שוקולד 2

arem12

New member
שוקולד 2

באדיבותה של מיטל היום בפינה באיזה שוקולד" הכל דיבורים "היום נילמד לדבר, לדבר על סקס, לדבר על שוקולד, אבל בעיקר לדבר על תחושות, חויות, רצונות ותשוקות....

אווי,,אויי,,אוייי

אצלנו בשוק אומרים: טעמת ? אכלת,,,?,,,קנית. טוב אני הולך לקנות חצי "עלית". ולהכין את עצמי לערב, אוווי...אוווי. נפל מזלי להגיע לפורום שמחלקים מוזיקה,שוקולד וזיונים. כמו שאומרים אצלנו בשוק: מי שבא לשוק ראשון,,,יוצא אחרון. מחר הספר לכם על ליל השוקולד. שלכם מושיקו הסבל

shabtai2

New member
וואי וואי וואי ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

על זה נאמר: נכנס סבל יצא מנכ"ל. נכנס קטן נשאר....גדול. להתראות מושון.

לא רוצה להיות מנכ"ל

מושון הקטן רוצה להיות סבל ולא מנכ"ל.למנכ"ל יש בעיות ואחריות,למושון יש אהבה לחיים, למנכ"ל יש כאב ראש,למושון,מוזיקה בראש. או כמו שאומרים אצלנו בשוק: גם את העגבניה הגדולה ביותר,,אוכלים !!! מושון הסבל

עציון

New member
לא יאומן כי יסופר..שוקולד, היא אמרה

כדי לעשות(?) סקס טוב מציעים לי לעבור תהליך של 40 דקות. מי זה הגה את הרעיון הזה? 40 דקות? (להביא, לשים, לכבות, לשתוק, לא לשאול, לשים, להסתכל..ברררררר) עם קוסקוס (סליחה על הכפילות) זה ענין של כמה דקות. אז למה לחכות? שוקולד, היא אמרה....

shabtai2

New member
סקס וסלט יווני ../images/Emo95.gif

כשאין מה למכור מגיעים לסקס. אני מציע לשנות את שם האתר: מוסיקה סלט וסקס יווני. תצטרפו לאורגייה רק לא לשכוח את השמן.

arem12

New member
חבר'ה מה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שבוע שעבר התפעלתם מיזה (שוקולד עם סוכריות קופצות) לא אהבתם הפעם? לא נביא את הפינה הזו בעתיד... לשיפוטכם wow מה שוקולד יכול לעשות |
חחחח אהבתי

shabtai2

New member
ענת זה ענק ../images/Emo94.gif

אחרי שקראתי את פינת השוקולד, הכל הולך. קצפת,דבש,קרמל והעיקר כשברקע מוסיקה.....יוונית.

arem12

New member
שבתאי ../images/Emo94.gif

תעשה כל מה שעושה לך טוב אל תישכח לבחור את המוזיקה הנכונה(יוונית כמובן) וראית איך כולם פתאום התעוררו לחיים? אולי באמת נהפוך את הפורום ל,,,, חחחח

אופסססססס

זה מה שקורה שמערבבים דברים יחד נישמע טוב ומפתה דברים טובים תמיד באים בזוגות.

למעלה