שוקולד

infatuation

New member
שוקולד

הממ.. אני לא בדיוק יודעת מה השאלה שלי
נתחיל מהשאלה, נוטלה זה טוב? ומה עושים עם זה? חוץ מלמרוח על איבר זקוף בהנחה שבן הזוג שלי לא חלק
בקיצור, אני אשמח לטיפים. האמת שאם יש לכם עצות גם למשהו אחר מעניין זה טוב.

The Chicken

New member
תני לו למרוח עליך...

(וללקק) וגם על הזין זה מגניב. נוטלה? עניין של טעם אישי, לא?
מה עושים עם זה? מה שתרצו. זה מוסיף טעם מתוק לליקוקים. אני אישית קצת פולניה, אז לא אוהבת כשדביק לי מסביב
אבל לבריאות לכם... רעיון למשהו אחר: פעם ניסינו סוכריות קופצות. זה היה די מדליק.

../images/Emo45.gif

אחלה עם סוכריות קופצות, יש גם שמנים בכל מיני טעמים. תהני חמודה.

אבל לפני זה חובה אבל חובה

חבילת מטליות לחות , אחרת אתם תהיו מה זה דביקים עם החום עם השוקולד , ניראה לי רעיון טוב לחורף לא לקיץ אלה אם את גרה לבד , ואת יכולה לרוץ ערומה למיקלחת בהצלחה

infatuation

New member
יש לנו מקלחת בחדר../images/Emo8.gif

ותודה צ'יקן אבל אני יותר ברעיון של לפנק אותו ולא אותי

The Chicken

New member
חחח

לו לא יהיה אכפת מה תלקקי לו מהזין כל עוד תעשי זאת... את זאת שמרגישה את הטעם ולכן את זו שצריכה לבחור

prodigy45

New member
את יכולה לקחת מכחול ...

ולצייר עלייך..או לכתוב כל מיני מסרים או הנחיות חצופות כדי שהוא ילקק אותם ויעשה אותם... או הפוך...את תציירי עליו תהנו!...: )

../images/Emo12.gif מישהו קרא לי?

נוטלה לא מולצת בגלל המרקם (סמיך מדי). סירופ שוקולד- דביק מדי. מילקי - המצאת המאה למלאכת הליקוקים! המרקם מתאים בדיוק ויש גם קצפת (שזה בכלל נהדר). כשעובדים איתו כמו שצריך - לא נשאר כלום על הגוף ואין צורך במגבונים לחים. תרומתי הצנועה...

infatuation

New member
תהרגי אותי אבל אני לא אוהבת מילקי

השוקולד שלו לא טעים
הרעיון עם המכחול נחמד!

לא חייב מילקי - אני סתם מכורה

זה יכול להיות כל דבר אחר עם מרקם דומה. וגם אני אהבתי את עניין המכחול!!! ינוסה בהקדם האפשרי! יש רק בעיה אחת - האחד והיחיד לא רגיש לדגדוגים. נוצה לא עושה לו את זה בכלל, אז בטח גם המכחול לא יזיז במיוחד. אבל הרעיון נחמד - בהחלט ינוסה!!

רוצה משהו מעניין???

סוכריות קופצות על ה-
מממממממממממ מדהייייים ומאחר ולא הייתי כאן שלושה ימים וכשקראתי קצת גיליתי שהיו כאן המון כאבים אני אומר: "כואאאאאאאאאאאב"

../images/Emo46.gif

אוף עם "האחד והיחיד" שלך שוקולד לא אוהב, סוכריות לא אוהב, מילקי לא אוהב, נוצות גם כן לא אוהב(אולי אלרגי לבעלי כנף?) מה יחהיה??? מבטיחה לחשוב על משהו שממש אבל ממש יכאאאאב לו

למעלה