שוקולד

orchid

New member
שוקולד

לא, לא הסרט סתם מעלה שאלה שפשוט אין לי תשובה עליה בתור חולת שוקולד (טוב, מי לא?!) איזה סוג של שוקולד אתם הכי אוהבים? תהיו הכי ספציפים אם אפשר.. אה ואם זה משנה משהו, אני ממ ממש ממש אוהבת שוקולד מריר, בעיקר של טובלרון, שאישית, אני מסוגלת להרוג בשבילו : ) JK : ) תודה מראש למגיבים *רוני*

black soul

New member
מכירה את מוצרט??

מוצרט זהו אחד השוקולדים המעולים ביותר שטעמתי. אני אישית מאוד אוהבת שוקולד מריר. black soul

N0

New member
After Eight

נכון טובלרון הוא מצויין. אבל יש שוקולד אגדי שאמא של N0 תמיד מביאה מלונדון... קוראים לו After Eight (או אחרי שמונה אם אתם ממש רוצים) והוא מין מרצפות שוקולד דקות ממולאות במנטה, פשוט מצויין. N0

orchid

New member
לונדון לא מחכה לי...

מי צריך את לונדון? יש את זה גם בארץ, לא יודעת אם ככה קוראים לזה אבל אני יודעת שתמיד תוכל למצוא את זה אצלינו במקרר : )

PsiChO

New member
אני מת על זה...

אני מת על השוקולד הזה... ויש לי יתרון עלייך. מכיוון שאני חצי אנגלי (אימי עלתה מאנגליה), אני אוכל את זה הרבה... אמא שלי חזרה שבוע שעבר מאנגליה כל הבית שלי מלא בשוקולדים האלה! פסיכי*נה נה נה נה נה....

מה הקשר?

כמו שאמרה אור - יש את זה גם בארץ ואפילו גם בארץ קוראים לזה ככה.

השוקולדים האלכוהולים

בעיקר אלה שבאים בצורת בקבוקוני שוקולד עם משקה בפנים. קטנים נורא, 5 ש``ח לבקבוק. יקר ושווה.

תותי-בת

New member
אהמ......... שוקולד.. אז ככה -------- יש את עלית - רוזמרי טעים טעים.. ויש את מלך מלכי המלכים - מקס ברנר!!! יש את ריבועי שוקולד כאלו קטנים שזה שוקולד מריר עם פולי קקאו - משהו משהו! ויש שוקולד לבן עם אגוזים - הכי מדהים בעולם! ENJOY! ליאת.

Panther

New member
קיבלנו לפסח

גוש גדול של שוקולד בלגי עם פטיש קטן לשבור חתיכות.

לונה

New member
טעם של אושר.

נכון שיש יותר מדי הודעות שלי בימים האחרונים, מה גם שהשם שלי מודגש , מה שמחמיר את העניין, אבל שוקולד זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם, אז זה שווה את זה. השוקולד הכי טוב שיש - פרלין שוקולד מריר-גראנד מראנייה של טוישר. מושלם, בערך. טריפל רום של מיכל להב טוב, כל גודייבה מריר, בעיקר כדורי טרוף. (חתיכת סנובית, דברים שלא עולים עשרות שקלים לא נאה לך?) האמת שאני אוהבת גם שוקולד מריר פשוט.

imagine

New member
טים טאם

או איך שלא קוראים לזה. זה שוקולד שאחותי הביאה מאוסטרליה, לוקחים ביס בצד אחד ביס בצד שני ואז מכינים קפה/תה/שוקו חם לוקחים שלוק עם קשית השוקולד שיצרתם ואז השוקולד נוזל וכל כך יייאמייי...... אתמול אחותי דיברה עם חברים שלנו מאוסטרליה והם אמרו שיש שמה מישהי שרוצה לשווק אותם לארץ, אני הופכת אותה בזה הרגע לאלילה הרישמית שלי! לילך אחרי 13 שעות שינה רצוף, אבל עדיין לא מספיק כדי להשלים את השעות שינה מהמחנה שבהם ישבתי והעפתי חניכים מסכנים שרצו לצבוע את החניכים שלי וצפיתי במדריך מנסה להתחיל עם בנות בכיתה ה` - שדרך אגב היו נורא פוסטמות אז העפתי אותם משם מ-ה-ר.

sagireuven

New member
אוסטרלים?

מאיפה החברים שלכם באוסטרליה? והיית במחנה של מכבי במקרה?

imagine

New member
אני לא הייתי באוסטרליה

לאמא שלי יש חברה שם ומה זה לעזאזל המחנה של מכבי, במקרה?

kirk hammet

New member
מדהים ביותר

לא שיערתי לעצמי שכל הילדים פה כאלה צפונים , שמבחינתם שוקולד מהארץ לא שווה כלום ! אני , תנו לי שוקולד פרה ואני מאושר ! אני חולה על שוקולדים ומתוקים בעיקר , אני מסוגל לאכול שוקולד מריר אבל אני אעדיף בהרבה שוקולד לבן מתוק וטעים ... תנו לי קליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ! אני רעב לשוקולדדדדדדדדדדדדדדדד בא נראה אם נשארו שוקולדים מהחבילות שי שקיבלנו לפסח .... ביי ביי כמאמר השיר אני אוהב שוקולד !

Black Star

New member
שוקולד פרה? אין סיכוי...

וזה לא שאני לא אוהבת שוקולד פרה, זה אחלה. רק שהוא מתיישב לך בגרון וחונק וכבד נורא... השוקולדים האהובים עליי- מה לעשות, אני לא מקורית- After 8, קינדר (אני מתתהההה על קינדר מכל הסוגים), מקס ברנר... וקירק- אני לא חושבת שזה קשור לצפוניות. שאלו איזה שוקולד הכי טוב ומדהים בעולם- ומה לעשות, שוקולד פרה פשוט לא יכול להתחרות עם כל הגודייבות והדברים האיכותיים האלו שמשקלם בזהב, בערך :)

kirk hammet

New member
טוב , אני לוקה בחוסר ידיעה כללי

אני בכלל לא מכיר את כל השוקולדים האלה אבל קינדר זה באמת מדהים (קינדר בואנו במיוחד !) מעדן מלכים בשבילי !!!!!!!!

למעלה