שוקו וניל

rebecca83

New member
יותר לאט מזה ואני הולכת אחורה

אני מתגוננת, מודה באשמה, זה חזק ממני, אשתדל לעשות זאת ללא התלהמות מיותרת.
אז דבר ראשון ואולי לא הייתי ברורה מספיק, אין לי "תפיסה" כרגע, לא העדפות ולא כיוון ספציפי שאני הולכת אליו, אני מתנסה, כאדם בוגר ומאמינה שעוד נכונו לי הפתעות מכיוונים בלתי צפויים ובכלל אני מאמינה שכבני אדם, יש בנו את את היכולת להיות דינאמים, משתדלת להימנע מקבעונות באופן כללי
. מעולם לא טענתי שרק בבדסמ תיתכן קרבה שכזו, בסך הכל סיפרתי על מקרה אחד ספציפי עם בחור אחד בעיר אחת ולא ניסיתי להכליל בתוך מקרה זה את כל עולם הבדסמ, בוודאי שלא, זה כל כך נדיר (שוב, באופן סובייקטיבי) להתקל בפרטנרים שגורמים לגוף ולנפש לתקתק כמו מטרונום בקצב הנכון, אין לי אשליות שבעולם זה הסטטיסטיקה משתנה.
אני לא יודעת מה זה ירוק, אגב, אבל מאמינה שבסופו של דבר העניינים השוליים בהחלט נזנחים ואנו נשאר רק עם הטוב ביותר עבורנו, זה רק עניין של נסיון ומודעות עצמית.
הבהרה אחרונה, בנסיון לא להשמע ווכחנית, למרות שאני בהחלט כזו, מקווה שלא השתמע מדבריי שאני עושה אידאליזציה לגברים שמחלישים אותי, נהפוך הוא, פשוט קצת הותשתי מעצמי ומהצורך האישי שלי להיות חזקה ולוחמנית כל הזמן (מישהו אמר עולם פטריאכלי?), הייתי שמחה ולו לכמה רגעים, לאבד את המושכות, מבלי לאבד שליטה (כן, זה מן אוקסימורון כזה של נשלטות:) ועוד שמחה אף יותר, אם יהיה שם מישהו שיכול לשמור עליי בדרך.
מבלי לסתור את האמור לעיל, אתה מצחיק אותי אייבורי ויש לי המון סימפטיה ל(כמעט)כל מה שאתה כותב
 

אייבורי

New member


&nbsp
תנשמי בנחת. אני שמח שההתנסות הראשונית שלך הייתה מוצלחת.
רק שתדעי, לא קלה היא דרכנו.
&nbsp
ותודה על המחמאה (גם את עצמי אני הכי הכי הכי מצחיק)
&nbsp
&nbsp
 
למעלה