שוקור קרא לרצח

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
שוקור קרא לרצח

קרא למלחמה, הסיט בצורה לא נורמלית. אך ברגע שהחלטתי להעביר את העניין לטיפול המשטרה ראיתי שהוא מחק את ההודעה של עצמו!!! דבר שהאיש עושה בכל פעם שהוא נסחף. אני עומד על כך שתשחזרו את ההודאה של האיש מאתמול ותעבירו את העניין לטיפול משטרתי. כי אם לא תעשו זות, אני יעשה זות.

eldarinn

New member
לטובת הסדר הטוב והדו-קיום בעליל

אני מציע שתוריד מ TUCOWS תכנה חופשית שמצלמת מסכים ותפנה את התמונות לאימייל שלי לפני שהוא מוחק - אני כבר אשים סוף להתבטאויות האלו.

לא צריך להוריד שום תוכנה.

לוחצים על הכפצור במקלדת שכתוב עליו print screen (שנמצא ליד הפייג´ אפ והפייג´ דאון), הולכים לתוכנת ציור מסוימת (לדוגמא צייר) מדביקים את זה ו...טאדאם! רק כמובן צריך לזכור לשמור את זה על המחשב האישי.

ביילי_007

New member
נמאס להבליג !!

כל כך הרבה זמן אנו שומעים את הדברים הנוראים - הרבה אנשים יקרים וחשובים עזבו בגלל האינטלגנציה של שוקור. זה לא יתכן להמשיך

ההודעה עליה אתה מדבר

נמחקה בהנחיית הנהלת הפורומים. היא לא קראה לרצח, אך היתה בהחלט לא ראויה, ולכן נמחקה. בכל מקרה של פנייה משטרתית נוכל להציג את ההודעה כראיה. היות שההודעה נמחקה מיד כשהתררענו על כך, נראה כי תגובתך מתלהמת ומיועדת להתסיס. לשם הבהרת הדברים נציין שוב, כי ההודעה נמחקה בהנחיית הנהלת הפורומים לאור ההודעה של ביילי 007 בפורום זה הבוקר.

all

New member
אם ההודעה אינה ראויה

והיא נמחקה. מדוע נחסמתי כשהגבתי עליה בחריפות שלא הגיע לרמת ההודעה? מדוע אבו-דני נון סטופ חסום? מדוע אליסיס ברח מהפורום? וההודעה כן קראה לרצח, אם יש לכם את ההודעה אבקש לקבל אותה ולהעביר אותה לטיפול משטרתי! תנו להם לקבוע למה היא קראה אל תהיו כאן שופטים למנהל הפורום שלכם!!! כי בסופו של דבר על ההודעה הזו, מישהו ייתן את הדין!!!

B.Shokor

New member
אחי..

אתה נחסמת מהפורום בגלל שאכתבת שאתה משטין על כל המקדשים של האיסלאם ושלי (וזאת פגיעה) לפי התקנון של הפורום, וההודעה בכלל לא מתאימה לפורום דו-קיום. (ההודעה שמורה אצלי). חוץ מזה, אתה שלחת אליי אימל וכתבת לי ללכת להיזדיין וקראת לי מסריח (ועדיין יש לי את האימל שלך).

B.Shokor

New member
ועוד משהו..

בקשר לאבו-דני זה עניין של הנהלת הפורומים. בקשר לאליאס, דברתי איתו בטלפון.

למעלה