שוקי: חומר למחשבה.....

טליטול

New member
שוקי: חומר למחשבה.....

שוקי שלום, לדעתי, ישנה קבוצה קטנה במדינה המעורבת בענייני איכות השלטון. חייבים להגיע לתודעה של כל אדם החפץ בביעור השחיתות ובאיכות שלטון. ראשית, אני חושבת שאתה יכול לפנות ל- וואלה, נענע וכו' שישימו קליק קטן ( פרסום ) המפנה לאתר התנועה. אני מעריכה שאפשר לשכנע אותם לעשות זאת ללא תשלום למען איכות השלטון. בנוסף, צריך לפנות באמצעות דוכנים לעמך בשוק, בשווקים, בשכונות וכדו'. ללא האנשים הפשוטים התנועה לא תוכל להתרחב. כיום, הכל עובד עפ"י הפרסום והתקשורת. כולי תקווה כי בעוד שנה נראה את התנועה מכפילה את מספר חבריה. טליטול.

תודה אבל זה לא כל כך פשוט

תודה לך על ההערות לצערנו אתרי החדשות למינהם רוצים כסף שאין לנו להתקנת באנרים המפנים לאתר התנועה. שלחנו את העצומה לעשרות אלפי אזרחים שחברים בתנועה או חתמו על עצומות בעבר. והמכונה דופקת. פריסת הדוכנים גדלה בקניונים וכו". אם את כבר חברת תנועה נשמח אם תתקשרי ליוסי אוד מנהל מחלקת הארגון שלנו הוא וודאי ימצא לך תפקיד בקמפיין. ניתן גם להציע התנדבות דרך העצומה באתר. אם עדיין את לא חברה , למה את מחכה? יום טוב שוקי..

Big Gun

New member
ידיעתך שוקי,אתמול כתבתי הודעות.....

בפורומים אקטואליה ופוליטיקה של "תפוז" ו-"וואלה" הקוראות להצטרף לתנועה.

תודה

אני מקווה שאתה מקשר אותם לאתר התנועה. אשמח אם תעזור לנו גם בהפניה לעצומה ולהפגנה בשבת. יוסי אוד מנהל מחלקת ארגון שלנו שימח להמשיך ולפעול אתך יחד עד להשגת המטרה ושוב תודה שוקי

Big Gun

New member
כן,ברור שאני מפנה אותם לאתר....

של "התנועה לאיכות השלטון בישראל"

למעלה