פיתרון אולי מישהו מוכן לתת רמזים היכן נמצאים השוקולד והמברג
I ilanama1 New member 3/11/06 #11 המברג נמצא על האופנוע בעיגול המוכסף (טנק הדלק) והשוקולד בארגז האדום אותו פותחים עם המברג
פ פורפורית 1 New member 3/11/06 #5 אילנה ,שאלה בבקשה. השוקולד מהבוקר במקרר, כשאני מוציאה אותו {הוא על הקופסא} לא מופיעים לי מספרים או קוביות, מה הפטנט?
אילנה ,שאלה בבקשה. השוקולד מהבוקר במקרר, כשאני מוציאה אותו {הוא על הקופסא} לא מופיעים לי מספרים או קוביות, מה הפטנט?
I ilanama1 New member 3/11/06 #8 בצד ימין של המקרר יש תקע שאותו צריך לחבר לחשמל ורק לאחר מכן להכניס את השוקולד
פ פורפורית 1 New member 3/11/06 #14 אחלה.על הקוביה ישנם הסימנים שראיתי על האופנוע במקרר וכו.איך פותחים אותה?
I ilanama1 New member 3/11/06 #15 את נגשת לכל סימן על המסך כמו האופנוע הארגז האדום המקרר ועל הריצפה ליד המקום עם המנעול מגדילה את הקוביה ולוחצת על הסימן במסך ועל הקוביה שמראה את אותו הסימן ואז כתוב לך בינגו ואז את משחררת את החול ליד התיבה עם הדלתות האדומות
את נגשת לכל סימן על המסך כמו האופנוע הארגז האדום המקרר ועל הריצפה ליד המקום עם המנעול מגדילה את הקוביה ולוחצת על הסימן במסך ועל הקוביה שמראה את אותו הסימן ואז כתוב לך בינגו ואז את משחררת את החול ליד התיבה עם הדלתות האדומות
R rinatt1 New member 3/11/06 #16 תודה אילנה סיימתי../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif
S sapir771 New member 3/11/06 #13 משחק שכבר היה באתר אני גם אשמח מאוד אם מישהו יפרסם פיתרון למשחק הזה עם הברווז מסדרת המשחקים של האוגר
L Lady in red2 New member 4/11/06 #19 לאיזה מהם הכוונה? http://www.lazylaces.com/search.asp?s=pc-anipa
S sapir771 New member 3/11/06 #18 פתרונות מבקשת פתרון למשחק האחרון עם האופנוע ודרך אגב לאן אימאית נעלמה אני מעודכנת