שוקי גבאי

ronit1900

New member
שוקי גבאי

הייתי השבוע בפגישה אצל ,כביכול הנומרולוג הגדול ,שוקי גבאי ועד רגע זה אני בשוק.המומה.מזועזעת. הבן אדם שרלטן ונוכל שאין כמוהו. גזלן.המטרה שלו היא להתפרסם ולגדול על גבם של החלשים והמסכנים שבאים אליו לייעוץ בשעת משבר וצומת דרכים. מפרק משפחות.ייעץ לי להתגרש.אני לא מאמינה שמישהו יכול לעשות דבר כזה.לקחת לידיים החלטה כה גורלית????? אני ובעלי בסה"כ צריכים קצת עזרה וייעוץ כמו הרבה זוגות שאני מכירה.מי הוא בכלל? אף אחד עוד לא מינה אותו להיות אלוהים!!! גזל לי 600 שקלים הגיע הזמן שייצא לגמלאות בגילו המופלג

אני יכולה להבין למה בחרת לכתוב את

ההודעה הזאת כאן ? אני מבינה את הכעס ואת האכזבה , אך מה המטרה לכתוב כאן השמצה במידה ואת מאוכזבת פני אליו . בברכה,קרן

מימי2411

New member
היי רונית אם אפשר להביע את הדעתי

אני לא אדם מתחזה אני מבולבלת בחיים בדיקיו כמוך אני אישית לקחתי לעצמי הרבה אנשים יעוצים נומרולגים נגיד אולי פניתי 3 יועצים נומרולגים בשנה אחד מה שאני מציעה לך מה שלקחתי זה לשמור על הפורפמציה לא לקחת ולהתמקד רק אחד נומרולג אלא להתייעץ עם כמה אנשים (נומרלוגים) אחרים וכך את בסוף כל דבר תדעי למי יש את הנאמנות ובקשר לכסף שהוא גבה אין לי מה להגיד...למה אני כתבתי כאן דווקא בפורום ולא במסר אני רוצה שאנשים אחרים יקראו ויקחו את הדעתי מה שחשוב לקחת פורפציה אני מאחלת לך המון הצלחה בכל הלבי המשך יום טוב... מקווה שהמנהלת פורום קרן לא תכעס עליי מה שכתבתי...

למעלה