שוקיסט

RoyBehar

New member
???WTF

זה כמו הFrostBite במאדן ארקייד.. אולי נתפס לו הגב או משהו? או שבפליי הקודם הוא חטף זעזוע מוח ואין לו מושג איפה הוא... הרג אותי מצחוק...

REDSKINS

New member
../images/Emo207.gif מאדן ארקייד

לא יצא לי לשמוע מאף אחד ששיחק במשחק, אז אפשר לקבל את חוות דעתך על המשחק? (ובאיזו קונסולה אתה משחק?)

RoyBehar

New member
אני משחק בXBOX 360

משחק די מטופש למען האמת, אבל הוא עלה פחות מ15 $ דרך המרקט פלייס (פשוט מורידים דרך הקונסולה תמורת נקודות מיקרוסופט),אז אני לא מתלונן. זה משחק 5 על 5, עם 4 דאונים לעבור את כל המגרש ובחירה של 4 מהלכים אפשריים בהתקפה ו4 בהגנה. אין פילד גול (אתה יכול לבחור לקחת את הנקודה אוטומטית, או לנסות ללכת על שתיים). אין שעון, משחקים עד 30 נקודות. יותר פשוט מזה אי אפשר לעשות משחק פוטבול. זה נחמד להעביר את הזמן כשיש לי איזה רבע שעה פנוייה ואין לי ממש זמן או כח להכנס לקול אוף דיוטי או לארקהם אסיילום. לרבע שעה פה ורבע שעה שם זה נחמד, לשחק אונליין זה חביב, אבל זה לא בדיוק משחק שימלא לך את הזמן הפנוי, כי הוא נמאס די מהר. ויש עוד פונקציה כזאת של game changer, שזה כמו רולטה כזאת של שטויות שאתה יכול לעשות לפעמים (או להקפיא שחקן של היריב, או להוסיף לעצמך קו הגנה/התקפה מלא, מהלך טורבו, אקסטרה דאון, שטויות כאלה..). זה ממש לא מאדן (לא צריך לחשוב יותר מידי לפני כל מהלך או להתעסק יותר מידי מסביב, רק לבחור פליי ולהתחיל לרוץ) אבל משחק מטופש וחביב...

DEJ

New member
אני לא חושב שהוא הבין את הרמז הדק

ברק מוחה על זה שאופיר לא ציין שהוא הביא את הוידאו הזה לקומונת השופטים. אז לידיעתכם - תשומת ליבו של אופיר לווידאו הזה הופנתה על ידי ברק (זה המקסימום גאולה שיש בכוונתי להביא לעולם).

ofribecker

New member
זה אכן נראה מכוון, אבל מה הסיבה?

איזו תועלת הקבוצה מפיקה מכך שהוא עומד במקום? אנא הסבר מלומד

orbo

New member
להלן הסבר, על מלומד אני לא מתחייב

מסתבר שקו ההתקפה קיבל הנחייה שברגע שיש מצב לאופסייד של ההגנה, הם לא זזים ממקומם כדי לא "לקלקל" לקבוצה יארדים בחינם, או משהו בסגנון כנראה שזה מה שעבר לו בראש... יש עוד קליפים כאלה ביוטיוב.

stan123

New member
ממה שאני ראיתי במשחק

היו זמנים שהמשחק הזה היה שווה משהו, אבל אני בכל זאת התאמצתי וראיתי חלק ממנו, כולל את החלק הזה. בלייב כמובן החלק הזה לא היה כ"כ דרמטי ומשעשע לא אמרו למה כמה ומתי אבל ההימור שלי היה עצבים על המאמן. דיברו על זה גם בעמדת השידור שהמאמן משחק במצב של מינוס 30 לא הולך על זה (דאון רביעי וכאלה) לנסות לפחות לשים נקודות על הלוח. בסוף אותו הרבע (השלישי) נזכרו פלורידה סטייט לשים נקודות על הלוח. אולי המחאה הזאת, קרוב לתחילת הרבע השלישי, עזרה?
זאת הייתה התחושה, יכול להיות שאין לזה קשר בכלל וזה היה קשור ל offside

למעלה