שוקולד פרה נמאס!

PeteRoy

Member
שוקולד פרה נמאס!

מה קורה בסופרים לאחרונה? הכל שוקולד פרה! איפה קנבורי? איפה רוזמרי? איפה כל השוקולדים שהיו? אני אף פעם לא אהבתי את שוקולד פרה, וגם לא את המחודש. גם הפרסומת של שוקולד פרה מבחילה, לחשוב שילד צריך לפחד ולברוח מאמא שלו כשהוא רעב בלילה... אני מקווה שיכניסו לכלא את מי שמנסה לעשות פה מונפול של עלית ולהוציא את המתחרים מהסופר.

RotemAss

New member
קדבורי לא קנבורי!!! (יש גם הודעה)

שוקולד פרה זה 1. טעים 2. תוצרת הארץ 3. מוצע במגוון תוספות וסוגים כולל מילוי תותים טעים, קורנפלקס, סוכריות מתפצפצות וכו' 4. הפרה חמודה, והיא מדברת מדי פעם לילדים קטנים

דנטל

New member
לא סובלת שוקולד פרה, לא טעים

הייתי בהלם כשגיליתי שהם גם הוציאו פרוסה עם שוקולד פרה למריחה. הייתי יותר בהלם כשראיתי את המחיר. ולא צריך לכתוב שיש הודעה, כי רואים לפי הנקודה הכחולה מימין להודעה שלך. כשהיא מלאה יש תוכן. כשהיא ריקה אין תוכן.

ebony

New member
שוקולד...../images/Emo185.gif

השוקולד שאני הכי אוהבת זה גודייבה.... (אבל הוא מאוד יקר
).... שוקולד פרה זה נחמד אבל הוא נחמד בצורתו המקורית והנורמאלית.... עכשיו שוקולד עם תותים הולך אצלי יופי וגם שוקולד עם פירות בכלל במיוחד תפוזים...
אין מה לעשות יש לכם כאן עוד מכורה לשוקולד

הממממ

מההודעה שלך ניתן להבין שאת מדברת על השוקולד למריחה, ואם ככה, אז אני מסכימה איתך שהוא לא טעים - בשבילי למריחה רק נוטלה תודה! - אבל לא ראיתי שהוא השתלט על המדפים... אולי פשוט זה מה שאנשים השאירו =) בכל אופן בכל הנוגע לשוקולד הפרה הרגיל, הוא דווקא לא רע לדעתי, ויש לו כמה וריאציות מוצלחות וכמה ממש לא! אה וקדבורי בכלל לא טעים, טעמתי פעם עם חברה שלי את אחד החטיפים, ופוי היה לזה טעם לוואי מוזר. מה שכן נעלם מהמדפים זה שוקולד הרשי! על סוגיו!! איה הוא?!!? הקיסס והבלוקס וריסס - איפה זה?

שוקולד פרה למריחה לא טעים ?!

שקרנים !! חחחח סתם. הוא מאוד טעים לדעתי, התקיימתי עליו במשך שלושת ימי הטיול בגליל ולא שבעתי ממנו. טעים מאוד לדעתי

דנטל

New member
לא ניסיתי את הלמריחה

כי אני לא אוהבת את הרגיל. למריחה זה או השחר או נוטלה.

f e l i n e

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gifהמעולים בעיני:

למריחה: השחר העולה שולט!
חלב: לינדור של לינדט (חפיסת שוקולד שטומנת בחובה קוביות מופרדות שוקולד חלב בטעם מדהים ממולאות במילוי רך עד נוזלי (בקיץ הישראלי) של
גנאש- קרם שוקולד חלב עוד יותר מדהים)
לבן: הרשיז קוקיז אנד קרים (חזר לפיצוציות!!)
מריר: קוט דור (עם הפיל שוקולד מריר מופלא 70% דק דק ממולא במילוי רך יותר.
אגוזים ושקדים: הפילים של קוט דור
עוגיות:
בארץ: קוקיז של קוקי מן (כן העגולות השטוחות ממעדניות הסופר עם השוקולד צ'אנקס הענקיים)
ולא המוני: שוקולד סדוקות עם אבקת סוכר (בכל קונדיטוריה שמכבדת את עצמה, מומלץ בלה סנטראל או בקפה הילל)
ומחו"ל: שוקולד צ'יפס ששכחתי את שם החברה המייצרת אותם
(גם הבראוניז שלהם פצצות לקציצות וכמובן אוריאו!

למעלה