוף תלמד

geashono

New member
אתה שוב לא מבין

הסיפור של הקבוצה בירושלים עצבן אותי וקצת יצאתי מהפרופורציות זה בעיה של אמבי לא שלי שאני ועוד הרבה אנשים לא מרגישים נח באמבי אני יכול לחיות עם זה(הקבוצות תרגול קימות והם לא חלק מאמבי) אם לאמבי זה מפריע זה סיפור אחר

shuky63

New member
טוב התיאשתי ממך ארי.לא רוצה לכתוב

את הטענות שלך נגד אמבי,אל תכתוב. אבל מהיום כל טענה שלך נגד אמבי בפורום תמחק,כי בעיני בזה שאתה מסרב לשטוח את טענותיך בצורה עיניינית,איבדת את זכותך לטעון כנגד אמבי בפורום,וחבל.

geashono

New member
שוקי דווקא אני מחבב אותך

אבל אם אתה חושב שבאלימות תגיע לאיזה שהוא מקום -אתה טועה תמשיך לקרוא למי שלא מוצא חן בעינך שקרן וגנב תמשיך להרשות פגיעות אישיות בפורום ורק תחסום אותי ואת בל ואת דיויד ואת כל מי שמסרב לרקוד לפי החליל שלך אתה פשוט מבייש את עצמך-בושה!!

shuky63

New member
אז עכשיו אתה קורא לנסיון שלי

לעשות סדר בהטחת הבוץ הבלתי מבוקרת שלך-אלימות אף פעם לא קראתי למישהו שקרן-רק גנב.תדיק בדבריך אתה חוזר לדבר ברבים-זה יותר קל לך אני מבין תחסום אותיאת את בל ואת דייויד! דייויד לא נחסם מעולם ושום הודעה שלו לא נמחקה-עובדה בל נחסמה לתקופה מסוימת עקב אלימות מילולית(הפסיקה והעונש היו שלי מודה אבל זו זכותי כמנהל הפורום וכיום היא כותבת מה שהיא רוצה ושום הודעה שלה לא נמחקת. אתה לא נחסמת מעולם שום הודעה שלך לא נמחקה פרט למחיקות הטכניות מהשירשור של אמבי שהודעתי עליהם מראש. הודעתי לך שאני לא מקבל את הדרך המעורפלת שלך לבקורת על אמבי ואני דורש לשים דברים בצורה מרוכזת על השולחן-נכון על ה"אלימות" הזאת אני מוכן להשפט בכל בית דין של מטה או של מעלה

geashono

New member
אתה האחרון שיכול לדבר איתי

על הטחת בוץ התגובות שהגבת בעבר מוכיחות את זה ואולי שכחת אבל אתה כתבת שדיוויד ייחסם ןעכשיו אתה רוצה לחסום אותי כי בא לך שהדיון על אמבי יהיה כאן ועכשיו רק מעניין שאת רוב הטחת הגידופים בפורום לא ראית צורך למחוק (ואת המעט שכן שיבחתי אותך אישית) כי לדעתי אפשרות החסימה\מחיקה זה כלי שלך להראות שאתה יותר חזק ןעוד דבר : ההתנשאות שלך על הדתיים עברה כל גבול יש לך בעיה איתם תעשה את זה בפורומים אחרים!

R O N Y1

New member
ארי למה לא תגיע למיפגש

אמב"י בתל אביב ותוציא את כל הקיטור .ניראה לי שיש עוד חבר"ה בפורום שרוצים להכנס באמב"י. אני לא מבין מה הפחד לבוא אני מוכן לבוא לעזור בוא תכתוב מה מפריע לך רוני

R O N Y1

New member
אז אני מבין שהבעיה של אמב"י

זה בני רביד שלא מוכן לשנות דברים לא מוכן לשמוע בקיצור "הדיקטטור הגדול" יכול להיות שהבעיה של אמב"י זה בני אבל אל אל תוציא את זה על שוקי רוני

R O N Y1

New member
רגע רגע זה לא מיסתדר לי

איך זה יכול להיות שבני אדם גדול אבל הוא לא עוזר לך ולא שומע לך?! יודע מה ניראה לי ??? שאתה פוחד לומר את מה שאתה חושב

geashono

New member
אני לא פוחד אני אמרתי לו את זה

אישית ואני אומר את זה כל הזמן וזה שלשוקי התחשק פתאום לשים איקס על העבר ולהכריח אנשים לכתוב את טענותיהם או שידמו לנצח זה בעייתו הרי את הטענות בעבר הוא לא העביר לבני אז כניראה שצריך לפנות לבני ישירות-וזה מה שעשיתי! וגם אם לא לא נורא! אני לא מרגיש מקופח רק שזה לא קשור אלי (ואני לא מבין מה אתה מוצא במיפגשים הללו-ירידות על הקלינאיות-זה מה שעושה לך טוב?) ובני באמת אדם גדול אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם במקומו היו עומדים חלק מהאנשים שכותבים בפורום הזה!

למעלה